19.06.05 ROW RYBNIK vs. MOTOR LUBLIN

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#26 Postautor: Saint » 17 czerwca 2005, o 13:08

Krychs pisze:No i zapowiada się kolejne wyjazdowe lanie w tym sezonie. Jeżeli udałoby się nam wyjść z trzydziestki uznam to za sukces.
Straszny sezon to dla nas kibiców...

A ja uważam, że jak nasi pojadą jak w eliminacjach do IMP to możemy się pokusić o niespodziankę i wyrwać 3 pkt... :wink: :mrgreen: nawet bez Joonasa :mrgreen:

Krychs
Senior

#27 Postautor: Krychs » 17 czerwca 2005, o 13:33

Saint pisze:A ja uważam, że jak nasi pojadą jak w eliminacjach do IMP to możemy się pokusić o niespodziankę i wyrwać 3 pkt... :wink: :mrgreen: nawet bez Joonasa :mrgreen:

CoÅ› w tym jest :) 8) :wink:
A może nasi specjalnie bardzo mizernie pojechali w ćwierćfinałach IMP, by uśpić czujność rybniczan i pokonać ich w krajówce :?: :twisted: :wink:

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#28 Postautor: jas » 17 czerwca 2005, o 14:18

Krychs pisze:
Saint pisze:A ja uważam, że jak nasi pojadą jak w eliminacjach do IMP to możemy się pokusić o niespodziankę i wyrwać 3 pkt... :wink: :mrgreen: nawet bez Joonasa :mrgreen:

CoÅ› w tym jest :) 8) :wink:
A może nasi specjalnie bardzo mizernie pojechali w ćwierćfinałach IMP, by uśpić czujność rybniczan i pokonać ich w krajówce :?: :twisted: :wink:

Pozdrawiam!

Saintowi chyba chodzilo o to, ze "wyrwiemy" 3 pkt wiecej niz regulaminowych 15, czyli mecz zakonczy sie wynikiem 72-18 :wink:

a tak na powaznie, to nie wierze, ze wyjdziemy z 30. chyba, ze Czernicki w trosce o klubowy budzet i widowisko zrobi tor po nas 8)
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Pebas
Szkółkowicz

#29 Postautor: Pebas » 17 czerwca 2005, o 14:47

sadychor pisze:Kolejny mecz z cyklu:"sabotujemy poczynania rywali poprzez osłabianie ich kasy klubowej". Spadliśmy z wysokiego konia i trudno się przyzwyczaić do batów :roll: Niech wyjdą z trzydziestki, wrócą cali i zdrowi i trzeba solidnie potrenować przed meczami u nas.

Trudno przyzwyczaić się? To jakaś nowość? Przecież od lat jest tak, że wyjazdy odpuszczają. Ja już zdążyłęm się przyzwyczaić. Spójrz w wyniki wyjazdowe przez ostatnie lata. Jaka jest tego przyczyna nie trudno wywnioskować.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#30 Postautor: Apocalips » 17 czerwca 2005, o 14:49

jas pisze:a tak na powaznie, to nie wierze, ze wyjdziemy z 30. chyba, ze Czernicki w trosce o klubowy budzet i widowisko zrobi tor po nas 8)

A co to za "tor pod nas" ? :wink: My ostatnio u siebie czujemy się jak na wyjeździe :wink: Jak jest forma i sprzęt, to bez względu na tor się jedzie, a jak coś nie idzie to nawet, żebyśmy jechali u siebie na "super spreparowanym torze" (czego nie pochwalam of korz) to nie da rady.

Jutro będzie 63:27, bo czarny koń Franków do spółki z Jeleniem urwą parę punktów Rekinom :wink:
Na super jazdę Tomka pewnie musimy jeszcze troszkę poczekać. Ale mam nadzieję, że w pełni sił będzie już na te niemalże najważniejsze mecze sezonu ( :lol: ).
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#31 Postautor: Cooper » 17 czerwca 2005, o 14:57

Pebas pisze: Jaka jest tego przyczyna nie trudno wywnioskować.

Czyli? Moze troche jednak rozjasnisz... bo ja do tej pory nie moge pojac dlaczego taki Jelen (22-letni zawodnik) nie wykorzystuje szansy pokazania sie " w Polsce" i odstawia taka kaszane jak w Gorzowie albo w Krosnie wczoraj.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#32 Postautor: jas » 17 czerwca 2005, o 15:10

Apocalips pisze:
jas pisze:a tak na powaznie, to nie wierze, ze wyjdziemy z 30. chyba, ze Czernicki w trosce o klubowy budzet i widowisko zrobi tor po nas 8)

A co to za "tor pod nas" ? :wink: My ostatnio u siebie czujemy się jak na wyjeździe :wink: Jak jest forma i sprzęt, to bez względu na tor się jedzie, a jak coś nie idzie to nawet, żebyśmy jechali u siebie na "super spreparowanym torze" (czego nie pochwalam of korz) to nie da rady

to taki, ktory bedzie podobny do lubelskiego (lub pilskiego :wink: ). a, ze Rybniczanie wygraja badzo wysoko bez wzgledu na tor to oczywiste. ale moze Czernicki bedzie chcial aby zdobyli tylko jakies 55-58 pkt, aby nie obciazac kasy klubowej zbytnio :lol: . i to jest nasza jedyna nadzieja na unikniecie blamazu :lol: . bo nawet jak beda puszczac jak najwiecej juniorow, to raczej Druchniak i Pawlaszczyk beda naszych "krajowych liderow :wink: " objezdzac.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Pebas
Szkółkowicz

#33 Postautor: Pebas » 17 czerwca 2005, o 15:15

Odpowiedz moją wyrwałeś z kontekstu. Dotyczyła innego zjawiska. Odpuszczanie - czyli nie zabieranie na niektóe mecze wyjazdowe zawodnika zagranicznego. A wierzysz w to, że Jeleniewski czy inni nasi seniorzy specjalnie jadą słabo? Jadą na tyle na ile potrafią. A wniosek z tego taki, że po prostu są słabi.
A mecz w Rybniku skończy się 65:25.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#34 Postautor: sadychor » 17 czerwca 2005, o 15:25

Pebas pisze:
sadychor pisze:Kolejny mecz z cyklu:"sabotujemy poczynania rywali poprzez osłabianie ich kasy klubowej". Spadliśmy z wysokiego konia i trudno się przyzwyczaić do batów :roll: Niech wyjdą z trzydziestki, wrócą cali i zdrowi i trzeba solidnie potrenować przed meczami u nas.

Trudno przyzwyczaić się? To jakaś nowość? Przecież od lat jest tak, że wyjazdy odpuszczają. Ja już zdążyłęm się przyzwyczaić. Spójrz w wyniki wyjazdowe przez ostatnie lata. Jaka jest tego przyczyna nie trudno wywnioskować.

Spojrzałem i wychodzi, że troche tych zwycięstw było. Baty odnoszą się do wszystkich spotkań, w poprzednich sezonach mało kto u nas wygrywał i, jak pisałem, na obcej ziemi też nienajgorzej szło. Wypatrujmy lepszej przyszłości, bo patrzeć za siebie też nie ma co.

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#35 Postautor: Kubbas » 18 czerwca 2005, o 20:26

hmm cos mi tu nie pasuje ... Albo jedziemy bez rezerwowego juniora (mozna tak skoro jest bieg juniorski?) albo z obcokrajowcem ? - ale pierwszy raz wystapi zawodnik tak oczekiwany przez niektorych kibicow... Ta pierwsza opcja chyba najbardziej prawdopodobna.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#36 Postautor: kdsz » 18 czerwca 2005, o 20:43

Kubbas pisze:hmm cos mi tu nie pasuje ... Albo jedziemy bez rezerwowego juniora (mozna tak skoro jest bieg juniorski?) albo z obcokrajowcem ?
Można. Tarnów pojechał w Częstochowie bez kontuzjowanego Kołodzieja i do pierwszego wyścigu przystąpił jedynie Marcin Rempała.

Oczywiście przed spotkaniem z Rybnikiem cisza w tym temacie, ale jak może być inaczej skoro jedziemy na ścięcie? W 30 punktów nie wierzę [chociaż może Jeleń znów będzie miał dzień konia jak 2 lata temu a Pietraszko pojedzie tak jak dziś w Anglii], więc moje oczekiwania są bardzo skromne. Jeśli wszyscy cało i zdrowo zakończą to spotkanie, to będę w pełni usatysfakcjonowany.

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#37 Postautor: Drabol » 18 czerwca 2005, o 21:14

Jeśli pojedziecie 6 zawodnikami w tym spore grono juniorow to totalnym idiotą jest ten ktory tak ustawił skład... przecież jednego z juniorow z numerów 1-5 mozna przerzucić po 7 żeby wystartował w 1 biegu i potem w puste miejsce w składzie wstawiać jego i problem rozwiązany.

Chcoiaż może z Pulpecikiem pojedziecie? :P Ostatnio go tak wszyscy chwalą... :P
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#39 Postautor: K.A.M.I.L. » 18 czerwca 2005, o 21:49

Kolejna symulacja.

Motor Lublin

1.Piszcz (1,1,1*,1,0,0) 4+1
2.Bałabuch (0,0,-,-,-) 0
3.Jeleniewski (2,2,2,0,2,0) 8
4.Pietraszko (0,0,1,0,1) 2
5.Franków (2,1,1,2,1) 7
6.Dominiczak (1,0,0,0) 1
7.Wrona (0,0) 0

ROW Rybnik

9.Czerwiński (2*,3,2*,3) 10+2
10.Powazhny (3,2*3,3) 11+1
11.Chromik (3,3,3,3) 12
12.Romanek (1,2*,-,2*,3) 8+2
13.Szombierski (3,3,0,-,3) 9
14.Druchniak (2*,1,-,3,1,2*) 9+2
15.Pawlaszczyk (3,1,2*,1,2*) 9+2

1.Pawlaszczyk,Druchniak,Dominiczak,Wrona 5:1
2.Powazhny,Czerwiński,Piszcz,Bałabuch 5:1 ( 10:2 )
3.Chromik,Jeleniewski,Romanek,Pietraszko 4:2 ( 14:4 )
4.Szombierski,Franków,Druchniak,Dominiczak 4:2 ( 18:6 )
5.Chromik,Romanek,Piszcz,Bałabuch 5:1 ( 23:7 )
6.Szombierski,Jeleniewski,Pawlaszczyk,Pietraszko 4:2 ( 27:9 )
7.Czerwiński,Powazhny,Franków,Dominiczak 5:1 ( 32:10 )
8.Druchniak,Jeleniewski,Piszcz,Szombierski 3:3 ( 35:13 )
9.Powazhny,Czerwiński,Pietraszko,Jeleniewski 5:1 ( 40:14 )
10.Chromik,Pawlaszczyk,Franków,Dominiczak 5:1 ( 45:15 )
11.Czerwiński,Jeleniewski,Druchniak,Pietraszko 4:2 ( 49:17 )
12.Chromik,Romanek,Piszcz,Wrona 5:1 ( 54:18 )
13.Powazhny,Franków,Pawlaszczyk,Piszcz 4:2 ( 58:20 )
14.Romanek,Druchniak,Pietraszko,Piszcz 5:1 ( 63:21 )
15.Szombierski,Pawlaszczyk,Franków,Jeleniewski 5:1 ( 68:22 )

Nasi zawodnicy prezentujący dotychczasową formę sądze iż lepszego wyniku w Rybniku nie osiągną. Chyba, że zrobią nam niespodziankę tak jak dwa lata temu skazywani na porażke wykręcili całkiem niezły wynik ( 50:40 ). O ile dobrze pamiętam również jeździli przy sztucznym świetle. Miejmy nadzieję iż w dniu jutrzejszym wszystkim zawodnikom skoczy forma i zrobią nam niespodziankę w postaci wyjścia z 35 pkt. :wink:

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Pietter
Szkółkowicz

#40 Postautor: Pietter » 18 czerwca 2005, o 22:12

K.A.M.I.L. pisze:11.Czerwiński,Jeleniewski,Druchniak,Pietraszko 4:2 ( 49:17 )
14.Romanek,Druchniak,Pietraszko,Piszcz 5:1 ( 63:21 )

Bez przesady tak źle niebędzie.Widze Kamil że kierowałeś sie 1/4 IMP. Focus, Franek i Jeleń myśle że coś pociągna. I zawsze można Liczyć na naszych juniorów którzy będą wyprzedzali defektujących rywali :wink:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#41 Postautor: kilar » 18 czerwca 2005, o 23:42

K.A.M.I.L. pisze:Kolejna symulacja.

Motor Lublin

1.Piszcz (1,1,1*,1,0,0) 4+1
2.Bałabuch (0,0,-,-,-) 0
3.Jeleniewski (2,2,2,0,2,0) 8
4.Pietraszko (0,0,1,0,1) 2
5.Franków (2,1,1,2,1) 7
6.Dominiczak (1,0,0,0) 1
7.Wrona (0,0) 0

Cos malo mamy "3" :wink: :D. Moze jutro nie bedzie tak zle, ale z drugiej strony duzo lepiej raczej tez nie bedzie. Chyba, ze znowu kogos nie doceniamy i ten ktos zablysnie w meczu, tak jak np. Franek w Gorzowie :wink:

Pozdro

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#42 Postautor: Cooper » 18 czerwca 2005, o 23:48

Jesli mnie moja zawodna pamiec nie myli, to po raz pierwszy w tym sezonie Franek pojedzie jako prowadzacy pare z juniorem. Mysle, ze jest to bardzo dobre posuniecie, gdyz od poczatku sezonu wydawalo mi sie to korzystnym ustawieniem. Szkoda tylko, ze Frankowi trafil sie na taka okolicznosc tak przypalowy mecz jak wlasnie z Rybnikiem, gdzie jedziemy bez obco i baty zbierzemy niekiepskie. Tak wiec w pelni nie bedzie mozna tego ustawienia ocenic. Co innego, gdyby w zastosowac ten wariant w Lublinie, nawet na najblizszym meczu z Ostrowem. Marzy mi sie para Joonas-Jelen. A ze Piszcz powinien jechac z Pietraszka to chyba nie trzeba nikogo przekonywac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#43 Postautor: Talib » 19 czerwca 2005, o 11:41

A moim osobistym marzeniem jest para Franek - Jesper. W każdym biegu 1 punkt gwarantowany!

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#44 Postautor: Regdal » 19 czerwca 2005, o 11:52

Talib pisze:A moim osobistym marzeniem jest para Franek - Jesper. W każdym biegu 1 punkt gwarantowany!

To nie jest śmietnik tylko forum,jak chcesz sobie j..a robić to nie w tym miejscu.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#45 Postautor: Talib » 19 czerwca 2005, o 11:58

Regdal pisze:
To nie jest śmietnik tylko forum,jak chcesz sobie j..a robić to nie w tym miejscu.

Dziękuję za przypomnienie, aczkolwiek obawiam się, że wkraczasz w prerogatywy administratorów i moderatorów tego fourm (jakby co sprawdź w słowniku). A tak na poważnie skoro Rybnik jedzie w krajówce robiąc sobie jaja z nas, to my możemy wystawić najlepszą parę w galaktyce robiąc sobie jaja z nich...

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#46 Postautor: Drabol » 19 czerwca 2005, o 12:12

Gawrzyk pisze:Nie za bardzo rozumiem dlaczego skład na mecz w Rybniku jest źle ustalony? Możesz jeszcze raz ?

To było kierowane do składu bez rezerwowego juniora bo padło takie pytanie :) Awizowany skład jest jak najbardziej.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#47 Postautor: kilar » 19 czerwca 2005, o 12:30

Regdal pisze:

Nie boj sie uzywac "mocnych" slow, jaja mozesz napisac :wink: 8) :lol:

A co do samego meczu, to niestety w tym sezonie nie mamy za duzo do powiedzenia na innych torach. O punkty musimy walczyc u siebie, a i u nas o nie latwo nie jest. Dzisiaj Rybnik pewnie na swobode nam nie pozwoli i trzeba bedzie jechac po to by wyjsc z twarza z meczu. Moze uda nam sie nie powtorzyc wyniku jaki "wywalczyl" tam Grudziadz i przegrac choc troche mniejsza liczba punktow :D

Pozdro

Zaratustra
Kadrowicz

#48 Postautor: Zaratustra » 19 czerwca 2005, o 13:23

A ja mam nadzieję, że chłopaki zrobią mi prezent urodzinowy i "ostro" powalczą w Rybniku. Franek, Jeleń i Pisczu pojadą równo, ale i dobrze :wink: , a nasz " dyro" wyciągnie z rękawa Joonasa i będzie nieźle. Szkoda, że myślę tak tylko dziś :wink: :) , pozdr.
PS. Realistycznie obstawiam 62:28

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#49 Postautor: sadychor » 19 czerwca 2005, o 13:31

Talib pisze:(...)Dziękuję za przypomnienie, aczkolwiek obawiam się, że wkraczasz w prerogatywy administratorów i moderatorów tego fourm (jakby co sprawdź w słowniku). (...)

Regdal ma zadatki na moda :lol: Mamy kilku chętnych na tą posadę, Manitou też by chciał, ja, jak będę duży też będę modem 8) :lol: , nie wiem jeszcze gdzie, ale to moje marzenie :wink: :lol:

Może sztuczne oświetlenie podziała w cudowny sposób na nasz team. Pietraszko pomyśli, że jest w Anglii(wczoraj nieźle, brawo), Franek z Danielem poczują się dowartościowani. Jak prawdziwe gwiazdy, w świetle reflektorów... :wink: :lol: Walną 30 pkt i będzie git. 8) :wink: :D

Kamil78
Kontakt:

#50 Postautor: Kamil78 » 19 czerwca 2005, o 15:03

K.A.M.I.L. pisze:( 68:22 )

Nasi zawodnicy prezentujący dotychczasową formę sądze iż lepszego wyniku w Rybniku nie osiągną. Chyba, że zrobią nam niespodziankę tak jak dwa lata temu skazywani na porażke wykręcili całkiem niezły wynik ( 50:40 ). O ile dobrze pamiętam również jeździli przy sztucznym świetle. Miejmy nadzieję iż w dniu jutrzejszym wszystkim zawodnikom skoczy forma i zrobią nam niespodziankę w postaci wyjścia z 35 pkt. :wink:

Pozdrawiam

Ogólnie masz racje co do meczu aczkolwiek liczyłbym na troszeczkę lepszą postawę Adama i nie 2 a 6-7 punktów. I stawiam na wynik 26 : 64. Czyli najlepszy do tej pory jeżeli chodzi o tuzów I ligi (Krosno i Opole nie liczę).
Pozdrawiam