Fanki, kibicki, dziewczyny i nie tylko
W tej chwili jestem w Zielonce i w niedziele miałem okazję być na meczu. I nie zauważyłem żadnych pań biegających z parasolkami. Ale za to po trawie biegał Niedzielan
tylko z piłkami. Jeśli chodzi o trybuny to byłem w szoku. W miejscu w którym siedziałem było przynajmniej 40% kobiet. Niespodziwałem się też prawie pełnych trybun. Ale warto było mecz był zajebisty.
grzesieck pisze:Paoolina pisze:Temat zalozony dawno, wiekszosc wypowiedzi tez dodana dawno! a ja i tak napisze![]()
Nie zgadzam sie ze to sport tylko dla dziewczyn,(...), ale tak swoja droga to nie mialabym nic przeciwko zeby dzieczyny zaczely interesowac sie czyms innym niz tylko najnowszy katalog AvonuPozdrawiam!
Dopiero wstalem i wolno mysle, ale chyba nie rozumiem? Jezeli to latwe jakies, to prosze o wytlumaczenie, dziekuje
Ja Ci nie pomogę bo rozumiem jeszcze mniej, wstałem niedawno
sadychor pisze:grzesieck pisze:Paoolina pisze:Temat zalozony dawno, wiekszosc wypowiedzi tez dodana dawno! a ja i tak napisze![]()
Nie zgadzam sie ze to sport tylko dla dziewczyn,(...), ale tak swoja droga to nie mialabym nic przeciwko zeby dzieczyny zaczely interesowac sie czyms innym niz tylko najnowszy katalog AvonuPozdrawiam!
Dopiero wstalem i wolno mysle, ale chyba nie rozumiem? Jezeli to latwe jakies, to prosze o wytlumaczenie, dziekuje
Ja Ci nie pomogę bo rozumiem jeszcze mniej, wstałem niedawnoW innym temacie chłopaki "zaklepywali" sobie dziewczyny z fotek. Phi, a bierzcie je wszystkie, ja za przystojny jestem dla nich
![]()
U nas sÄ… lepsze
To wytłumaczyłeś...
heheheheh dobra przyznaje tez nie bylam bardzo rozbudzona jak to pisalam
chodzilo mi o to zebyscie nie uwarzali ze to jest sport tylko dla facetow, pomylilo mi sie z nerwow jak przeczytalam ze zuzel to nie dla dziewczyn! a co do galerii to jestem za, a moze by tak obustronnie: i galeria fotek dziewczyn i chlopakow! no to juz rozumiecie??
pzdr!!
Paoolina pisze:heheheheh dobra przyznaje tez nie bylam bardzo rozbudzona jak to pisalamchodzilo mi o to zebyscie nie uwarzali ze to jest sport tylko dla facetow, pomylilo mi sie z nerwow jak przeczytalam ze zuzel to nie dla dziewczyn! a co do galerii to jestem za, a moze by tak obustronnie: i galeria fotek dziewczyn i chlopakow! no to juz rozumiecie??
pzdr!!
Popieram Paulinka
Madlene pisze:Paoolina pisze:heheheheh dobra przyznaje tez nie bylam bardzo rozbudzona jak to pisalamchodzilo mi o to zebyscie nie uwarzali ze to jest sport tylko dla facetow, pomylilo mi sie z nerwow jak przeczytalam ze zuzel to nie dla dziewczyn! a co do galerii to jestem za, a moze by tak obustronnie: i galeria fotek dziewczyn i chlopakow! no to juz rozumiecie??
pzdr!!
Popieram PaulinkaDo zobaczenia w szkole
![]()
No to Shack ma przewalone. Robić zdjęcia facetom
Paoolina pisze:heheheheh dobra przyznaje tez nie bylam bardzo rozbudzona jak to pisalamchodzilo mi o to zebyscie nie uwarzali ze to jest sport tylko dla facetow, pomylilo mi sie z nerwow jak przeczytalam ze zuzel to nie dla dziewczyn! a co do galerii to jestem za, a moze by tak obustronnie: i galeria fotek dziewczyn i chlopakow! no to juz rozumiecie??
pzdr!!
Hmmm Tylko kto by robił te zdjęcia juz kiedyś był taki topic aby każdy wkleił swoje zdjęcie a teraz nie wiem nie moge go znaleśc.Pewnie zostal skaskowany przez adminów.Albo ja juz ślepy jestem:D
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
Pierwsze zdjęcie ma swój klimacik
A może mi ktoś pomóc i wyjaśnić co ta dziewczyna w żółtym stroju ma na prawym pośladku na TYM zdjęciu
Nie to żebym się jakoś szczególnie tam gapił
tylko taki spostrzegawczy jestem.
A może mi ktoś pomóc i wyjaśnić co ta dziewczyna w żółtym stroju ma na prawym pośladku na TYM zdjęciu
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Erwin pisze:wierzę, że to tylko cień padający z rybnickich reflektorów
A faktycznie. Człowiek nie widzi na meczach sztucznego oświetlenia to nie wie. A poza tym stary, ślepy to muszę sobie "po omacku" pomagać
Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i sie zastanawiam po co chodzicie na zuzel- zeby ogladac panienki czy popatrzec jak chlopaki jezdza
Mnie w zuzel wciagnal moj chlopak, za co jestem mu wdzieczna
i choc wybral słaby sezon- ja calym sercem jestem za naszymi. Nawet na treningi chodze
wzorowy kibic ze mnie
Mnie w zuzel wciagnal moj chlopak, za co jestem mu wdzieczna
Ja myślę, że tak w 79,56% po to, żeby obejrzeć mecz. W 9,76% aby spotkać się ze znajomymi i podyskutować, 2,31% żeby poczuć dreszcz emocji. 3,47% powodu to pretekst żeby napić się piwa. A te ostatnie 5% ... Przyznaje się, ostatnio z kumplem przytaszczyliśmy lornetke 
odswiezam ten temat, zeby jeszcze raz pogratlowac kibicom KSÅ» Krosno. troche tego duzo, ale naprawde zasluzyli... badz co badz to druzyna z malego miasta walczaca "jedynie" o utrzymanie w I lidze... a tu na wyjazd przyjechalo tylu kibicow, brawo!
a co do tematu to musze przyznac, ze Krosno ma takze pokazna grupe fanek
- bylem na kilku wyjazdach TÅ», widzialem co dzialo sie w Lublinie gdy przyjezdzali inni kibice ale tylu dziewczyn chyba nigdzie nie bylo
- to takze znak, ze nie tylko "plec brzydka"
kibicuje krosnienskim Wilkom
Pozdrawiam!
a co do tematu to musze przyznac, ze Krosno ma takze pokazna grupe fanek
Pozdrawiam!