Stal Gorzów - Motor Lublin 65:25 :-(
Ja nie licze na zwyciestwo ale oczywiście jestem za Tżecikiem :] Ciężko bedzie tam wygrać ale powalczyć można jakby cała drużyna pojechała równo to kto wie. Oni jadą w krajowym wiec można Jonasa sciągnąć!! Pierwszy mecz przegraliśmy bo drużyna nie pojechała równo:/ ale ostatnio Adam pokazał że jest w dobrej dyzpozycji Franki też mnie nie zawiódł Jelonek punktuje na wyjazdach no i Jonas robi ponad 10 w tych 2meczach zrobil wiecej Jak Jensen w swoich wszystkich :] pozdro POWALCZYC MOZNA 
Oj przydałby sie nam na ten meczyk Mordel na byle jakim sprzęciku, oj przydałby się ....
Mecz z góry przegrany i nie wolno mysleć o wygranej. Na tym meczu trzeba zaoszczędzić kasę, która przyda sie na Krosno, Opole i Grudziądz. Wygrane w tych meczach zapewnią nam dalszy pobyt w I lidze. Co niektórzy piszą o barażach, tylko ja się zastanawiam, po co nam baraże?. Jeszcze nie jesteśmy przygotowani na e-ligę.
Mecz z góry przegrany i nie wolno mysleć o wygranej. Na tym meczu trzeba zaoszczędzić kasę, która przyda sie na Krosno, Opole i Grudziądz. Wygrane w tych meczach zapewnią nam dalszy pobyt w I lidze. Co niektórzy piszą o barażach, tylko ja się zastanawiam, po co nam baraże?. Jeszcze nie jesteśmy przygotowani na e-ligę.
Jak będzie twardy tor to Focus zrobi powyżej 10 pkt jak w Ostrowie. Jak dobrze pojedzie Daniel i Frankie coś uciuła. To mamy szanse dobić nawet do 40 ( z Joonasem oczywiście). Nasi złapali wiatr w żagle i tylko żeby nie zgubili go w meczu ze Stalą 
Co ja widzÄ™, co ja widzÄ™ TÅ» Lublin w e-lidze
Ludzie o czym wy mówicie
Jak możecie liczyć na występ Focusa na tym poziomie co z Opolem
Jaki wiatr w żagle
Popatrzcie najpierw na skład OPOLA potem na GORZOWA i zastanówcie się trochę, bo co niektórzy się ośmieszają tutaj...
Aha i weźcie pod uwagę, że w Opolu Focus był u siebie i nie było tam takich wyjadaczy jak Flis czy Paluch. Żeby sprowadzić co niektórych na ziemię proponuję przyjrzeć się zdobyczy Adama w meczu z Gorzowem w Lublinie.
60 : 30 w dupÄ™ i to przy dobrym wietrze...
Aha i weźcie pod uwagę, że w Opolu Focus był u siebie i nie było tam takich wyjadaczy jak Flis czy Paluch. Żeby sprowadzić co niektórych na ziemię proponuję przyjrzeć się zdobyczy Adama w meczu z Gorzowem w Lublinie.
60 : 30 w dupÄ™ i to przy dobrym wietrze...
Po zwyciestwie z Opolem podnosza sie glosy ze zlapaliscie wiatr w zagiel, ze ten czy tamten sie odrodzil! Fakty sa takie ze jechaliscie ze slabiutkim przeciwnikem, nie oszukujmy sie Kolejarz przez lata petal sie w drugiej lidze i jako takiego pozoimu sportowego nie prezentuje!
Co do meczu, mam nadzieje ze przyjedziecie z Finem. Zawsze to jakies wieksze emocje, zawodnik ten jakis czas temu, zglosil chec jazdy w naszym klubie, pewnie teraz bedzie chcial udowodnic naszym dzialaczom, ze zrobili blad nie kontraktujac go.
Do Lublina pojechalismy tylko i wylacznie w krajowce, bowiem Bjerre mial kontrakt tylko na 4 spotkania! Teoretycznie mozna go jeszcze powolywac pod bron, jednak poki co nas przeciwnicy nie sa na tyle wymagajacy zeby jechac z "obco". Z drugiej strony chlapaki maja okazje zarobic pieniadze, ktore wprost proporcjonalnie przekladaja sie na jakosc sprzetu na ktorym jezdza!
Nie lekcewazymy przeciwnika i jedziemy z wami w optymalnym skladzie, czyli w kralowce:)
Co do meczu, mam nadzieje ze przyjedziecie z Finem. Zawsze to jakies wieksze emocje, zawodnik ten jakis czas temu, zglosil chec jazdy w naszym klubie, pewnie teraz bedzie chcial udowodnic naszym dzialaczom, ze zrobili blad nie kontraktujac go.
Do Lublina pojechalismy tylko i wylacznie w krajowce, bowiem Bjerre mial kontrakt tylko na 4 spotkania! Teoretycznie mozna go jeszcze powolywac pod bron, jednak poki co nas przeciwnicy nie sa na tyle wymagajacy zeby jechac z "obco". Z drugiej strony chlapaki maja okazje zarobic pieniadze, ktore wprost proporcjonalnie przekladaja sie na jakosc sprzetu na ktorym jezdza!
Nie lekcewazymy przeciwnika i jedziemy z wami w optymalnym skladzie, czyli w kralowce:)
pytanko mam odnoście EWENTUALNEJ rezygnacji Opola z rozgrywek.
Czy nie bedzie tak, że jeśli w I lidze zostanie 7 drużyn, to i tak ostatnia, czyli siódma, będzie grać baraż z np. trzecią drużyną II ligi, a dwie pierwsze wejda na zasadzie awansu bezpośredniego i uzupełnienia? Ktoś wspomniał, ze jesli Opole się wycofa to wtedy znów mamy "ciepło". Moim "chłopskim" zdaniem nie. Niech ktoś naprostuje moją niewiedzę.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Czy nie bedzie tak, że jeśli w I lidze zostanie 7 drużyn, to i tak ostatnia, czyli siódma, będzie grać baraż z np. trzecią drużyną II ligi, a dwie pierwsze wejda na zasadzie awansu bezpośredniego i uzupełnienia? Ktoś wspomniał, ze jesli Opole się wycofa to wtedy znów mamy "ciepło". Moim "chłopskim" zdaniem nie. Niech ktoś naprostuje moją niewiedzę.
pozdrawia:
Rafał Borowski
rob7 pisze:dogadać się z Tarnowem i zakontraktować Dzika, pewnie wydatek na poziomie zaproszenia Jonasa
Szymek chyba już kontuzję wyleczył więc może jechać...
zacznijcie się martwić o sprzęt na play-offy a nie o kibiców gorzowskich
Ale Tarnow raczej Dzika nie wypozyczy bo maja malo juniorow :/
A z reszta chlopak trzaskal komplety w drugiej lidze, jest mlody i niedoswiadczony !!!
Wiec po co wydawac kase na niego ?
Lepiej niech jezdza Ci co sa.
A jak zlapia kontuzje to wtedy sie pomysli
-
Danio
Do Gorzowa nie ma sensu ściagać Joonasa! i tak mecz przegramy tyle że z nim w mniejszych rozmiarach ale co to nam da:?: Wiadomo jak z kasą w klubie- niech jedzie młodzież- może Bałabuch już pojedzie
Co do działaczy z Gorzowa to już Joonas udowodnił im jak się pomylili wobec niego u nas na meczu z Gorzowem. Sam Chomski gratulował nam Joonasa i żałował że wybrali Bjerre a nie Joonasa! A moze do Gorzowa zabrać Pulpetto
haaahhaa- wkońcu będzie miał szanse się zrehabilitować

Co do działaczy z Gorzowa to już Joonas udowodnił im jak się pomylili wobec niego u nas na meczu z Gorzowem. Sam Chomski gratulował nam Joonasa i żałował że wybrali Bjerre a nie Joonasa! A moze do Gorzowa zabrać Pulpetto
-
Powrót_Króla
Loko - być moze jestem przewrażliwiony, ale odnoszę wrażenie, że Twoje wpisy to kpienie z naszej drużyny. Naprawdę nie musisz sie bawić w mentora i prostować naszych nadziei. Nie musisz nas sprowadzac na ziemie, bo my pokornie wiemy, że jedziemy tylko o utrzymanie. Teraz wasze na wierzchu ale dwa lata pod rząd bylismy przed Stalą i jeszcze nie raz będziemy - chocby to było za 10 lat. Co do meczu w Gorzowie - uwazam, ze trzeba probować. Szanse są minimalne ale to sport. Nikt nie stawiał na Grudziądz, a ten o mały włos nie wygrał w Gorzowie. Nie uważam, żeby GTŻ był od nas dużo lepszy - mało tego, z Joonasem nie wyszliby w Lublinie z 35 punktów. Jeżeli Joonas nie pojedzie jednak w Gorzowie - zaryzykowałbym Jurka - jest idealna okazja do sprawdzianu. Nie wyobrażam sobie naszego składu z Szymkiem, i dwoma Krzyśkami.
Fork pisze:rob7 pisze:dogadać się z Tarnowem i zakontraktować Dzika, pewnie wydatek na poziomie zaproszenia Jonasa
Szymek chyba już kontuzję wyleczył więc może jechać...
zacznijcie się martwić o sprzęt na play-offy a nie o kibiców gorzowskich
Ale Tarnow raczej Dzika nie wypozyczy bo maja malo juniorow :/
A z reszta chlopak trzaskal komplety w drugiej lidze, jest mlody i niedoswiadczony !!!
Wiec po co wydawac kase na niego ?
Lepiej niech jezdza Ci co sa.
A jak zlapia kontuzje to wtedy sie pomysli :)
jak się zacznie myśleć to chłopak wyląduje w Krośnie...
9 pkt w Gnieźnie o czymś świadczy:
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=62990
Tarnów rozważa wypożyczenie pewnie bezpłatnie żeby się chłopak objeżdżał bo talent to ma http://www.przegladzuzlowy.pl/news_tarn ... 1089881749
W kwestii formalnej - a do czego nam te małe punkcikiNaughtyBoy pisze:na zwycięstwo nie liczę, ale jak ktoś tam wcześniej pisał małe punkciki warto pozbierać bo mogą się okazać przydatne.
Małe punkciki w Gorzowie mogą o czymkolwiek decydować pod warunkiem, że zbierzemy ich 45 lub więcej, a najlepiej ponad 50, ale w takie bajki to nawet ja nie wierzę
Może jakbyśmy pojechali w składzie: Rickardsson, Crump, Adams, Lindbäck, Dominiczak, Wrona, Bałabuch
Ostatnio zmieniony 24 maja 2005, o 11:28 przez meesha, łącznie zmieniany 2 razy.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- jas
- Senior
- Kontakt:
ravajas pisze:pytanko mam odnoście EWENTUALNEJ rezygnacji Opola z rozgrywek.
pozdrawia:
Rafał Borowski
wtedy druzyna 7ma (czyli de facto ostatnia) jedzie baraz z 2ga druzyna 2iej ligii. 1sza druzyna z 2iej ligi awansuje bezposrednio, a w 2iej lidze za rok jedzie Opole.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Na tą chwilę trzeba sie koniecznie zorientować na jakich warunkach byłaby możliwość wypożyczenia Dzika. Bez wątpienia będzie naszym najlepszym juniorem. Decyzja o jeździe Joonasa w Gorzowie powinna być podjęta prze zarząd. Oni napewno wiedzą na co można sobie pozwolić i ile on weźmie kasy za meczyk.
Moje typy:
Z Joonasem i Dzikiem 48-42 dla Gorzowa
Bez Joonasa z Dzikiem 56-34 - || -
Z Joonasem bez Dzika 52-38 - || -
Bez obu 30-60 dla Gorzowa
Moje typy:
Z Joonasem i Dzikiem 48-42 dla Gorzowa
Bez Joonasa z Dzikiem 56-34 - || -
Z Joonasem bez Dzika 52-38 - || -
Bez obu 30-60 dla Gorzowa
- jas
- Senior
- Kontakt:
Davv pisze: Bez wątpienia będzie naszym najlepszym juniorem.
bylby gdyby do nas przyszedl
Davv pisze:Decyzja o jeździe Joonasa w Gorzowie powinna być podjęta prze zarząd.
to zrozumiale, ze przez nich, a nie przez toromistrza
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Maciek pisze:Narazie nie ma co o to sie martwic bo my raczej nie spadniemy u siebie wygramy mecze z Opolem i Krosnem!! później juz do skladu wróci Tomek Piszcz i Kamil Åyko więć bedziemy w lepszej już sytuacj:D ja jestem optymistycznie nastawiony i zajmiemy 5miejsce:] pozdro
Tomek jak wróci do startów to i tak troche czasu minie zanim wróci do fromy z przed kontuzji, tak zamo z Kamilem. Więc jesteś optymistą, ja też, ale nasze wizje sie niestety chyba nei sprawdzą...
Na dzien dzisiejszy Dzik to jest dla nas zawodnik, ktory w parze z Dominemjest wstanie powalczyc o to bysmy nie rozpoczynali biegu z 4 pt w plecy. Kacper i Kamil jeszcze troche od zuzla odpoczna, wiec jesli stac nas na Dzika to trzeba go przygarnac
poki nie zrobi to inny klub pierwszoligowy, bo bedziemy sobie potem pluc w brode ze moglismy go miec, ale sie nie udalo niestety, bo ktos nas uprzedzil
Albo, jesli bedzie taka mozliwosc (choc pewnie nie), zaprosic go na ten turniej czwartkowy i sprawdzic jego forme, jego jazde na naszym torze i walke m.in z naszymi zawodnikami, ciekawe jakby sobie poradzil
Trzeba brac Dzika za rogi
Pozdro
Albo, jesli bedzie taka mozliwosc (choc pewnie nie), zaprosic go na ten turniej czwartkowy i sprawdzic jego forme, jego jazde na naszym torze i walke m.in z naszymi zawodnikami, ciekawe jakby sobie poradzil
Trzeba brac Dzika za rogi
Pozdro
jas pisze:Davv pisze: Bez wątpienia będzie naszym najlepszym juniorem.
bylby gdyby do nas przyszedl
Davv pisze:Decyzja o jeździe Joonasa w Gorzowie powinna być podjęta prze zarząd.
to zrozumiale, ze przez nich, a nie przez toromistrza. chociaz pewnie zadecyduje o tym Dyro.
nierozumiem Cie jasiu
Szacuneczek JASIU
Hmm tylko ciekawe czy zarząd przynajmniej myśli o wypożyczeniu Dzika
mysli czy nie mysli (nasz zarzad rzadko mysli
Co będzie to będzie...
W kwestii zabierania Jonasza to wg mnie jeżeli kasa na to pozwala nic nam nie szkodzi... Chyba że mamy jakiś zapis w kontrakcie że ma być określona liczba startów albo coś w tym stylu...to wtedy szkoda go na ten mecz... lepiej na Opole i Krosno (szczególnie z Krosnem może być ciężko u siebie). Co do samego wyniku to żadna to różnica jak wyjdziemy punktowo, bo przy tak osłbionym składzie nikt się nie będzie dziwił z porażki (nikt normalny).. tym bardziej żę Gorzów jest najmocniejszy obecnie w naszej lidze (wg mnie). Tak więc w dwumeczu i tak w plecu... to "nie ma co płakać nad rozlanym meczem"
. Na to konto proponuję by rzeczywiście poszkać jakiegoś juniora, który da nam większe szanse w Grudziądzu i u nas z Krosnem... To chyba najważniejsze spotania w rewanżach... Patrząc na poczynania Jonasza oraz przy założeniu powrotu reszty do składu może się okazać że V miejsce jest w naszym zasięgu...