Mariusz Franków

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#451 Postautor: $korzen$ » 22 czerwca 2005, o 21:25

Geest pisze:skoro Franków taki słaby, to spójrzmy na ostatnie mecze i powiedzmy sobie, jaka jest reszta naszej druzyny...

Tak ? to popatrzmy na poczatek sezonu i powiedzmy sobie kim jest Frankow ? "Reszta" kiedy trzeba potrafi tych punktow troche zrobic, a ze zawalili mecz przegrany z urzedu to juz mniejszy problem.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#452 Postautor: sadychor » 22 czerwca 2005, o 22:16

papi pisze:(...)Obaj jeżdżą bez asekuracji, tyle, że Joonas nie ma problemow ze skladaniem się w wiraż :lol: i na tym polega różnica między nimi :wink:

Z tym składaniem się w wiraż to jest jeszcze, oprócz techniki, kwestia spasowania motoru. Pamiętam jak Piszczyk na próbie toru nie mógł kompletnie złamać motocykla. Potem pokombinował czy to z zębatkami czy zmienił motor,nie pamiętam, i wszystko było git.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#453 Postautor: kilar » 22 czerwca 2005, o 22:25

Jak nie moge czasem czytac takich glupot - wyrzucic Franka po sezonie :shock:
Przypomne ze mamy dopiero polowe sezonu i jeszcze jest do rozegrania kilka meczow, ale dobra mniejsza o to...juz to pisalem w innym temacie - co bedzie gdy powywalamy pol skladu, a na ich miejsce nikt nie przyjdzie, bedziemy potem musieli kontraktowac kogo sie da i wybierac zawodnikow wsrod przecietniakow. Ja jestem za tym, aby tegoroczny sklad (seniorski) zostawic i dokontraktowac jeszcze do tego 2 solidnych seniorow (moze to byc nawet Truminski, Staszek, nie wiem moze Fijalkowski) i w przypadku czyjejs slabszej dyspozycji jest kogo wstawic do skladu. Jezeli Franek jezdzi poprawnie na wyjazdach, to niech zostanie (zawsze bedzie mogl zastapic Jelenia, czy np.Focusa - rozwazania czysto teoretyczne).

Zeby nie bylo czegos takiego jak to bylo ze Sledziem. Dostal motor to teraz kreci po 10 pt dla Rzeszowa. Rownie dobrze moze byc tak z Frankiem, ze dostanie maszyne i zacznie doibrze punktowac , ale juz nie dla nas.

Pozdro