Lubelscy juniorzy w sezonie 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Siwek Patataj

#176 Postautor: Siwek Patataj » 22 czerwca 2005, o 17:57

To jest efekt inwestowania z młodzież??? :)

Panie Siwek, jeśli to prawda z tym Śmieją, to już sam nie wiesz Pan co czynisz. Rozpaczliwe te Pańskie działania, oj bardzo rozpaczliwe. Dwa trafione transfery już za nami: Dominiczak i Łyko. Mówią, że do trzech razy sztuka, czy tak? Ehh.

ukłony
lucki73

PS. Czy jest ktokolwiek, kto wierzy jeszcze w to co mówią decydenci naszego klubu?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#177 Postautor: Cooper » 22 czerwca 2005, o 17:58

Kurde, skad wiesz, ze ten junior cos kosztowal? Skad wiesz, ze trzeba mu chociaz zlotowke na sprzet wylozyc? Nie ma nawet kim jechac w MDMP, Wrona nie rozpedza sie wiecej niz 20km/h, Kepa i Lyko kontuzje, Balabuch olal sprawe, wiec jest ktos nowy, bo nie ma kim jechac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#178 Postautor: mikas » 22 czerwca 2005, o 18:17

Ostatnio po MDMP było pełno narzekania,że nasi nie zostali sklasyfikowani,bo było ich tylko dwóch. Założe sie,że gdyby jutro pojechali do Rybnika tylko Dominiczak i Wrona znów byłby wielki lament na forum. Ja też nie popieram takiej polityki ale w tym momencie poprostu zostaliśmy bez juniorów. A niech by sie jeszcze jutro połamał któryś z Krzyśków (puk puk) to zostalibyśmy z jednym juniorem,a wtedy to nawet nie chce sobie wyobrażac co by sie działo na forum. Sytuacja jaką mamy zmusiła nasz klub do sprowadzenia kolejnego juniora (myślę,że na takich samych zasadach jak Dominiczak czy Łyko, czyli za darmo i z własnym sprzętem,bo nie sądzę zeby dyr. Siwek chciał płacić) i tyle w tym temacie. Nie myślało sie wcześniej aby zapewnic sprzęt Bałabuchowi to teraz tak to wygląda.
Swoją droga pewnie sprowadzenie Smieji ze swoim sprzętem wyjdzie taniej niż naprawienie sprzętu Szymonowi :roll: Tylko czy akurat tędy droga??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

ermen
Zawodowiec

#179 Postautor: ermen » 22 czerwca 2005, o 18:41

Jesli został sprowadzony za darmo i ze swoim sprzętem do jest to do przyjęcia.

Swoją drogą, gdy nie ma Kacpra i Kamila, Adrian jest chyba najlepszy z naszych orłów.
Każdemu jego Everest...

rob7
Senior

#180 Postautor: rob7 » 22 czerwca 2005, o 18:57

może to akurat nie głupi pomysł z tym Śmieją i jak się sprawdzi to mógłby jeździc w przyszłym sezonie bo zanosi się że w przyszłym sezonie dalej nie będziemy mieli juniorów
bo czy Kacper będzie jeździł i jak będzie jeździł to tego nie wie nikt

Awatar użytkownika
papi
Trener

#181 Postautor: papi » 22 czerwca 2005, o 19:05

Ciekawe na jakiej podstawie Śmieja ma być wzmocnieniem :roll: Prześledzilem jego wyniki z tego sezonu w barwach Wandy Kraków:
Wanda Kraków - TŻ Łódź 32:57, Adrian Śmieja 6 (3,d,1,u,2,d)
Wanda Kraków - Trofimow Równe 27:63, Adrian Śmieja 5 (0,1,2,0,2)
Start Gniezno - Wanda Kraków, Adrian Śmieja 3 (2,d,1,w)
Wanda Kraków - Daugavpilis 28:62, Adrian Śmieja 4 (3,d,1,d)
Wanda Kraków - Polonia Piła 44:45, Adrian Śmieja 9 (3,2,0,0,3,1)

podsumowując w 25 biegach zdobył 27 punktów, 0 bonusów, co daje mu średnią biegową 1,08 w 2 lidze :roll: :roll: :!: Najzwyczajniej w świecie nie mam pytan co do jego postawy, przynajmnniej Krzysio Wrona bedzie mial z kim wygrywać na treningach :mrgreen:

Siwek Patataj

#182 Postautor: Siwek Patataj » 22 czerwca 2005, o 19:25

Hlib to jednak moim zdaniem najlepiej jeżdżący technicznie zawodnik młodego pokolenia. Oglądałem sobie na Pulsie już dwa razy Półfinał IMSJ w Tarnowie i patrzenie na Hliba w akcji to była czysta przyjemność dla oka. To będzie moim zdaniem następca Golloba, o ile nie przytrafi się gdzieś po drodze jakiś przykry wypadek (odpukuję trzy razy i spluwam przez lewe ramię).

Walka o IMŚJ moim zdaniem rozstrzygnie się pomiędzy własnie Hlibem, Lindbaeckiem i Krzyśkiem Kasprzakiem. Stawiam jednak na Hliba i jego niespodziankę.

pzdr.
lucki73

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#183 Postautor: Kubbas » 22 czerwca 2005, o 19:28

A kto powiedzial ze nowy junior nic nas nie kosztowal? (chociaz samo wypowyczenie pewnie za free)
Troche dziwna polityka klubu poniewaz wzmocnienie jest prawie zadne.

Siwek Patataj

#184 Postautor: Siwek Patataj » 22 czerwca 2005, o 19:32

Zakontraktowania Śmieji nie można odczytać w inny sposób jak chwytania się brzytwy gdy okręt tonie. Tylko czy Śmieja to naprawdę będzie "brzytwa"? :)

Tak spektakularnych sukcesów w kontraktowaniu juniorów jak Lublin nikt w tym roku nie ma :) Gratulować GTW dowcipu. Ale tak to jest, jak nie chce się zainwestować we własnych chłopaków, chociaż publicznie łże się że odbudowywujemy przy pomocy trenera Bieleckiego szkółkę, z której niegdyś Lublin słynął. Po prostu łgarze i tyle.

ukłony
lucki73

kylong
Junior
Kontakt:

#185 Postautor: kylong » 22 czerwca 2005, o 19:44

no nie wiem. moim zdaniem śmieja jest nie potrzebny jak do zdrowia wrócą kacper i kamil.
a właśnie co z nimi?????????
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Dudi
Junior

#186 Postautor: Dudi » 22 czerwca 2005, o 19:47

Śmieja oczywiscie wzmocnieniem żadnym nie będzie, ale bez wątpienia będzie lepszy od Wrony. I to chyba wystarczy jako argument "za". Zabawna jest tylko ta niekonsekwencja władz klubu. A mowilem - w grudniu - brać dobrego juniora, bo wszystkie biegi mlodziezowe będa w plecy. Jak zwykle dyr wiedział lepiej. A teraz się ślinimy jak w Grudziądzu popyla Głuchy i inni, którzy byli do wyjęcia za psie pieniądze.

Awatar użytkownika
pola

#187 Postautor: pola » 22 czerwca 2005, o 19:49

mikas pisze:Swoją droga pewnie sprowadzenie Smieji ze swoim sprzętem wyjdzie taniej niż naprawienie sprzętu Szymonowi :roll: Tylko czy akurat tędy droga??

Ale po co?? Pytam sie po co naprawiać sprzet Bałabuchowi?? Po co Wrona jeszcze wyjeżdza na tor?? Może po prostu lubi, ale co z tego.. Zawsze jak ich widze zastanawiam sie po co ich sie tu jeszcze trzyma!!
Czy to, że są wychowankami tego klubu wystarczy do tego by w nich inwestowac??
Ja tez nie byłam i nie jestem za sprowadzaniem juniorów z zewnatrz ale niedobrze mi sie robi jak widze Wrone i Szymona Bałabucha, przecież to są kompletne beztalencia. Gdy ktoś nie nadaje sie do jakieś pracy to sie go zwalnia.. "Zwolnic" Wrone i Bałabucha, out!! I szkolić, szkolić i jeszcze raz szkolić..
A co do Śmieji, w tamtym roku jeździł w Lublinie w MDMP i nie zrobił na mnie jakiegoś wrażenia, to taki poziom Dominiczaka i nic po za tym, chociaż jutro nie zdziwię sie jak na swoim torze będzie dużo skuteczniejszy od Krzysiów :wink:

P.s. Kacper wracaj!!! :wink:

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#188 Postautor: Dobromir » 22 czerwca 2005, o 20:43

Śmieje to oni chyba wzieli po te żeby nie było sytuacji że na treningu albo w MDMP rozwali się Dominiczak albo Wrona i nie będzie miał kto jechać w meczu.

Co do samego zawodnika to nie jest on dla mnie żadnym wzmocnieniem. Na mecz z Ostrowem powinien Pojechać Wrona i Dominiczak bo oni znają tor :) może te 3:3 uciułają na Liberskim.

ÅšMIEJE siÄ™ z tego po prostu.

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#189 Postautor: auganoff » 22 czerwca 2005, o 20:57

Siedzę sobie, rachuję na paluszkach i wciąż nie mogę uwierzyć, że w razie konieczności, po powrocie Kacpra i Kamila rzecz jasna, będziemy mogli wystawić siódemkę meczową składającą się z samych juniorów!!! :mrgreen: To się nazywa perspektywiczne podejście do budowania składu (albo jakoś podobnie :wink: )Mam nadzieję, że to nie koniec budowania składu na ten sezon. Dziękuję Dyrektorze za wesoły wieczór! :D :D

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#190 Postautor: Fork » 22 czerwca 2005, o 20:59

Ja tez bym chcial aby w meczu pojechaly KRZYSKI bo znaja tor, ale:
jutro jest MdMp w Rybniku i jak pojadqa wszyscy to i tak smieja bedzie najlepszy
i jeszcze jedno Wronie zaczal soe sypac silnik (ten lepszy ) i narazie jezdzi na rezerwowym ktory nadajke sie do szkolki wiec w Rybniku nic nie pokaze (jak pojedzie) i w meczu wystapi pan : Smieja
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#191 Postautor: Cz@rek » 22 czerwca 2005, o 21:06

Dobromir pisze:Śmieje to oni chyba wzieli po te żeby nie było sytuacji że na treningu albo w MDMP rozwali się Dominiczak albo Wrona i nie będzie miał kto jechać w meczu.

Co do samego zawodnika to nie jest on dla mnie żadnym wzmocnieniem. Na mecz z Ostrowem powinien Pojechać Wrona i Dominiczak bo oni znają tor :) może te 3:3 uciułają na Liberskim.

ÅšMIEJE siÄ™ z tego po prostu.

Dokładnie tak :!: Więć nie wiem po co te narzekania?Przypomnę ze jutro jest MDMP,a
w niedzielę liga.Czy juz niektórzy z was zapomnieli jak skończył się dla nas taki turniej
w Bydgoszczy :?: To jest typowa asekuracja dla naszego klubu i nie ma co z tego robić
afery.

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#192 Postautor: czaszka » 22 czerwca 2005, o 21:15

Ludzie dajcie sobie spokój z Krzysiem Wroną :!: :!: On nie ma ikry do tego sportu, Bozia mu najwidoczniej nie dała :!: I pisanie że zna ten tor lepiej jest śmieszne :lol: Co z tego jak na pierwszym lepszym treningu Śmieja, który też jest leszczem będzie go łykał jak chce :!: Ostatnio sie zastanawiałem, co muszą sobie myśleć o Krzysiu rybniccy kibice, którzy mieli okazje go oglądać 2 lata temu i pare dni temu. Żadnych postępów, a Wrona jeszcze jeździ :!: W Rybniku co chwile dużo lepsi juniorzy od niego kończą ściganie na żużlu a u nas nikt nie podziękował mu jeszcze. Takich Wron i Bałabuchów już wielu przeżyłem i pewnie jeszcze nie jeden raz bede musiał oglądać podobne wyczyny innych przyszłych gwiazd. Nie ma sentymentu, jak jestes słaby to dziękujemy :!: Też uważam że transfer Śmieji jest zupełnie nie potrzebny ale w takiej sytuacji już wole obejrzeć jego niż walczącego o życie Wrone :!: Wkurza mnie tylko to że przed sezonem było mówione że inwestujemy w szkółke a sprowadza sie kolejnego cieniasa. Moze i transfer darmowy ale za dojazdy pare groszy trzeba bedzie wydać. I tak źle i tak nie dobrze :? Kończe bo aż się uniosłem :wink:

Davv
Kadrowicz

#193 Postautor: Davv » 22 czerwca 2005, o 21:45

Jesli wypozyczenie Adriana nie kosztowalo nic to jak dla mnie nie jest to zly pomysl. A nóż za rok będzie można go wykupić. Wydaje się ze chłopak ten ma jakiś talent do żuzla, napewno większy niż Szymon czy Krzyś W(z całym szacunkiem dla nich). Więc za sezon mogłby byc przydatny na 3 juniora po Kacprze i Rafale. No a na ten sezon to napewno sie przyda. W koncu nie mamy zbyt wielu juniorow. Ale jesli kosztowal jakas "wieksza" kwote to glupota.....

Szacuneczek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#194 Postautor: sadychor » 22 czerwca 2005, o 22:29

Davv pisze:Jesli wypozyczenie Adriana nie kosztowalo nic(...)

A jak myślisz, dlaczego pozwoliliśmy wygrać RKM-owi mecz :?: :wink: :wink: :D :D
Widział wogóle ktoś kiedyś tego chłopaka w akcji :?: I czego tak na start zbijacie się z jego nazwiska :?: I dlaczego Bimmer uważasz, że mój avatar prezentuje obywatela Atlantydy :wink: :?: Może koleś był zmęczony :?: Pozdrawiam.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#195 Postautor: kilar » 22 czerwca 2005, o 22:44

Dobromir pisze:
Na mecz z Ostrowem powinien Pojechać Wrona i Dominiczak bo oni znają tor :)

No Wrona to akurat zna bardzo dobrze ten tor..ile razy to on juz pod zegarem lezal :?: :?: :D :wink:

Pozdro

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#196 Postautor: $korzen$ » 22 czerwca 2005, o 22:46

To on wogole jechal kiedys "slizgiem kontrolowanym" :shock: :wink: ?

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#197 Postautor: auganoff » 22 czerwca 2005, o 22:51

$korzen$ pisze:To on wogole jechal kiedys "slizgiem kontrolowanym" :shock: :wink: ?

No w kazdym badz razie ślizgu odmówić mu nie można :D

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#198 Postautor: Jinxsior » 23 czerwca 2005, o 02:14

Panowie nie ma sie co nabijac z nowego chlopaka.Lepiej zeby nie czytal takich bzdetow o sobie, no po co???
Nie widzieliscie go jak jezdzi w naszych barwach wiec dajcie sobie troszke luzu.
W niedziele wykreci z 6pkt i co wtedy??? na rekach go beda wszyscy nosic.
Dajmy mu troche czasu :lol:
Moze polubi nasze miasto i bedzie gryzl tor do ostatniego metra.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#199 Postautor: yamahaR1 » 23 czerwca 2005, o 09:42

Jak zwykle przez brak informacji z klubu i podania szczegółów nasze komentarze na temat wypożyczenia juniora są bardzo różne. Ale chyba nie jest to takie złe jak niektórzy uważają. Łyko w tym sezonie może już nie wróci na tor, Wrona i Dominiczak walczą na tych motocyklach o życie nigdy nie wiadomo czy się któryś nie połamie, a Śmieja raczej nic nas nie kosztował. Poza tym przynajmniej będziemy klasyfikowani w MDMP.

A tak OT to przy okazji wspomnianego awatara Sadychora polecam filmik, którego Pan z awatara jest bohaterem, a jego tytuł to o ile dobrze pamiętam "strajk rosyjskich górników' :lol:

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#200 Postautor: Fork » 23 czerwca 2005, o 11:26

No zeczywiscie jak sie ktorys rozwali bedzie dramat
A w meczu z KMO to Adrian zrobi ok. 3-4 pkt (nie na trupie :wink: )
trening czyni mistrza.