05.06. Motor Lublin - Kolejarz Opole 48:42

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#51 Postautor: sadychor » 31 maja 2005, o 18:33

Mecz mimo wszystko będzie ciekawy, nie wiadomo jak się spisze Mariusz "w Lublinie czuję się jak na wyjeździe" Franków. Drugie pytanie to postawa Adama. Do zorjentowanych i oczytanych: czy Focus ma w miarę luźny ten tydzień i czy jest szansa na jego obecność na treningu. Możeby silnik spasował z torem i potrenował jazdę po dużym :?: :!:
Opole, jeżeli przyjedzie z Brhelem i naszym gwiazdorom nic się nie pokiełbasi, zrobi coś około 35-38 pkt.

PS Jeszcze jedno pytanko, całkowicie poważne :twisted: . Czy w treningach zamierza brać udział Franek :?: Tych na lubelskim torze oczywiście.

JAG
Senior

#52 Postautor: JAG » 31 maja 2005, o 19:31

sadychor pisze:czy Focus ma w miarę luźny ten tydzień i czy jest szansa na jego obecność na treningu. Możeby silnik spasował z torem i potrenował jazdę po dużym :?: :!:

przecież Adam trenuje u nas przed meczami.co do silnika to pisane juz było na tym forum że nie jest on niestety spasowany na nasz przyczepny tor a zmiana tego to nie kwestia zmiany zebatki czy ustawienia zapłonu.no chyba ze sie mylę.
:),czasami :(

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#53 Postautor: sadychor » 31 maja 2005, o 19:50

JAG pisze:przecież Adam trenuje u nas przed meczami.co do silnika to pisane juz było na tym forum że nie jest on niestety spasowany na nasz przyczepny tor a zmiana tego to nie kwestia zmiany zebatki czy ustawienia zapłonu.no chyba ze sie mylę.

To także widać na meczach. Nie oznacza to jednak, że można siąść i wykręcać się sianem, że motór nie ciągnie na przyczepnym, a innego nie mam. Niech chłopak coś pokombinuje, o to mi chodziło. Tylko na to trzeba mieć czas, nie chce mi się szperać w terminarzach i nie wiem czy Pietraszko nie jest za bardzo zarobiony w tym tygodniu. Dalej czekam na odpowiedź, może Gawrzyk :?: Tak ładnie mu to ostatnio wychodzi :lol: