Okrzyki dopingujÄ…ce
Mars18 coś Ci się nie podoba???:P Kurde ja tu staram sie coś zorganizowac jakieś oprawy na meczu na żylecie i nie mam czasu na kompa, a pozatym robię przygotowania do stronki AZSu oficjalnej. Niedługo znów zdominuje forum jeszcze z tydzień i będzie moje:P
a po zatym jak moge zrobić takie forum:P???
a po zatym jak moge zrobić takie forum:P???
okrzyki dopingujace
CZY WYGRYWASZ CZY NIE MY I TAK KOCHAMY CIĘ W NASZYCH SERCACH ZAWSZE JEST NASZA SIPMA NASZ TŻ
gg:4531343
-
Piotrbaz
Re: okrzyki dopingujace
Mandaryna pisze:CZY WYGRYWASZ CZY NIE MY I TAK KOCHAMY CIĘ W NASZYCH SERCACH ZAWSZE JEST NASZA SIPMA NASZ TŻ
ostry mozna to podzielić na strofki i mamy wiersz biały
jak sedzia pedal co matke sprzedal wykluczyl naszego bo kogos przewrocil czy ten zawodnik sam sie wywalil to ktos krzykna ''ty hu**'' to bylo najlepsze a chwilke wczesniej krzyczal l''udzie nie gwizdac na niego nic sie nie stalo'' a zaraz z takim tekstem wypalil no co to sie teraz dzieje??ludzie chyba maja nie pokolei w glowie! ale przynajmniej bylo sie z czego posmiac 
Można mieć do sędziego pretensje, ale w końcu to tylko człowiek. Widzi czasem mniej niż kibice na "Bystrzycy" i stąd te pomyłki. Dopóki jego decyzje nie wypaczają wymiku meczu można to zrozumieć. Nie da się natomiast zrozumieć ludzi, którzy wrzeszczą "ty H..." i takie tam inne. To świadczy tylko i wyłącznie o nich samych. Czy takie zachowanie świadczy dobrze czy nie, każdy chyba sam potrafi sobie na to pytanie odpowiedzieć. Ale to też trzeba czasem zrozumieć, bo emocje na meczach żużlowych są takie, że niekiedy każdego poniesie

MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Mi się podobało jak wszyscy jednym rytmem ze swoich gardeł wykrzykiwali słowo "J****":) Nieźle to wyszło, ale mam nadzieje, że jużtego nie bedzie trzeba słowa używac na sędziego. a po zatym jak z meczem z Unią coś takiego bedzie to "Sędzia to pedał Tarnowskiej K***** się sprzedał"!!! a po zatym moż ejakieśkulturalne słowa i piosenki wymyśleć. Dużo jest piosenek z Motorem związanych ale nie wszyscy chcą śpiewać:( i ta fala czemu nikt oprucz żulety i sektora obok nie chce robić fali??:( Dopiero jak spiker powie ze stadion robi fale to wtedy "emeryci" ruszają swe zacne ciałka do góry. W tym sezonie rekor to 4 razy przeszła. W niedziele bedzie dużo ludzi ważny mecz mozepokuśmy się o nowy rekor w robieniu fali??
-
Piotrbaz
brechta była jak siedziałem obok .zylety i jakiś gościu (darli sie na niego marian)chciał ustawić głośnik w nasza strone i przyszedł jakiś techniczny i wszystko z***** i cała grupa moze ze 50 osób krzyczało "coś tam" biały wpier***** i tak ze 10 razy a tern pokazał co miał (fuck you)i uciekł bo sie butelki posypały:D:D:D::P
-
Piotrbaz
-
Piotrbaz
Scream pisze:RUSEK pisze:Trener Wardzała to stara ku*** i pała!!
Ej chlopie rozumiem ze masz pewnie z 15 lat i nie mozna za wiele od Ciebie wymagac ale jak nei masz pisac nic madrego to nei pisz nic.
![]()
W odwrotnej sytuacji na pewno tak samo postepowaliby lubliniane...
a ty niby ile masz lat ?? jak jesteÅ› spokojnym poetÄ… to napisz coÅ› mÄ…drego!!!ok???
Piotrek pisze:Scream pisze:RUSEK pisze:Trener Wardzała to stara ku*** i pała!!
Ej chlopie rozumiem ze masz pewnie z 15 lat i nie mozna za wiele od Ciebie wymagac ale jak nei masz pisac nic madrego to nei pisz nic.
![]()
a ty niby ile masz lat ?? jak jesteÅ› spokojnym poetÄ… to napisz coÅ› mÄ…drego!!!ok???
oho... chyba trafilem w wiek Piotrusia.... Ile ja mam lat? Wystarczajaco duzo aby nauczyc sie kultury i nie bluzgac na prawo i lewo. Zwlaszcza w kierunku osob ktore na to nei zasluzyly. Wardzala "siedzi" w tym sporcie dluzej niz Ty zyjesz i zrobil dla tego sportu wiecej niz mozesz sobie wyobrazic.
-
Piotrbaz
a czy ja coś napisałem na wardzałe??? przeczytaj sobie jeszcze raz wszystko i wypowiedz sie po zapoznaniuz lekturąScream pisze:Piotrek pisze:Scream pisze:RUSEK pisze:Trener Wardzała to stara ku*** i pała!!
![]()
oho... chyba trafilem w wiek Piotrusia.... Ile ja mam lat? Wystarczajaco duzo aby nauczyc sie kultury i nie bluzgac na prawo i lewo. Zwlaszcza w kierunku osob ktore na to nei zasluzyly. Wardzala "siedzi" w tym sporcie dluzej niz Ty zyjesz i zrobil dla tego sportu wiecej niz mozesz sobie wyobrazic.
Piotrek pisze:a czy ja coś napisałem na wardzałe??? przeczytaj sobie jeszcze raz wszystko i wypowiedz sie po zapoznaniuz lekturą
A czy ja gdzies napisalem ze to Ty napisales cos na Wardzale ??????
Gawrzyk pisze:no i biedny Rusek został drugim zbanowanym na forum.
Konsekwencje za swoje slowa trzeba ponosic...
Ciesze sie ze admini pilnuja porzadku, bo chyba nam wszystkim zalezy zeby forum trzymalo wysoki poziom merytoryczny.
-
Piotrbaz
Scream pisze:oho... chyba trafilem w wiek Piotrusia.... Ile ja mam lat? Wystarczajaco duzo aby nauczyc sie kultury i nie bluzgac na prawo i lewo. Zwlaszcza w kierunku osob ktore na to nei zasluzyly. Wardzala "siedzi" w tym sporcie dluzej niz Ty zyjesz i zrobil dla tego sportu wiecej niz mozesz sobie wyobrazic.
boshe naucz sie czytać!~!!!! za jeden bluzg zeby RUSKA banować chyba troche przesadzone