Motor Lublin - Stal Gorzów 40:50
Podwójne oberwanie chmury-bryyyyyyyy,dlaczego mecz nie mógł odbyć się wcześniej np.około 15?
W doprowadzeniu tory do używalności brali udział nawet zawodnicy i trener Stali...
a może to i dobrze że ten mecz nie doszedł do skutku,może na nowy termin Tomek Piszcz juz będzie zdrowy...
W doprowadzeniu tory do używalności brali udział nawet zawodnicy i trener Stali...
a może to i dobrze że ten mecz nie doszedł do skutku,może na nowy termin Tomek Piszcz juz będzie zdrowy...
TeŻet z LUBLINA NAJLEPSZA W POLSCE DRUŻYNA!!!!!!!!!
...........................GG#1009468
...........................GG#1009468
ja tam widze i pozytywne aspekty odwołania meczu. Otóz po raz pierwszy druzyna gosci wyjezdza z Lublina z pustymi rękami
, mam nadzieje ze odwróci to złą karte od naszego klubu i teraz juz nikt z Lublina punktów nie wywiezie
. Chociaz emocji troche było, bo w pewnym momencie tor nie wygladal az tak zle, ale wtedy przyszła ulewa i znowu to samo
. Niestety stojąc pod dachem przekonałem sie o poziomie niektorych kibicow, ktorzy wylewali swoje zale na niewinnych "porządkowych", tamci robili co mogli i jeszcze im sie dostawało od nierobow, a jak "porządkowy" zaproponował jednemu z najbardziej krewkich kibiców zamienienie sie na role ten nie byl raczej zbyt chętny
. Zaimponowali mi zawodnicy Stali, ktorzy robili wszystko by mecz sie odbył, szczególnie Hlib, pokazal ze umie nie tylko jezdzic na zuzlu
, odebralem ich zachowanie bardzo pozytywnie. Tak sobie pomyslalem, że dzialacze żużlowi mogliby stworzyc jakis fundusz ktory pokrywalby przynajmniej część niezwróconych kosztów. Stal stracila pieniadze na dojazd, okazalo sie ze podrozowali pol Polski po to zeby przejechac kilka kolek na próbie toru, wystapic w prezentacji i wrocic do domu
. Z drugiej strony TŻ, ktory musi oplacic bilety lotnicze dla Joonasa. Raczej ciezko o pelny zwrot kosztow, ale uwazam ze jest to godne przemyslenia. Ciekawe jeszcze było zachowanie spikera, ktory przekonywal nas bardzo dlugo ze mecz moze sie odbyć
, ale jeszcze lepsze byłojak z uporem maniaka twierdzil że na prezentacje z numerem 15 wyjechał Mariusz Frankow
.
Mam jeszcze pytanie co bedzie z biletami, bo przeciez zostaly przedarte i chcialbym wiedziec kiedy mozna dokonać zwrotu, z gory dzięki.
No prosze niby mecz sie nie odbyl a jednak było o czym pisać
Mam jeszcze pytanie co bedzie z biletami, bo przeciez zostaly przedarte i chcialbym wiedziec kiedy mozna dokonać zwrotu, z gory dzięki.
No prosze niby mecz sie nie odbyl a jednak było o czym pisać
PrzyznajÄ™ sie to moja wina.
Siedzę w domu bo jestem przeziębiony ( wirus jakiś chyba ) , no i tak niechcący pomyślałem , że szkoda ,że nie moge kibicować naszym chłopakom . Nie wiem jakim sposobem udało mi się tą chmurke przyciągnąć no i stało się jest nadzieja , że zobaczę meczyk na żywo.
A tak poważnie to działacze naszego klubu dostali szansę na załatanie dziur w składzie i mam nadzieję ,że z niej skorzystają .
Siedzę w domu bo jestem przeziębiony ( wirus jakiś chyba ) , no i tak niechcący pomyślałem , że szkoda ,że nie moge kibicować naszym chłopakom . Nie wiem jakim sposobem udało mi się tą chmurke przyciągnąć no i stało się jest nadzieja , że zobaczę meczyk na żywo.
A tak poważnie to działacze naszego klubu dostali szansę na załatanie dziur w składzie i mam nadzieję ,że z niej skorzystają .
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
<-Zapraszam !