Kolejarz Opole - TÅ» Sipma Lublin 42:48 :]

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
volf

#151 Postautor: volf » 17 maja 2005, o 00:46

woocash pisze:no jak bez inwestycji ?? przeciez podobno mial zainwestowac w ... busa :wink:
I zainwestowal :twisted: :twisted: Na ostatnim treningu w piatek widzialem Truminskiego za kierownica bialego Mercedesa z logo z boku i z przodu busa "SEBEK"-żołtymi literami(jego logo).I ten samochod stary to na pewno nie jest :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#152 Postautor: mikas » 17 maja 2005, o 01:01

Ale zupełnie nowy też nie jest :twisted: Co Was obchodzi bus Seby. Mimo,ze kupił sobie busa to i tak jest najlepszy w swojej drużynie i robi co do niego należy a patrząc na dotychczasową średnią to nawet więcej niż sie można było spodziewać. Potrafił pogodzic dobre przygotowanie do sezonu z zakupem busa i chwała mu za to.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
papi
Trener

#153 Postautor: papi » 17 maja 2005, o 08:12

Ale co by nie mowic to dobrego wyposazenia od klubu nie dostał, 1 czy 2 defekty i wyniki znacząco sie pogorszyły, padl najlepszy motor i z meczy, w ktorych potrafił walczyc w Rybniku, obnizyl poziom, jego ostatni mecz to tragedia. Mimo, ze ciagle jest czolowym zawodnikiem Kolejarza to wyniki klubu, a takze jego indywidualne zaczynają być coraz gorsze :roll:

rob7
Senior

#154 Postautor: rob7 » 17 maja 2005, o 09:12

co Ty powiesz nie dostał wyposażenia, dostał kase, ma kontrakt zawodowy i ma inwestować
w sprzęt ale jak woli w busa jego sprawa... kto go w przyszłym roku zatrudni?
Śledź to inna "półka" żużlowców..
22 maja Berwick jeżdżą w Glasgow to Adam jedzie w Opolu czy w Anglii?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#156 Postautor: mikas » 17 maja 2005, o 13:47

W meczu z Opolem to ja będę bał sie najbardziej o Joonasa. W piątek jedzie u nas z Gorzowem,z tego co mówił w Opolu gdy odwołano mecz, w najbliższą sobote jeździ w Niemczech i na niedziele wraca do Opola. Trzy mecze pod rząd i na dodatek cały czas w podróży,mam nadzieję,że nie odbije sie to bardzo na jego formie w Opolu.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Danio

#157 Postautor: Danio » 17 maja 2005, o 14:20

Fakt wygląda że Joonas ma przed sobą pracowity weekend :!: Miejmy nadzieje ze nie chce tych 3 meczy odjechać jednym motorem :twisted: Mam nadzieje ze w tym tygodniu poskłada już drugi motor z którego pozostał jemu cały tylko silnik po feralnym upadku w Szwecji :!: O formę Jego jestem spokojny- to twardziel a poza tym ostatnio trochę sobie odpoczął

Awatar użytkownika
stalg3
Kontakt:

#158 Postautor: stalg3