TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
krzysiek-krosno
Kontakt:

TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno

#1 Postautor: krzysiek-krosno » 1 lipca 2005, o 11:56

Jak wiadomo 24.07.2005.roku w Lublinie odbędzie się ostatnia i decydująca kolejka 1liga,jeśli chodzi o 6miejsce dające bezpieczne utrzymanie się druzyny w tej lidze.Załozyłem ten temat abyśmy wspólnie mniejmy nadzieje odpowiadali nasze plany typy o wynik i wszystko co sądzimy o tym meczu

meesha
Trener
Kontakt:

#2 Postautor: meesha » 1 lipca 2005, o 12:08

Widzę, że strasznie chciałeś jakiś temat założyć :P W zasadzie trochę za wcześnie na niego ale niech Ci będzie :D

Plan nasz na ten mecz jest taki, że przyjeżdża Krosno, wygrywa 45:44 a później tylko płacz i zgrzytanie zębów. I szykujemy się na ciężką walkę o 7-me miejsce z Kolejarzem :evil:
Ostatnio zmieniony 1 lipca 2005, o 12:13 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

portek

#3 Postautor: portek » 1 lipca 2005, o 12:11

Miejmy nadzieje że może uda sie przypadkiem wygrać z Krosnem :wink: Mecz napewno jest do wygrania( ostatnie dobre występy Piszcza w Szwecji i Pietraszki w Angli). Osobiście myśle że meczu nie wygramy. Mój typ: TŻ 42-48 KSŻ

Joe

#4 Postautor: Joe » 1 lipca 2005, o 12:20

Ja tam stawiam 75-15 dla Krosna. Już się nie mogę doczekać jak Bęben o długość prostej będzie odstawiał Joonasa, a Ślączka dublował Piszcza... c.d.n.

portek

#5 Postautor: portek » 1 lipca 2005, o 12:28

Joe pisze:Ja tam stawiam 75-15 dla Krosna. Już się nie mogę doczekać jak Bęben o długość prostej będzie odstawiał Joonasa, a Ślączka dublował Piszcza... c.d.n.

Bęben nie pojedzie w tym meczu...pojedzie nowy junior Krosna chyba Marcionczyk czy jakos tak i to pewnie on będzie na prostej odstawiał Jonasa(chyba to jednak nie możliwe :wink: )

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#6 Postautor: Fork » 1 lipca 2005, o 12:35

no wlasnie czy Krzysztof Beben zdobedzie 24.VII w niedzile na torze przy al. Zygmuntowskich pierwszy komplet w zyciu ?
Zapraszam do zabawy w bts :
beben-typ-sport
1. kurs- 20.00
2. kurs- 18.00

jak obstawiacie :D :D :D
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#7 Postautor: Cooper » 1 lipca 2005, o 12:45

bez sensu ten temat i bez sensu sform ulowane uzasadnienie. To czy mecz z Krosnem bedzie decydujacym, okaze sie po Grudziadzu i Rzeszowie. Jak sie Grudziadz ladnie podlozy to bedzie po ptokach... :wink: :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

roga82

#8 Postautor: roga82 » 1 lipca 2005, o 12:48

Heheh, widzę, że każdemu dobry humor dopisuje. Albo każdy chce się wyżyć po meczu z ostrowem :). Też bym sobie jeszcze pożartował, że Bęben zrobi komplecik, że nawet Joonas nie da rady zawodnikom z Krosna. Co prawda do meczu jeszcze w miarę daleko, ale w końcu kiedyś będzie trzeba odłożyć żarty na bok i ten mecz wygrać.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#9 Postautor: sadychor » 1 lipca 2005, o 12:59

Cooper pisze: Jak sie Grudziadz ladnie podlozy to bedzie po ptokach... :wink: :D

Kurka wodna, Cooper mógłbyś przestać na lewo i prawo zdradzać nasz misternie uknuty plan :?: :!: Teraz wiem kogo obwiniać za ewentualną porażke :evil: :wink:

Do Krosna jeszcze do groma czasu i na razie widzę tu sam czarny humor. Po co się wkurzać na zapas jeśli można to zrobić na stadionie :?: :wink: Mam nadzieję, ze będzie dobrze lub przynajmniej obejrze ciekawe widowisko. A może jedno i drugie :?:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

portek

#10 Postautor: portek » 1 lipca 2005, o 13:02

sadychor pisze:
Cooper pisze: Jak sie Grudziadz ladnie podlozy to bedzie po ptokach... :wink: :D

Kurka wodna, Cooper mógłbyś przestać na lewo i prawo zdradzać nasz misternie uknuty plan :?: :!: Teraz wiem kogo obwiniać za ewentualną porażke :evil: :wink:

Do Krosna jeszcze do groma czasu i na razie widzę tu sam czarny humor. Po co się wkurzać na zapas jeśli można to zrobić na stadionie :?: :wink: Mam nadzieję, ze będzie dobrze lub przynajmniej obejrze ciekawe widowisko. A może jedno i drugie :?:

Może, może. Ja jak mówiłem jest szansa na wygranie tego meczu ale według mnie ten mecz niestety przegramy.

mały Row

#11 Postautor: maÅ‚y Row » 1 lipca 2005, o 13:48

mecz wygrywacie 50-40 a zobaczycie jak smieja bedzie golonki i baranow wiuzl stawiam ze adrian w tym meczu zrobi okolo 6-7 pk macionczyk i spiewanek w 1 biegu 5-1 w dupe od smieji i domina :D niebydzcie pesymistami przecierz krosno to sa frajerzy moze poza wilkiem i ferjanem i niekeidy opur staiwaja lukaszewicz i slaczka a cuz to za zawodnicy przez przesady wiecej wiary :D

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#12 Postautor: Kubbas » 1 lipca 2005, o 14:38

Temat narazie zamykam - jesli przyjdzie czas zostanie otwarty