Lubelscy juniorzy w sezonie 2005
-
Krzysio
Szkoda tylko, że dopiero po 5 meczach znajduje siÄ™ K. Åyko czy Joonas. Już po dwóch startach (a nawet po jednym) byÅ‚o widać, że z Dominiczaka, czy Jensena pożytku nie bedzie. Powstaje pytanie, po co byÅ‚o tyle czekać?
p.s.
Gawrzyku, możesz odpowiedzieć na pytanie - jakim sprzętem dysponuje nasz nowy junior?
p.s.
Gawrzyku, możesz odpowiedzieć na pytanie - jakim sprzętem dysponuje nasz nowy junior?
Zrobienie licencji w wieku 20 lat nie przekresla szans na kariere - zdaje mi sie, ze tacy zawodnicy jak Sam Ermolenko czy Jerzy Glogowski w wieku nastu lat jeszcze nie mysleli o jezdzie na zuzlu. To taka luzna uwaga, bo jak piszecie Lyko nie zdawal, tylko odnawial licencje w tamtym roku. Poza tym nie licze ze pojdzie w slady wuja Sama
za to dalej mam innego kandydata do naszych juniorskich szeregow. RK przez wypadek i kontuzje straci troche startow, ale zyskal za to jakas plytke czy srubke w nodze. Na razie nie wiadomo, kiedy wroci na tor.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Dzis w Åodzi w barwach Kloejarza Rawicz jeździ Marcin Jankowski co oznacza ze Kolejarzowi udaÅ‚o sie go wypozyczyc z Leszna. A podobno jeszcze przed sezonem zaden z juniorów Unii nie byÅ‚ do ruszenia. Jak narazie przywiózÅ‚ 2 trójki i mysle ze z pewnoscia byÅ‚by lepszym zawodnikiem niż Åyko ale juz nam uciekÅ‚
P.S Dzik 3,3,3,3,3 dzisiaj w krakowie niezły rzeźnik z tego juniora w tarnowie pewnie wszyscy ręce zacierają.
P.S Dzik 3,3,3,3,3 dzisiaj w krakowie niezły rzeźnik z tego juniora w tarnowie pewnie wszyscy ręce zacierają.
Nikt nie chcial Andrzeja Gluchego, a on powoli sie rozjezdza i lapie punkty.
Dzisiaj dobrze pojechal z Rybnikiem i przypominam starsze wystepy jak Final i polfinal MMPPK i rozne zawody mlodziezowe w tym MDMP.
Tak wiec przy obecnej kadrze juniorskiej mozemy sobie pluc w brode ze ten mlody gorzowianin przywdziewa plastron naszego rywala GTZ GRUDZIADZ.
[ Dodano: Sob 28 Maj, 2005 ]
Ja tez wolalem swoich ale zamiast pchac pieniadze w Dominiczaka i Lyko to lepiej bylo zainwestowac w naszych i wyzej wspomnianego Andrzeja G.
Dzisiaj dobrze pojechal z Rybnikiem i przypominam starsze wystepy jak Final i polfinal MMPPK i rozne zawody mlodziezowe w tym MDMP.
Tak wiec przy obecnej kadrze juniorskiej mozemy sobie pluc w brode ze ten mlody gorzowianin przywdziewa plastron naszego rywala GTZ GRUDZIADZ.
[ Dodano: Sob 28 Maj, 2005 ]
WojtekF pisze:Co Wy tak o tym Gluchym piszecie???
Zawodnik osiagnal w sezonie 2004 srednia 0,333 w 1 lidze czyli nizsza niz Wasz Wrona.
Z Marcinkowskiego pozytek bylby niewielki, ale zawsze a z Gluchego zaden.
A na pytanie "Co z juniorem?" odpowiedz jest prosta. Beda jezdzic Kepa z Balabuchem a moze Wrona. Na wyjazdach wszystkie mecze zaczynacie od 1:5 a u siebie uda Wam sie w niektorych 2:4 wywalczyc.
Ja tez wolalem swoich ale zamiast pchac pieniadze w Dominiczaka i Lyko to lepiej bylo zainwestowac w naszych i wyzej wspomnianego Andrzeja G.
-
hayabusarider
Ja widziałem Kępe moge powiedziec ze nie ma zadnych blizn,sladow,oznak w zwiazku jego kontuzja.
Słyszałem tez ze ma obawe co do powrotu na tor, jest uraz ze taka sytuacja moze sie powtorzyc. Chyba potrzebna bedzie pomoc psychologa.
A ktos wie moze co z naszym 2 juniorem Åyko, miaÅ‚ pauzowac tak jak piszczo 6 tyg wiec powininen juz wrocic a tu nadal go nie ma ;(.
Jak cos wiecie wiecej to napiszcie,.
Pozdro
Słyszałem tez ze ma obawe co do powrotu na tor, jest uraz ze taka sytuacja moze sie powtorzyc. Chyba potrzebna bedzie pomoc psychologa.
A ktos wie moze co z naszym 2 juniorem Åyko, miaÅ‚ pauzowac tak jak piszczo 6 tyg wiec powininen juz wrocic a tu nadal go nie ma ;(.
Jak cos wiecie wiecej to napiszcie,.
Pozdro
----- FORZA JUVE -----
-
Michael
pav pisze:Patrzcie, doszliśmy już do absurdu!. Maciek jest jedyną osobą, która przekazuje na forum jakiekolwiek informacje o tym co się dzieje w tym naszym zabagnionym klubie. Brawo Maciek. A tak swoją drogą to zastanawiam sie kiedy dostanie bana od GTW?
Stan zdrowia Kacpra to jego osobista sprawa i np ja nie bede umieszczal informacji bez jego zgody.
Nowy junior w TÅ» Sipma Lublin
Adrian Śmieja został nowym juniorem TŻ Sipma Lublin. Rybniczanin podpisał dziś kontrakt na starty w Lublinie, a wypożyczenie zostało sfinalizowane w Polskim Związku Motorowym. Śmieja w sezonie 2005 bronił barw Wandy Kraków, jednak po wycofaniu się zespołu z rozgrywek powrócił do RKM-u. Nowy junior TŻ Sipma jutro zadebiutuje z koziołkiem na plastronie podczas rundy MDMP w Rybniku.
(zrodlo: http://www.tzlublin.com)
no to mamy... inwestycje w szkolke
Adrian Śmieja został nowym juniorem TŻ Sipma Lublin. Rybniczanin podpisał dziś kontrakt na starty w Lublinie, a wypożyczenie zostało sfinalizowane w Polskim Związku Motorowym. Śmieja w sezonie 2005 bronił barw Wandy Kraków, jednak po wycofaniu się zespołu z rozgrywek powrócił do RKM-u. Nowy junior TŻ Sipma jutro zadebiutuje z koziołkiem na plastronie podczas rundy MDMP w Rybniku.
(zrodlo: http://www.tzlublin.com)
no to mamy... inwestycje w szkolke
Ja bym proponował trzeźwo spojrzeć na całą sprawe. Po rundzie w Lublinie był szum, że nie wystartował trzeci zawodnik i cały wysiłek poszedł psu na bude. Teraz jakby nie liczyć, to i tak znowu brakowało nam trzeciego. Bałabuch to chyba faktycznie game over....Złość Was ogarnia, że maleją szanse Krzysia W. na udział w meczu

Mamy najgorszych juniorów w lidze. Wrona pyrka na pól gazu i już w połowie prostej słychać jak silnik traci obroty. Dominiczak zaczyna jechać dopiero jak jest czwarty, a po wygranym starcie w pierwszym łuku też kłapie gazem. Gorzej być już nie może. Śmieja pewnie tego nie zmieni, ale jak jest beznadziejnie to potrzebne są zmiany.
Czyli to tzw. "zmiana pozorna"Pebas pisze:Åšmieja pewnie tego nie zmieni, ale jak jest beznadziejnie to potrzebne sÄ… zmiany.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
sledzio
Geest pisze:a po co nam Åšmieja??
hehehe też nad się zastanawiam !!! ale nasi dzialacze mają cyrk w bani to niemam pytań , zamiast zainwestować w szkółke to wolą w innych zainwestowac aby po sezonie odejsc , i tak już w tym sezonie niczego nie zwojują ale gdzie tam działacze chcą mieć chyba największą kadre w całej polskiej lidze przynajmniej w tym się wyróżnią co za idiotyzm w tym klubie panuje !!!
-
Michael