Z kim Motor w Play-off?

żużel w Lublinie

Z kim Motor pojedzie w play-off?

Rybnik
4
36%
Gorzów
1
9%
Rzeszów
5
45%
Ostrów
1
9%

Liczba głosów: 11

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#3 Postautor: Cooper » 1 czerwca 2005, o 11:58

Ja mysle, ze, z calem szacunkiem dla twej wytezonej pracy pokemonie, to mozna to wszystko o dupe potluc :D Z takimi "prognozami" nalezaloby sie wstrzymac przynajmniej do "po meczu" z Ostrowem u nas. Poza tym jakos nie widze tak na bank Rybnika na 1-szym miejscu, warto zauwazyc, ze walka o pierwsze dwa miejsca bedzie niezwykle zazarta.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Koper
Trener
Kontakt:

#4 Postautor: Koper » 1 czerwca 2005, o 14:58

pav pisze:W ankiecie brakuje jeszcze jednej opcji: Daugavpils ;)
Play off w czytsej postaci dotyczy tylko pierwszej 6-stki ligi, jesli sie nie awansuje to nie bedzie play-offu gdzie druzyna wygrywajaca przechodzi do dalszej fazy rozgrywek a jedynie dwumecz o to kto spadnie a kto pojedzie w barazach gdzie mozna wlasnie spotkac sie z Daugavpils.

ermen
Zawodowiec

#5 Postautor: ermen » 1 czerwca 2005, o 16:56

Ciekaw jestem jak wyliczyłeś 30 punktów i pierwsze miejsce dla Rybnika. Patrząc na wyniki Rybnika z najsilniejszymi zespołami o punkty bonusowe będzie bardzo ciężko. Dwa pierwsze miejsca zajmą (wg mnie) Gorzów i Rzeszów, w takiej właśnie kolejności.
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
Mrucky

#6 Postautor: Mrucky » 1 czerwca 2005, o 17:47

No nie już play-off ? Jak ten czas szybko leci, a mnie sie wydaje jakby w niedziele była dopiero VIII kolejka ;)

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#7 Postautor: kilar » 1 czerwca 2005, o 18:38

Wynik z Iskra jest ciezko przewidziec, gdyz to oni maja teoretycznie silniejszy sklad, ale my jezdzimy u siebie. Jednak stac nas na sprawienie niespodzianki. Mysle, ze Joonas przywiezie wiecej punktow niz Peter, jednak o wyniku spotkania zadecyduja seniorzy, takze ja bym sie wstrzymal z przyznaniem 2ch punktow (tak jak to zrobil Pokemon) TZ, gdyz rownie dobrze mozemy to spotkanie przegrac, mimo dobrej postawy Joonasa, ktorej jestem pewien.

Moim zdaniem kazdy zespol z wymienionej 4rki jest silnym i trudnym rywalem dla TZ i o dobry wynik (nie mowie odrazu tu o zwyciestwie) na NASZYM STADIONIE trzeba bedzie ciezko walczyc.

Teraz sie trzeba skupic na meczu z Kolejarzem, by najpierw awansowac do tych play-offow, a potem dopiero bedziemy sie martwic o nie.

Pozdro

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#8 Postautor: grzesieck » 1 czerwca 2005, o 18:45

na razie zamykam, bo chyba troche za wczesnie na taki temat...
METHANOL ADVENTURE TEAM