Wysyp idiotów na stadionie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Czarek
Trener

Wysyp idiotów na stadionie

#1 Postautor: Czarek » 5 czerwca 2005, o 22:08

Nie wiem co się stało (może wpływ pogody), ale mieliśmy dzisiaj naa meczu do czynienia z, nienotowanym wcześniej, ciągiem irracjonalnych zachowań:

1) Zaczął i skończył nasz niezawodny spiker. Najpierw, mimo ciemnych chmur nad stadionem i padającego deszczu, niemiłosiernie przeciągał prezentację, piep..c coś o tatusiu Rembasa i występie Trumińskiego w Rosji. Przed ostatnim biegiem, gdy prowadziliśmy 6 punktami, stwierdział, że teraz tylko kataklizm w następnym starcie może odebrać nam wygraną. Brawo
2) O przepraszam spikera, bo zaczęli zawodnicy z Opola, który w porywach 6 znalazło się na raz na torze podczas próby
3) Kierowca polewaczki! Hit wszechczasów normalnie! Deszcz leje, a gość wjeżdża sobie na tor i też leje, całą prostą
4) Służby porządkowe, które (w osobie starszego pana) dopiero po pierwszym biegu po przerwie zorientowały się, że studzienka przy pierwszym wirażu jest niezamknięta
5) podwójny upadek i podwójne wykluczenie się zawodników gości do końca zawodów, przez co pozbawili swoją drużynę szans na zwycięstwo
6) Znalazło się kilku idiotów, którzy mimo padającego deszczu przedłużali jeszcze zawody rzucając serpentyny na tor
7) Było też kilka osób, które po słusznej decyzji sędziego o przerwaniu biegu (zawodnik gości nie zdążył uciec z toru) wyraziło chęć wyjeb...a sędziego wraz z całą jego rodziną
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Michael

#2 Postautor: Michael » 5 czerwca 2005, o 22:22

Co do ost.puktu nie masz gosciu racji bo sedzia wlaczyl swiatlko jak juz zawodnicy przejechali kolo niego wiec nie bylo sensu wlaczac swiatla.
I ludzie slusznie protestowali.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#3 Postautor: jas » 5 czerwca 2005, o 22:27

nie chcialbym rozmydlac tematu, ale mam pytanie do ww. sytuacji:

czy ktos widzial w jaki sposb Jedrzejkiewicz zaliczyl glebe? bo wydawalo mi sie, ze wczesniej mial defekt i bylem pewien, ze zaraz zjedzie z toru na murawe. potem skupilem sie na walce pozostalych zawodnikow, a nastepnie zobaczylem lezacego na torze Jedrzejkiewicza mijanego przez reszte zawodnkow, w miejscu oddalonym o jakas polowe dlugosci toru od miejsca, w ktorym mial (badz wydawalo mi sie, ze mial) defekt. wiec ponawiam pyatnie - czy ktos widzial cala sytuacje czy wszyscy, jak ja, byli skupieni na walce reszty stawki?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
boxing
Trener

Re: Wysyp idiotów na stadionie

#4 Postautor: boxing » 5 czerwca 2005, o 22:31

Bimmer pisze:
Czarek pisze:7) Było też kilka osób, które po słusznej decyzji sędziego o przerwaniu biegu (zawodnik gości nie zdążył uciec z toru) wyraziło chęć wyjeb...a sędziego wraz z całą jego rodziną

Jeżeli ktoś w tej sytuacji okazał się idiotą, to właśnie sędzia, który najpierw pozwolił całej trójce pokonać pełne okrążenie i przejechać obok zbierającego się z gleby chłopaczyny, a następnie przerwał bieg, kiedy chłopaczyna cało i zdrowo doczłapał już, wraz ze sprzętem, na murawę.

Tu przyznalbym racje Bimmerowi. W momencie przerwania biegu Jedrzejkiewicz stal na murawie boiska wiec nie bardzo rozumiem po co sedzia w tym momencie przerywal bieg. Jezeli mial przerwac to powinien to zrobic 1 okrazenie wczesniej.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

rickardson

#5 Postautor: rickardson » 5 czerwca 2005, o 22:36

Czarek pisze:7) Było też kilka osób, które po słusznej decyzji sędziego o przerwaniu biegu (zawodnik gości nie zdążył uciec z toru) wyraziło chęć wyjeb...a sędziego wraz z całą jego rodziną

Jednym z tych "idiotów" byłem ja , ale szkoda,że nie widziałeś ,że sędzia przerwał bieg dopero kilkanaście sekund po tym jak nasi przejechali już koło Jędrzejkiewicza.

P.S.Przyjacielska rada- kup sobie okulary :twisted:

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt: