Dudi pisze:Dziadek Sam jednak w formie
Dudi, po pierwsze Lucky ma rację, że 8 punktów w fazie zasadniczej z takimi tuzami to żadna rewelacja, a po drugie skoro jest taki dobry to dlaczego od ładnych paru lat nie jeździ w Polsce?Odpowiedzi są dwie-albo jego nie chcą, albo on nie chce.W pierwszym przypadku oznacza to,że wszyscy się mylą nie doceniając go(oprócz Ciebie

), w drugim, który mnie wydaje się bardziej prawdopodobny nie chce się Samowi.Swoje na żużlu na pewno zarobił, a obietnicami kokosów się go nie zwabi, bo on w te obietnice, nieraz bez pokrycia, już nie wierzy.Ponadto ma swoje lata i liga angielska plus parę turniejów to dawka w sam raz dla niego, on sobie zdaje sprawę z ograniczeń związanych ze swoim wiekiem i nie ma zamiaru ryzykować jakiejś poważnej kontuzji na sam

koniec kariery.Z tego powodu upieranie się przy kandydaturze sympatycznego skądinąd Amerykanina wydaje mi się bez sensu, tym bardziej,że drugiego obco już mamy.Pzdr.
lucki73 pisze:
1. Niklas Klingberg 14
2. Stefan Andersen 12
3. Stefan Andersen 12
4. Lukas Dryml 11
5. Ales Dryml 11
6. Adam Shields 10
7. Joe Screen 10
8. Matten Kroger 9
9. Sebastian Ułamek 8
10. Sam Ermolenko 8
11. Andy Smith 7
12. Ronni Pedersen 6
13. Steffen Mell 5
14. Christian Hefenbrock 4
15. Jorg Pingel 3
16. Danny Knakowski 1
17. Stefan Bromberg 1
18. Roberto Diener 0
18. Mirko Wolter 0
lucki73
Bracia Stefanowie
Andersenowie po prostu rewelka.

Szkoda, że już nie mamy wolnych miejsc w składzie.Tego, że zrezygnowałeś z zapowiadanych rewelacji szkoda, bo byłem bardzo ciekaw Waszej konfrontacji.Pzdr.