Co z biletami?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
woocash
Szkółkowicz

#26 Postautor: woocash » 16 maja 2005, o 17:34

Gawrzyk napisal:
Wydanie pieniedzy do kasy też trochę trwa. Gro ludzi odebrało pieniądze po meczu. Dużo osób przyjechało na stadion kolo 19-20 i odbierali pieniadze w klubie

zgadza sie, tylko szkoda ze w tym czasie nie poinformowano o tym kibicow bedacych na stadionie, poza tym szkoda ze klub ma ludzi w glebokim powazaniu o czym swiadczy sposob w jaki mozna zwracac bilety, a raczej problemy z tym ( tym bardziej jak ktos napisal, ze przychodzi przed godz 13 a tu ...guzik , przyjdz jutro mogla byc jeszcze karteczka) , ponadto dlaczego nikt (admini, dyrektor) nie udziela wreszcie odpowiedzi na pytanie ktore padalo juz kilkakrotnie, czy bilety beda wazne na powtorzony mecz ??? ale tego chyba znow sami kibice beda musieli sie dowiadywac na wlasna reke, bo oficjalnej informacji albo nie bedzie, albo bedzie tak skonstruowana ze ciezko bedzie ja dobrze zinterpretowac ( jak tak ze strony oficjalnej o zwrocie biletow)

Zaratustra
Kadrowicz

#27 Postautor: Zaratustra » 16 maja 2005, o 18:50

Mnie zastanawia jeszcze jeden fakt. Skoro tak dużo ludzi na forum pisze( a przypominam, iż sporo osób nie udziela się w ogóle na forum), że przy odbieraniu pieniążków panował bałagan i wszystko było zorganizowane nieprofesjonalnie to... chyba coś w tym musi być nieprawdaż :?: :!: Myślę więc, że ktoś kompetentny z klubu powinien za zaistniałą sytuację kibiców ( chyba niestety już tych najwierniejszych ) przeprosić i obiecać, że taki bałagan już się nie powtórzy :roll: Tymczasem oprócz krótkiej informacji o godzinach, w których można te pieniążki odebrać panuje cisza i jeszcze kibicom się obrywa za to, że są niezadowoleni. Coś tu chyba jest nie tak... :?

JAG
Senior

#28 Postautor: JAG » 16 maja 2005, o 18:58

trudno powtórze i ja:czy bilety bedą respektowane na meczu powtórzonym?
czy w sobote również mozna sie zgłosic po kasę bo w/w godziny na tygodniu mi zupełnie nie leżą.
czekam na precyzyjniejszą informację niz ta obecna na str.gł.
:),czasami :(

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec