Motor Lublin - Stal Gorzów 40:50

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#76 Postautor: ravajas » 11 maja 2005, o 13:10

staleczkaaa pisze:Hej!

hej, zajebitną masz grafę w poście hehehe... ja z lokalnego patriotyzmu przrobiłbym to tak: koza na sznurku szczeka na uciekających marsjan... oczywiście to żart, bo akurat jestem - jak chyba zdaje się większość kibiców w Lublinie - sympatykiem Stali Gorzów.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#77 Postautor: mikas » 11 maja 2005, o 14:27

ravajas pisze:
hej, zajebitną masz grafę w poście hehehe... ja z lokalnego patriotyzmu przrobiłbym to tak: koza na sznurku szczeka na uciekających marsjan...

Oj żeby po niedzielnym meczu kolega z Gorzowa nie miał powodu aby zmienić tą grafikę na taką w której to marsjanie przeganiają kozę :( :roll: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#78 Postautor: kilar » 11 maja 2005, o 19:40

mikas pisze:Oj żeby po niedzielnym meczu kolega z Gorzowa nie miał powodu aby zmienić tą grafikę na taką w której to marsjanie przeganiają kozę

Nie bedzie mial powodu, bo wygramy ten mecz :wink:...trzeba byc optymista :D :wink:

Chociaz moze znowu przeloza mecz z powodu pogody, bo z tego co mi wiadomo to 15 maja to chyba mamy ZIMNA ZOÅšKE... :twisted:

Pozdro

Awatar użytkownika
skuba
Kontakt:

#79 Postautor: skuba » 11 maja 2005, o 20:11

patryk kilar pisze:Chociaz moze znowu przeloza mecz z powodu pogody, bo z tego co mi wiadomo to 15 maja to chyba mamy ZIMNA ZOÅšKE... :twisted:

Kurde, to jest realne, że mecz z Gorzowem może się nie odbyć. Tego to już bym nie znióśł. No cuż, ciepłą mamy zimę tej wiosny :wink:
To jechalismy przez ta Serbie:)

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#80 Postautor: kdsz » 11 maja 2005, o 20:41

Dzis Pantery jadą z Oxfordem, ale Joonas nie wystąpi w tym spotkaniu. Oto co wyczytałem na brytyjskim forum:

TNT133 pisze:JOONAS R/R
Joonas crashed in Sweden last night and although not serious, he was shaken up a bit.

Mam nadzieję, że rzeczywiscie to nic poważnego i Kylmakorpi w niedzielę pokaże się ze swojej najlepszej strony w meczu z Gorzowem

źródło: http://speedwayupdates.proboards36.com/ ... 1115832437
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

meesha
Trener
Kontakt:

#81 Postautor: meesha » 12 maja 2005, o 07:57

kdsz pisze:Dzis Pantery jadą z Oxfordem, ale Joonas nie wystąpi w tym spotkaniu. Oto co wyczytałem na brytyjskim forum:

TNT133 pisze:JOONAS R/R
Joonas crashed in Sweden last night and although not serious, he was shaken up a bit.

"Shaken, not stirred" :wink: - tak mi się jakoś skojarzyło...
Ale mówiąc serio to jeśli nie będzie mógł jechać w niedzielę <puk, puk> to będzie znaczyło, że klątwa Wielkiej Kuciapy ciągle wisi nad nami :(
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Clyde

#82 Postautor: Clyde » 12 maja 2005, o 09:38

Kazik śpiewa piosenke "Mars napada". No mam nadzieje, że tym razem obornimy się przed tym napadem :)
Nie wiem czemu (moża obecność Kylmka to powoduje) ale jestem jakoś spokojny o występ całej drużyny. Wkońcu u siebie a Franek może się naprawdę porozumiał z silnikami.

Po ciężkiej walce wygrana TZ-tu :D

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#83 Postautor: GRISZA » 12 maja 2005, o 11:02

Meesha,

zapowiada się jednak ,że klątwa będzie dalej ciążyć nad Wami. Chcąc w końcu wygrywać na własnym torze musicie odbyć pieszą pielgrzymkę pod jej pomnik i prosić ją żeby Wam odpuściła....

W Rzeszowie chodzą słuchy ,że klątwa ma przestać działać ok 5 czerwca,także myśle że dopiero wtedy będzie jakaś mała szansa na wygraną. :wink:

Narazie będą plecy. Niestety :|

rob7
Senior

#84 Postautor: rob7 » 12 maja 2005, o 11:17

wizjoner jakiÅ› czy prorok?...
poproszę sześć cyfr na najbliższe losowanie lotto..

meesha
Trener
Kontakt:

#85 Postautor: meesha » 12 maja 2005, o 11:35

GRISZA pisze:zapowiada się jednak ,że klątwa będzie dalej ciążyć nad Wami. Chcąc w końcu wygrywać na własnym torze musicie odbyć pieszą pielgrzymkę pod jej pomnik i prosić ją żeby Wam odpuściła....
Pielgrzymkę odbyliśmy przy okazji wyjazdu do Krosna, ale autokarową więc pewnie dlatego nie pomogło :wink:
A wracając do tematu to myślę (znowu :lol: ), że wygramy w niedzielę, a to dlatego że w pierwszej części pierwszoligowych rozgrywek było trochę niespodzianek a żadna nie była naszym udziałem [tzn. z pozytywnym dla nas skutkiem] więc czas najwyższy coś z tym zrobić...

9. Piszcz 9
10. Pietraszko 8
11. Kylmäkorpi 12
12. Jeleniewski 8
13. Franków 7
14. Kępa 1
15. Łyko/Dominiczak 1

To daje nam zwycięstwo . Inaczej nie widzę 8) :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#86 Postautor: mikas » 12 maja 2005, o 11:43

meesha pisze:Pielgrzymkę odbyliśmy przy okazji wyjazdu do Krosna, ale autokarową więc pewnie dlatego nie pomogło :wink:

A nawet zostało nagrane i jest udokumentowane jak oddajemy hołd "Wielkiej" :mrgreen: :lol:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#87 Postautor: GRISZA » 12 maja 2005, o 12:09

Chłopaki ja trzymam kciuki za Was. Przyznam ,że bardzo by mnie ucieszyła przegrana Gorzowa. :lol: :lol: :lol:
Ale wszystkie znaki na ziemi i słońcu wskazuję ,że będzie to raczej mało prawdopodobne. Gorzów nawet bez obcokrajowca chyba będzie poza Waszym zasięgiem.
Choć szczerze mówiąc to mimo ,że wygrali u nas niczym specjalnym nie zachwycili. Niby zwycięsców się nie sądzi ,ale... Powiem tak. Jakoś nie przemawiaja do mnie :!: Chyba nie są na e-ligę... Marudzę :?: Już kończę.

Powodzenia :!:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#88 Postautor: Cooper » 12 maja 2005, o 12:14

ciesze sie Meesha, ze w swoim zestawieniu uwzgledniasz pare Franek-junior. wydaje mi sie , ze Frankowi bedzie ciezko w takim ukladzie zdobyc az 7 punktow, zwazywszy, ze raczej by nie pojechal w nominowanych. Dlatego mysle, ze Franek zdobedzie ok5-6 w czterech startach, a ten brakujacy punkt, czy dwa nadrobi Piszcz (9 to troche malo jak na lidera druzyny na naszym torze).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#89 Postautor: Lublin_Fan » 12 maja 2005, o 12:15

Gorzów wygrał w Rzeszowie przede wszystkim z powodu toru. Nie wiem kto (sędzia, stachyra, obserwator ;) ), ale ktoś zrobił gorzowianom olbrzymią przysługe w postaci przyczepnej nawierzchni. A poza tym jak sie ma w składzie Śledzia to można się spodziewać olimpijek w najważniejszych meczach :lol:

Pozdr.

Awatar użytkownika
loko1980

#90 Postautor: loko1980 » 12 maja 2005, o 12:50

Lublin_Fan pisze:Gorzów wygrał w Rzeszowie przede wszystkim z powodu toru. Nie wiem kto (sędzia, stachyra, obserwator ;) ), ale ktoś zrobił gorzowianom olbrzymią przysługe w postaci przyczepnej nawierzchni. A poza tym jak sie ma w składzie Śledzia to można się spodziewać olimpijek w najważniejszych meczach :lol:

Pozdr.

Czlowieku nie probuj umniejszac osiagniecia dobrego wyniku przez Gorzow w Rzeszowie. Co to za tlumaczenie z torem. Wine na tor moga zwalac tylko amatorzy, tym bardziej jezeli jest sie gospodarzem meczu. Stal Rzeszow zgubila pycha, byli pewni zdecydowanego zwyciestwa, jednak zawodnicy Gorzowa dzien wczesniej wybrali sie w podroz do Rzeszowa. Wiec determinacja wsrod naszych zawodnikow byla wielka, swiadczy o tym takze fak ze wszyscy zawodnicy przed kazdym biegiem zmienali lancuszki sprzeglowe, zeby zapobiec nieoczekiwanym defektom(ktorych od poczatku sezonu w naszej druzynie bylo zaledwie 2 )!
Zwyciezcow sie nie sadzi ! Poza tym nie taki diabel straszny jak go maluja( mam tu na mysli Rzeszow).

Awatar użytkownika
staleczkaaa
Kontakt:

#91 Postautor: staleczkaaa » 12 maja 2005, o 13:02

Hej!

hej, zajebitną masz grafę w poście hehehe..

hehe.. dzieki, ciesze sie ze sie podoba. Szkoda ze teraz nie dziala forum Stali to by mozna bylo zobaczyc poprzednie.. ale mam nadzieje ze juz niedlugo zadziala :D

Ale wszystkie znaki na ziemi i słońcu wskazuję ,że będzie to raczej mało prawdopodobne.

Malo tego.. nawet wszystkie znaki na Marsie na to wskazuja :D:D:D

ale ktoś zrobił gorzowianom olbrzymią przysługe w postaci przyczepnej nawierzchni.

A ja cos na forum rzeszowskim czytalem ze wlasnie na spotkaniu z Rybnikiem byl tor bardziej przyczepny niz z nami.. nie wiem jak to jest :roll:

Pozdrawiam :wink:

Koper
Trener
Kontakt:

#92 Postautor: Koper » 12 maja 2005, o 14:07

loko1980 pisze: Stal Rzeszow zgubila pycha, byli pewni zdecydowanego zwyciestwa

Podobnie pycha rozpierala Stal Rzeszow przed tym jak przyjechali do nas na ostatni mecz o baraze, jak sie to skonczylo wszyscy wiemy...

Awatar użytkownika
skuba
Kontakt:

#93 Postautor: skuba » 12 maja 2005, o 14:46

Dobrzeby było, gdyby stal nas zignorowała (np. przyjechała w krajowym składzie). Ta pewność siebie może ich zgubić.

Awatar użytkownika
Kazinski

#94 Postautor: Kazinski » 12 maja 2005, o 15:15

Ja tam jestem za naszymi :lol: jak pewnie wiekszosc, mamy szanse i to wielkie, jak czytam forum Gorzowskie, to wybierajÄ… sie do nas krajowym, ps. krajowy majÄ… lepszy niz nasz:P
ale nic a nic sie ich nie obawiam, moze to zgubne, bo to jest własnie lekcewazenie przeciwnika, ja obstawiam 46:44 dla naszych, i licze na Kylmaekorpiego, na Łyke nie ma co, moze w koncu Kępa cos pokaze, jak pojedziemy jak z Rybnikiem, zamiast Jensena Joonas to jest szansa 2 pkt :D

Awatar użytkownika
skuba
Kontakt:

#95 Postautor: skuba » 12 maja 2005, o 16:37

loko1980 pisze:Zwyciezcow sie nie sadzi ! Poza tym nie taki diabel straszny jak go maluja( mam tu na mysli Rzeszow).

I tu kolega z Gorzowa dobrze napisał '...nie taki straszny'. Tak samo Gorzów nie jest taki straszny jak go malują... :wink:

Koper
Trener
Kontakt:

#96 Postautor: Koper » 12 maja 2005, o 17:34

skuba pisze:Dobrzeby było, gdyby stal nas zignorowała (np. przyjechała w krajowym składzie). Ta pewność siebie może ich zgubić.
Jesli nas nie zignoruje i przyjedzie z Kennethem Bjerre to wszystko wskazuje ze Dunczyk dzien wczesniej pojedzie w GP w Szwecji zastepujac kontuzjowanego Jarka Hampela.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#97 Postautor: kilar » 12 maja 2005, o 18:32

Tu nie ma co liczyc na to, ze Stal przyjedzie z obco, czy tez bez niego. To zawodnikow powinno tyle obchodzic co zeszloroczny snieg :D. Trzeba jechac swoje i walczyc o jak najlepszy wynik. Ambicja i walka na torze mozemy ich pokonac :!:

Pozdro

lexy

#98 Postautor: lexy » 12 maja 2005, o 19:19

W takim razie drodzy Lublinianie...Moze i wam sie uda zdobyc bonus z Rzeszowem...Oops :shock: :? zapomniałem ze dostaliscie u siebie 33-57.Ale mimo wszystko mzoe i z wami zrobią tor nie pod siebie i wygracie,czego wam zyczę.
Nasz przyjazd bez Kenetha wcale nieoznacza ze was lekcwazymy!Tak by było gdyby niebyło Pecyny.W tej chwili wydaje mi sie ze duzo nietracimy bez Kenetha.Napewno Bjerre jest pewniejszy co do równej zdobyczy ptk,czyli kolo 9-11.Flis,Pecyna,Łukaszewski?Moga zdobyc po 10 a mogą po 3-4 i tym samym przegrac nam mecz.
Mimo wszystko wierze w naszych chłopaków,jesli wygrają z koziołkami bez Obcego znaczy ze rośniemy w siłe!
Do boju Staleczka!!
Flis-Pecyna-Paluch-łukaszewski-Rajkowski-Hlib-Brzozowski----po E-LIGE!!
STAL 4EVER!!!
STAL THE BEST!!!
ONLY STAL!!!

Koper
Trener
Kontakt:

#99 Postautor: Koper » 12 maja 2005, o 22:37

lexy pisze:W takim razie drodzy Lublinianie...Moze i wam sie uda zdobyc bonus z Rzeszowem...Oops :shock: :? zapomniałem ze dostaliscie u siebie 33-57.

Jesli chodzi Ci o mieszkancow miasta Lublina to pisze sie z malej litery "lublinianie" :D

JAG
Senior

#100 Postautor: JAG » 13 maja 2005, o 11:26

Koper pisze:
lexy pisze:W takim razie drodzy Lublinianie...Moze i wam sie uda zdobyc bonus z Rzeszowem...Oops :shock: :? zapomniałem ze dostaliscie u siebie 33-57.

Jesli chodzi Ci o mieszkancow miasta Lublina to pisze sie z malej litery "lublinianie" :D

czy jest sens kłócic sie o to z jakiej litery?czy to cos zmienia?nie jestesmy przecież na narodowym dyktandzie
Ostatnio zmieniony 13 maja 2005, o 11:27 przez JAG, łącznie zmieniany 1 raz.
:),czasami :(