Szkółka

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Siwek Patataj

#251 Postautor: Siwek Patataj » 3 lipca 2005, o 15:01

...
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2005, o 07:17 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#252 Postautor: Regdal » 3 lipca 2005, o 23:13

lucki73 pisze:
Regdal pisze:Jeśli dyro nie cofnie swojej decyzji o zakazie trenowania w Lublinie niektórych adeptów to proces "podbierania" naszych talentów do innych klubów stanie sie faktem.

Regdal, jakich adeptów ja się pytam? Adepci to są powyżej 15 roku życia :), hehehe. Bądź choć odrobinkę konsekwentny, proszę.

Nie może cofnąć, bo przecież chłopcy poniżej 15 roku życia w ogóle na żużlowy tor nie mogą wyjechać, nie pamiętasz już co pisałeś wczoraj i z takim namaszczeniem próbowałeś mi wytłumaczyć ???

Panie Siwek, niech Pan nie słucha złych rad. Jak będą mieli 15 lat, to niech przychodzą, a póki co niech sobie na rowerkach śmigają wokół bloku, albo na rzeszowskim torze, który wyjęty jest chyba spod przepisów PZM-ot.

z prawnicznym pozdrowieniem
lucki73

PS. Ehh, szkoda słów.

Mądry prawniku zza komputerowej klawiatury,jak nie wiesz o kogo chodzi to nie zabieraj głosu,Klimek,Polak i Michał Bałabuch ,bo ich ta decyzja dotyczy,mają ukończone 15 lat ,więc nie popisuj się bezzasadnie swoim tradycyjnym cwaniactwem.

Kalhorn
Junior

#253 Postautor: Kalhorn » 4 lipca 2005, o 00:31

Witam

Lucki73: ( to chyba 8) )... sarkazm? (Wybacz, nie czytałem ostatnich twoich odp. w tym temacie, wiec nie jest to dla mnie aż tak oczywiste)

Regdal: teraz moze i mają te 15 lat ale wtedy kiedy zaczynali "trenować" na lubelskiem torze? ... 15 latek wspaniały wiek... aż by się chciało cofnąć "kilka latek" wstecz i potrenować jako "adept" naszego klubu. Tylko, że na rowerze to nie wypada, bo niestety szprzetu odpowiedniago i kiedyś i teraz bym nie miał ( i podejrzewam, że większość z nas również). No nic.. nie dość, ze trzeba się cofnąć w czasie to jeszcze i w miejscu by udać sie do :x .. Rzeszowa. :wink:

Lucki73 (ponownie): Tylko prosze nie zaczynaj kolejnej dysputy "prawniczej", albo jak już to zawieraj to w kilku linijkach (lub skorzystaj z PW), bo naprawde czytanie (przydługiego) dialogu pomiędzy dwiema osobami nie jest zbyt interesujące i poprostu takie posty wiele osób omija.

Pozdrawiam...
Kalhorn

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec