Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#301 Postautor: Manitou » 25 maja 2005, o 16:26

W najnowszym TŻ jest wywiad z dyr. Siwkiem. Nie będę tu całego przepisywał, ale przytoczę wypowiedź dotyczącą przejścia połowy Teżetu do Mojrzeszowa, bo mnie strasznie rozbawiła :lol: . Oto ona:
"Nie doszukiwałbym się w tej migracji niczego nadzwyczajnego. W Rzeszowie zaproponowano im lepsze warunki i każdy postąpiłby podobnie. A stosunki pomiędzy klubami dawno nie były tak przyjazne jak obecnie" :lol:

Oj Harry....dobrze, że dziennikarz, który robił ten wywiad nie wyciagnął Twoich wypowiedzi o Rzeszowie z tego forum :wink:

Aha i jeszcze ciekawostka z tego wywiadu. Podobno budżet mamy w tym sezonie 20% większy niż w poprzednim sezonie...

Snys
Zawodowiec

#302 Postautor: Snys » 30 maja 2005, o 19:27

http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=67255

I Franek juz wytłumaczył dlaczego tak dobrze mu poszło....mozna spodziewac sie powrotu do "formy" z przed Gorzowa. W koncu juz 2 rok czuje sie w LBN jak na wyjeżdzie :lol:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#303 Postautor: papi » 30 maja 2005, o 20:07

Snys pisze:http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=67255

I Franek juz wytłumaczył dlaczego tak dobrze mu poszło....mozna spodziewac sie powrotu do "formy" z przed Gorzowa. W koncu juz 2 rok czuje sie w LBN jak na wyjeżdzie :lol:

nie no ten gość nie ma za grosz samokrytyki, jak z Rybnikiem pojechał jeden niezły mecz to wine za słabe wyniki druzyny obarczył Jensena, natomiast o sobie nic nie powiedział w kontekscie poprzednich meczy. Dziś znowu wrzucił dobry tekst: "Koledzy dziś pojechali gorzej nie wiem czemu, moze mieli gorszy dzień, może byli zmęczeni daleką drogą", Mariusz chyba zapomniał ile on mial w tym sezonie tych słabszych dni. Teraz zaczynam rozumieć dlaczego tak słabo jezdzi w Lublinie- pewnie jest zmęczony daleką drogą, wczoraj przejechał sie z piły do Gorzowa i widać efekty, trzeba na mecze w Lublinie wynajmować samolot czarterowy, zeby sie nie zdążył zmęczyc, ew. kupić mieszkanie, najlepiej na Zygmuntowskich :lol: :lol:
PS. oto słowa Morana - "nie dysponowani byli Pietruszko i Jeleniewski" :shock: Mam nadzieje, ze to blad redaktora, bo jak nie to wygląda na powtorke z rozrywki :oops:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#304 Postautor: jas » 30 maja 2005, o 20:35

papi pisze:PS. oto słowa Morana - "nie dysponowani byli Pietruszko i Jeleniewski" :shock: Mam nadzieje, ze to blad redaktora, bo jak nie to wygląda na powtorke z rozrywki :oops:

biorac pod uwage wczesniejszy blad ortogaficzny stawialbym na pomylke redaktora. poza tym Pietruszko to raczej czesty blad :wink:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#306 Postautor: Manitou » 30 maja 2005, o 23:52

"Mariusz Franków: W Gorzowie zawsze mi się dobrze jeździło, dlatego też lepiej pojechałem dzisiaj niż w Lublinie, gdzie czuję się jak na wyjeździe."

No w mordę misia...czy on sobie jaja robi :?: Drugi sezon w Lublinie...drugi sezon olewania treningów na naszym torze...i jeszcze śmie wytykać, że reszta seniorów pojechała gorzej od niego w tym meczu...a na lubelskim torze biedaczyna czuje się jak na wyjeździe. Jak mi przykro Mariuszku...proponuję dogadać się z Gorzowskimi działaczami na przyszły sezon, a z Lublina żegnam...postokroć :!: :!: :evil: :evil: :evil: [/b]

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#307 Postautor: boxing » 31 maja 2005, o 17:47

Proponuje mala zamiane: Frankiego dobrze sie czujacego na gorzowskim torze zamienmy na Pawla Hliba, ktoremy to nasz tor wyjatkowo "lezy". Wszyscy beda zadowoleni, kazdy bedziie jezdzil po lubianym torze. Kto jest przeciw? Nie widze. Kto sie wstrzymal? Nie widze. Czyli wszyscy sa za :wink:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Pietter
Szkółkowicz

#308 Postautor: Pietter » 31 maja 2005, o 21:36

Hliba pewnie za Rickardssona by niewymienili bo ten chłopak ma 19 lat i jakiego kopa :F

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#309 Postautor: kdsz » 7 czerwca 2005, o 10:17

Rozmowa z Danielem Jeleniewskim, zawodnikiem TÅ» Sipma
Będzie jeszcze lepiej

• JesteÅ› zadowolony ze swojego wystÄ™pu?
- Nie, ponieważ nie zdobyłem tylu punktów ile bym chciał. Znowu przytrafił mi się defekt motocykla. Nie ustrzegłem się też kilku błędów na torze. Cieszę się z wyniku jaki dzisiaj osiągnął cały zespół.
• Ostatnio zadebiutowaÅ‚eÅ› w lidze szwedzkiej...
- Zgadza się, jednak nie był to debiut zbyt udany. Miałem problemy ze startami, tor był bardzo twardy, a na takim decyduje właśnie start. Gdy się go przegrywa, to potem jest ciężko odrabiać straty.
• Dzisiejsze zwyciÄ™stwo nie przyszÅ‚o wam lekko.
- Przed spotkaniem trener mocno nas motywował, abyśmy nie lekceważyli rywali. Początek zawodów potwierdził te obawy. Dobrze, że w porę się zmobilizowaliśmy.
• Dzisiejsza wygrana oddala widmo bezpoÅ›redniej degradacji...
- Na pewno powalczymy o utrzymanie i dzisiaj uczyniliśmy w tym kierunku duży krok. Myślę, że jak do składu powróci Tomek Piszcz, to nasze wyniki będą jeszcze lepsze.
Rozmawiał Karol Grzywacz

Źródło: Dziennik Wschodni

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#310 Postautor: Cooper » 9 czerwca 2005, o 11:37

Napisze z pamieci (moze Meesha przytoczy cala wypowiedz) fragment wypowiedzi Mariusza Frankowa z "Lubelskiego Sport Expressu". Oto co powiedzial Franek po zdobyciu 11+3 punktow w meczu z Opolem:

"Naprawde nie wiem, co sie stalo..." :D :D :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#311 Postautor: Soluk » 9 czerwca 2005, o 11:41

Jak to co sie stalo? - pewnie mokry blotnisty tor jest podobny do tego w pile :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski