I zainwestowalwoocash pisze:no jak bez inwestycji ?? przeciez podobno mial zainwestowac w ... busa
Kolejarz Opole - TÅ» Sipma Lublin 42:48 :]
Ale zupełnie nowy też nie jest
Co Was obchodzi bus Seby. Mimo,ze kupił sobie busa to i tak jest najlepszy w swojej drużynie i robi co do niego należy a patrząc na dotychczasową średnią to nawet więcej niż sie można było spodziewać. Potrafił pogodzic dobre przygotowanie do sezonu z zakupem busa i chwała mu za to.
Ale co by nie mowic to dobrego wyposazenia od klubu nie dostał, 1 czy 2 defekty i wyniki znacząco sie pogorszyły, padl najlepszy motor i z meczy, w ktorych potrafił walczyc w Rybniku, obnizyl poziom, jego ostatni mecz to tragedia. Mimo, ze ciagle jest czolowym zawodnikiem Kolejarza to wyniki klubu, a takze jego indywidualne zaczynają być coraz gorsze 
W meczu z Opolem to ja będę bał sie najbardziej o Joonasa. W piątek jedzie u nas z Gorzowem,z tego co mówił w Opolu gdy odwołano mecz, w najbliższą sobote jeździ w Niemczech i na niedziele wraca do Opola. Trzy mecze pod rząd i na dodatek cały czas w podróży,mam nadzieję,że nie odbije sie to bardzo na jego formie w Opolu.
-
Danio
Fakt wygląda że Joonas ma przed sobą pracowity weekend
Miejmy nadzieje ze nie chce tych 3 meczy odjechać jednym motorem
Mam nadzieje ze w tym tygodniu poskłada już drugi motor z którego pozostał jemu cały tylko silnik po feralnym upadku w Szwecji
O formÄ™ Jego jestem spokojny- to twardziel a poza tym ostatnio trochÄ™ sobie odpoczÄ…Å‚
Myślę że mecz będzie roztrzygnięty pod koniec. Czyli będzie wyrównany - ale mimo wszystko uważam że to wy wygracie
Pobawię sie w jasnowidza i typuje wynik przed nominowanymi wyścigami - 39:39
dopiero te dwa ostatnie wyścigi roztrzygną o wszytkim a więc
14. 1:5
15. 1:5
A więc typuje wynik w mniej więcej 41:49 dla TŻu
Życzę Wam tej wygranej, ponieważ to będzie Wasza pierwsza wygrana w tym sezonie

Pobawię sie w jasnowidza i typuje wynik przed nominowanymi wyścigami - 39:39
dopiero te dwa ostatnie wyścigi roztrzygną o wszytkim a więc
14. 1:5
15. 1:5
A więc typuje wynik w mniej więcej 41:49 dla TŻu
Życzę Wam tej wygranej, ponieważ to będzie Wasza pierwsza wygrana w tym sezonie
Mysle, ze jest szansa na "dobicie" Opola. Po ich bardzo wysokiej porazce w Krosnie zawodnicy sa pewnie podlamani i w meczu z TZ maja przyslowiowy noz na gardle. My powinnismy to wykorzystac, dzieki czemu przyblizymy sie do zajecia 6stego miejsca.
Opole z nami musi wygrac, gdyz potem juz moga tylko z Krosnem odniesc zwyciestwo, bo nie chce mi sie wierzyc w jakas metamorfoze Kolejarza i urywanie punktow na wyjazdach.
Zapowiada sie ciekawy mecz, mam nadzieje ze z happy end-em
Pozdro
Opole z nami musi wygrac, gdyz potem juz moga tylko z Krosnem odniesc zwyciestwo, bo nie chce mi sie wierzyc w jakas metamorfoze Kolejarza i urywanie punktow na wyjazdach.
Zapowiada sie ciekawy mecz, mam nadzieje ze z happy end-em
Pozdro

<-Zapraszam !