Wysyp idiotów na stadionie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#26 Postautor: jas » 6 czerwca 2005, o 01:11

InDorka pisze:A czy wiwaty i gwizdy radosci na Zylecie po ogłoszeniu niezdolności do jazdy dwu Opolan to prawidłowa reakcja kulturalnych,obiektywnych kibiców ? (wtedy nie było wiadomo jeszcze jakie kontuzje odnieśli ).
Mam poważne wątpliwości.......i było mi autentycznie wstyd.

........ :oops: ........[/b]

to bardzo ciekawe co piszezsz, ale owe "gwidy radosci" :wink: rozlegly sie po ogloszeniu przez Stypule tego, ze bieg zostanie powtorzony, co praktycznie gawrantowalo nam zwyciestwo.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#27 Postautor: InDorka » 6 czerwca 2005, o 01:56

cytat:
...."to bardzo ciekawe co piszezsz, ale owe "gwidy radosci" :wink: rozlegly sie po ogloszeniu przez Stypule tego, ze bieg zostanie powtorzony, co praktycznie gawrantowalo nam zwyciestwo.[/quote]"

Nie jestem tego pewna na 100%,ale jeśli to Ty masz rację,to mi ulżyło.
A nie jestem pewna,bo niestety nieraz słyszałam odgłosy radości po upadku przeciwników.I dopiero apel spikera "dodajmy otuchy zawodnikowi gości" powodowały że "na brawach " opuszczał tor na piechotę lub w karetce.

........ :? .........

Czarek
Trener

#28 Postautor: Czarek » 6 czerwca 2005, o 08:19

Michael pisze:No to juz Czarku Cie ludzie "zjechali" :twisted:

Ale ja się nie zgadzam z nimi. Sędzia miał pełne prawo przerwać tan bieg, bo zawodnik leżał na torze i bardzo powoli z niego się usuwał. Błędem sędziego było nieprzerwanie tego biegu wcześniej. Tak czy siak nie można tak obrażać arbitra i to jest dla mnie idiotyzm (i chamstwo).
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Tomal

#29 Postautor: Tomal » 6 czerwca 2005, o 08:30

papi pisze: Moze i tego nie ma w regulaminach, ale to tak jakby sędzia gwizdnął karnego, a potem stwierdzil, ze minął czas meczu i zabral pilke. Może troche niezgrabne porownania, ale wydaje mi sie ze sedzia jest odpowiedzialny za swoje decyzje :roll:

wcale nie głupie porównanie. Kiedyś Lublinianka ( w czasach 'świetności') grala w Pucharze z Legią (ale czy na pewno z Legią to sobie łba uciąć nie dam). Kto wygrywa - ten awansuje. I po 90 min. i dogrywce było 0:0. Cztery pierwsze serie karnych zamienione na bramki. Wtedy Legia nie strzela i został jeden karny, dla Lublinianki. I co wtedy? - ...sędzia nie pozwala na wykonanie karnego z powodu... zapadających ciemności... mecz powtórzony, Legia wygrywa
Polska Piłka.

A co do zachowań dziwnych tudzież nieuzasadnionych na naszym stadionie to rzeczywiście jest ich sporo. Do katalogu już wymienionych dorzucę dwie:
1 - bluzgi 'kibiców' spod krytej trybuny, podczas przerwy, kiedy zawodnicy szykowali sobie pola startowe: kilku pajaców coś wykrzykiwało i groziło Sebastianowi; pluli i wymachiwali coś w jego kierunku. Porażka...
2 - totalne kuriozum - kiedy zaczęło padać część ludzi zaczęła się pchać pod dach; ochrona (w liczbie jednego gościa!) zeszła do bramki by zatrzymać jakiegoś ojca z dzieciakiem na ręku, wtedy inni zaczęli z drugiej strony przeskakiwać przez barierkę i się potoczyło - kto chciał, to wbił się na krytą. Trochę zajechało dziczyzną, ale deszcz, więc staram się zrozumieć. Ciekawi mnie tylko, czemu tak liczna była ochrona i czy ktoś odda kasę ludziom, którzy zapłacili sporo więcej, żeby obejrzeć mecz z krytej trybuny...

pozdro
"Najtazsim Hriehom Je Nepit Dobre Pivo"

JAG
Senior

#30 Postautor: JAG » 6 czerwca 2005, o 08:47

Opolanie sami siebie pozbawili szansy na korzystniejszy dla nich rezultat meczu.w całosci podzielam opinie tych którzy upatrują się niesportowego zachowania druzyny gości.
:),czasami :(

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#31 Postautor: InDorka » 6 czerwca 2005, o 09:22

Tomal napisał:

"...Ciekawi mnie tylko.....czy ktoś odda kasę ludziom ,ktorzy zapłacili sporo więcej ,żeby obejrzeć mecz z krytej trybuny...."

Czy ja dobrze rozumiem? Nastapiła wymiana kibiców zmoknietych na suchych ? Czyzby ci "z biletem bez dachu " wyparli płacacych 25 PLN spod krytej trybuny ? Nie widziałam takiej akcji.
Bo jesli tylko zajeli wolne miejsca to po co medytujesz o zwrocie kasy ? Ktoś mokry usiadł Ci na kolanach ??
Najpierw litujesz sie nad ojcem z dzieckiem na reku,a zaraz potem piszesz..."trochę zaleciało dziczyzną..."

Fee,nieładnie. Przypomina mi to zachowanie PSA OGRODNIKA. Bo chyba nie usiadziesz na 2 krzesełkach,nawet płacąc 50 PLN i ważąc 120 kg.

....... :? ........

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#32 Postautor: Maciek » 6 czerwca 2005, o 09:27

jas pisze:
InDorka pisze:A czy wiwaty i gwizdy radosci na Zylecie po ogłoszeniu niezdolności do jazdy dwu Opolan to prawidłowa reakcja kulturalnych,obiektywnych kibiców ? (wtedy nie było wiadomo jeszcze jakie kontuzje odnieśli ).
Mam poważne wątpliwości.......i było mi autentycznie wstyd.

........ :oops: ........[/b]

to bardzo ciekawe co piszezsz, ale owe "gwidy radosci" :wink: rozlegly sie po ogloszeniu przez Stypule tego, ze bieg zostanie powtorzony, co praktycznie gawrantowalo nam zwyciestwo.

A jak nawet były gwizdy na dwóch Opoloan to oczywiście wiadome za co za nie sportowe zachowanie ich założenie było takie wystartować zobaczyć jak przedstawia sie sytuacja w biegu było 5:1 to kłade motocykl i leze i zaraz drógi przeciez ta wywrotka była zamierzona!! Najzwyczajny szlif w wykonaniu opolan a leżeli na tym torze jakby trzepneli z całym impetem w bande!! To jest chyba nie normalne wiedzieli że na tym torze maja już przegrany mecz i trzeba by było kombinowac!! no i na nasze szczeście sedzia był wyrozumiały i sprawiedliwy mecz sie zakończył i mamy kolejne 3pkt :) :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

jotem

#33 Postautor: jotem » 6 czerwca 2005, o 09:34

Oj przestańcie tak się czepiać.....Każdego wczoraj mogło trochę "ponieść" - kibic mokry, zmarznięty i czakający około godziny na dalszy ciąg meczu a poza tym "taktyczne" zagrywki Opola i przedłużający się mecz to powód, że nawet najspokojniejszego kibica może wk....ć :mrgreen: