Co w przypadku kontuzji?
-
sledzio
Czarek pisze:Poczekajmy na oficjalną informację ile potrwa przerwa Piszcza,a a później módlmy się by prognozy pogody na niedzielę sprawdziły się tzn. deszcz, i odwołanie meczu.
a co nam to sorry da? diabli wiedza jak dlugo bedzie Piszcz pauzowal. ja chce, zeby mecz sie odbyl, bo wierze, ze mozna go wygrac. trzeba przelamac to fatum!
Geest pisze:Czarek pisze:Poczekajmy na oficjalną informację ile potrwa przerwa Piszcza,a a później módlmy się by prognozy pogody na niedzielę sprawdziły się tzn. deszcz, i odwołanie meczu.
a co nam to sorry da? diabli wiedza jak dlugo bedzie Piszcz pauzowal. ja chce, zeby mecz sie odbyl, bo wierze, ze mozna go wygrac. trzeba przelamac to fatum!
Przelamac to kiedys przelamiemy, ale raczej nie jutro...
Tylko prosze nie pisac, ze w sporcie jest wszystko mozliwe
Pozdro
A przypadkiem 19 kwietnia o 15:32 Pecyna nie był jeszcze do wzięciasledzio pisze:Mezzi15 pisze:Moim zdaniem należy zaufać Mordelowi albo sciągnąć Krzyśka Pecynę bo on jedyny jest chyba wolny
Z Marsa uciekłeś czy co ??? Pecyna będzie w Lublinie ale przeciwko nam będzie jeżdził !!!
[ Dodano: 14 Maj 2005, 23:04 ]
Sprawdziłem - dobrze mnie się zdawało
http://www.stalgorzow.pl/news.php?page=6&news=&topic=
więc na przyszłość sprawdź dwa razy zanim się niesłusznie kogoś czepisz
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...