Do adminów

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#77 Postautor: mikas » 13 czerwca 2005, o 23:18

Nie no człowiek chwile sie zagapi,nieprzypilnuje swojego i go degradują :evil:
Żądam zmian i powrotu do jedynie słusznego systemu z trenerem za 1000 postów :twisted: :wink:
P.S.Gawrzyk prosiłem Cie o zmniejszenie mi licznika postów ale o rangach nic nie wspominałem :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#78 Postautor: sadychor » 15 czerwca 2005, o 17:29

Ja mam pytanie odnośnie pojawienia się ostrzeżeń u modów. Czy to jakaś zorganizowana akcja :?: Chcecie się przybliżyć tym do zwykłych klepaczy postów :?: Aby patrzeć jak ktoś wystartuje z pretensjami w stylu:"przyganiał kocioł garnkowi"(jakbym dostał ostrzeżenie, to bym tak napisał :mrgreen: ). A marudnych ostatnio nie brakuje. Proponuje, żebyście coś z tym zrobili, zamaskowali czy jakoś inaczej zdefraudowali :wink:, bo jak tak dalej pójdzie to i Gawrzyk z Shackiem doczekają się czerwoności pod avatarami :lol: :lol:
I jeszcze jedno. Czy któryś z wszechwładnych :wink: nie zastanawiał się kiedyś nad stworzeniem tematu-pokazówki, coś w stylu "alei głupoty", gdzie byście na zasadzie cytowania umieszczali najdurniejsze posty które usuwacie :?: Taki namacalny przykład czego nie powinno się pisać. Sam regulamin niektórym niewystarcza :roll: Ostatnio widziałem taki "kwiatek" od Pokemona, coś o zwieraczach :? :?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener