Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#301 Postautor: Manitou » 25 maja 2005, o 16:26

W najnowszym TŻ jest wywiad z dyr. Siwkiem. Nie będę tu całego przepisywał, ale przytoczę wypowiedź dotyczącą przejścia połowy Teżetu do Mojrzeszowa, bo mnie strasznie rozbawiła :lol: . Oto ona:
"Nie doszukiwałbym się w tej migracji niczego nadzwyczajnego. W Rzeszowie zaproponowano im lepsze warunki i każdy postąpiłby podobnie. A stosunki pomiędzy klubami dawno nie były tak przyjazne jak obecnie" :lol:

Oj Harry....dobrze, że dziennikarz, który robił ten wywiad nie wyciagnął Twoich wypowiedzi o Rzeszowie z tego forum :wink:

Aha i jeszcze ciekawostka z tego wywiadu. Podobno budżet mamy w tym sezonie 20% większy niż w poprzednim sezonie...

Snys
Zawodowiec

#302 Postautor: Snys » 30 maja 2005, o 19:27

http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=67255

I Franek juz wytłumaczył dlaczego tak dobrze mu poszło....mozna spodziewac sie powrotu do "formy" z przed Gorzowa. W koncu juz 2 rok czuje sie w LBN jak na wyjeżdzie :lol:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#303 Postautor: papi » 30 maja 2005, o 20:07

Snys pisze:http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=67255

I Franek juz wytłumaczył dlaczego tak dobrze mu poszło....mozna spodziewac sie powrotu do "formy" z przed Gorzowa. W koncu juz 2 rok czuje sie w LBN jak na wyjeżdzie :lol:

nie no ten gość nie ma za grosz samokrytyki, jak z Rybnikiem pojechał jeden niezły mecz to wine za słabe wyniki druzyny obarczył Jensena, natomiast o sobie nic nie powiedział w kontekscie poprzednich meczy. Dziś znowu wrzucił dobry tekst: "Koledzy dziś pojechali gorzej nie wiem czemu, moze mieli gorszy dzień, może byli zmęczeni daleką drogą", Mariusz chyba zapomniał ile on mial w tym sezonie tych słabszych dni. Teraz zaczynam rozumieć dlaczego tak słabo jezdzi w Lublinie- pewnie jest zmęczony daleką drogą, wczoraj przejechał sie z piły do Gorzowa i widać efekty, trzeba na mecze w Lublinie wynajmować samolot czarterowy, zeby sie nie zdążył zmęczyc, ew. kupić mieszkanie, najlepiej na Zygmuntowskich :lol: :lol:
PS. oto słowa Morana - "nie dysponowani byli Pietruszko i Jeleniewski" :shock: Mam nadzieje, ze to blad redaktora, bo jak nie to wygląda na powtorke z rozrywki :oops:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#304 Postautor: jas » 30 maja 2005, o 20:35

papi pisze:PS. oto słowa Morana - "nie dysponowani byli Pietruszko i Jeleniewski" :shock: Mam nadzieje, ze to blad redaktora, bo jak nie to wygląda na powtorke z rozrywki :oops:

biorac pod uwage wczesniejszy blad ortogaficzny stawialbym na pomylke redaktora. poza tym Pietruszko to raczej czesty blad :wink:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Manitou
Kadrowicz
Kontakt: