Pozdro
17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin
-
krzysiek-krosno
- Kontakt:
rzeszów-lublin
no ja myśle ze zepółz ukrainy wygra ten mecz bez zadnych problemów,ale zyczę wam zebysie pojechali dobry mecz na poziomie 40pkt w meczu jak będzie zobaczymy pozfrawiam
-
portek
Kazdy punkt wiecej niż 25 uznam za duzy sukces. Na ukrainie pare punktów powinien zrobić Piszcz i niech kazdy z pozostalych seniorow dolozy po 3- 4pkt i mamy wynik okolo 65-25. Do jaskow zdecydowanie powinien pojechac Mordel. A tym bardziej u nas z Krosnem powinien to on wystapic a nie Frania. To co Siwek zaoszczedzi na Frani niech przeznaczy na sprzet dla Jurka. No i 1 liga moze zostanie u nas. Ale bedzie baaaaaaaaaaaaaaardzo ciezko.........
Szacuneczek
Szacuneczek
Siemacie Kozły
,jak czytam wasze posty na temat meczu ze Darek mecz sprzeda ze wygracie ze zdobedziecie 42 ppkczy nawet wygracie i Stachyra z Ziólkowskim wróća do wast to mnie śmechem zalewa ale to dobrze (smiech to zdrowie
) .Wiem ze w tym sezonie coÅ› wam nie zabardzo idzie ale taki jest sport ( nie ma miedzi to sie na dupie siedzi)
bez obrazy.Najkorzystniejszym rozwiazaniem by był przyjazd z Finem bo było by ciekawe widowsko.My i tak pojedziemy w krajóce z 3 juniorami bo pech trojana to sprawil,bo Maxa sie nie opłaca brac na taki mecz bo 17 tyś (za komplet który zrobi a na 100% zrobi) ulicą nie leży i wiadmo ze kasa sie nie przelewa.Widze wlasnie po waszych wypowiedziach ze "ukraina i józki i inne bluznieerstwa',ale widze ze was dalej zrzera zazdrośc o klan Stachrów i Ziólkowskiego..No trudno wasza sprawa,ciekawy jestem ilu was przyjedzie na Hetmańska ja od 2 lat jezdze do was na wyjazdy a ostatni mecz 33-57 pokazal ze rewanz jest przesądzony,widac to po wyniakch waszych w tym sezonie brak kasy (główny powód)ale cóż macie pecha i tyle.Mysle ze wynik w granichac 60-30 bedzie optymalny gdyż Piszcz i Jeleń i Joonas (o ile przyjedzie)powinni usukbac nic pozatym.I bieg to 5-1 na 99% chyba ze (defekt tasma itp.)któregoś z nas.No nic wszystko bedzie jasne 17 lipca koło 19,00.Lepiej szykujcie sie na Krosno chociaz i tak wam bedzie cieżko bo z tego co słyszalem z niepewnych inforamcji to Krosno ma dostac wsparcie sprzetowe od Marmy
a sami wiecie co to mzoe zonaczac.........
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE ...(MARMA RZESZÓW)
Widze wlasnie po waszych wypowiedziach ze "ukraina i józki i inne bluznieerstwa',ale widze ze was dalej zrzera zazdrośc o klan Stachrów i Ziólkowskiego
a ja widze, ze szukales, szukales... chciales cos znalezc, jakies wrzuty na Rzeszow, jakies napinanie sie Lubelakow, jakies wylewanie zali jacy my to nieszczesliwi itp. - niestety nie udalo sie... no ale post i tak wypadalo napisac a my biedni musimy bo czytac... (uwaga wylewam zale, mozesz cytowac!)
-
Siwek Patataj
Re: 17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin
Bimmer pisze:Aikman pisze: z tego co słyszalem z niepewnych inforamcji to Krosno ma dostac wsparcie sprzetowe od Marmy![]()
A ja słyszałem ze źródeł o wiele pewniejszych, że Marma łapie zadyszkę. Tak jak niektórzy z nas podejrzewali przed sezonem, przeszarżowali, szacując swoje możliwości. I jakoś mi wcale z tego powodu mi nie smutno, jak sobie przypomnę rzeszowskie metody przygotowania do sezonu 2005. Oby to była prawda i oby Wasz awans znów spalił na panewce. Bez urazy
Ja ze źródeł chyba najpewniejszych (Tygodnik Żużlowy, str. 21, tabela I ligi) widzę dokładnie, kto naprawdę złapał tę zadyszkę. Powinieneś być Bimmer ministrem propagandy. Od Rzeszowa, to my się najwyżej możemy w tym sezonie uczyć profesjonalizmu, a nie go krytykować. Z pokorą popatrzmy na oba kluby, na prezesów obu klubów i wyciągnijmy wnioski.
Moim zdaniem, jeśli będzie bez Joonasa, wynik będzie oscylował w granicach 70:20.
pzdr.
lucki73
PS. A Rzeszowowi gratuluję tego sezonu, nawet jeśli nie awansuje. Bo o awans w tym roku będzie niezmiernie trudno, bo tak się złożyło, że ten sezon pokazał iż w I lidze jest kilka naprawdę dobrze zarządzanych klubów: Rzeszów, Gorzów, Ostrów, nawet Rybnik mimo chwilowych problemów. A my przy nich to ubodzy, bardzo ubodzy krewni, w ogóle nie ta liga i nie ten poziom.
- Łoptymista
- Trener
dannie pisze:Widze wlasnie po waszych wypowiedziach ze "ukraina i józki i inne bluznieerstwa',ale widze ze was dalej zrzera zazdrośc o klan Stachrów i Ziólkowskiego
a ja widze, ze szukales, szukales... chciales cos znalezc, jakies wrzuty na Rzeszow, jakies napinanie sie Lubelakow, jakies wylewanie zali jacy my to nieszczesliwi itp. - niestety nie udalo sie... no ale post i tak wypadalo napisac a my biedni musimy bo czytac...
A ja nie wiem co kolega z joozkolandu napisał. Bo po 4 linijkach bełkotu odpadłem od monitora, poleżałem trochę na podlodze i powoli wracam do siebie.
Już wiem czego brakowało mi w tym sezonie w porównaniu do minionych. I nie mam na myśli
zwycięstw na torze przy Zygmuntowskich
Aikman pisze:bo Maxa sie nie opłaca brac na taki mecz bo 17 tyś (za komplet który zrobi a na 100% zrobi)
i tu już wyłali twoje rozeznanie w temacie drogi jozku. Za 17 tys to mozesz zobaczyć ale trojana pedzącego z maxymalna predkoscia w bande
co słyszalem z niepewnych inforamcji to Krosno ma dostac wsparcie sprzetowe od Marmy![]()
oczywiscie, olaboga, juz to widze jak kuciapszczak wraz ze sledziem oddaja swoje furki zawodnikom z krosna byle tylko wygrali ten mecz
Aikman pisze:(...) Krosno ma dostac wsparcie sprzetowe od Marmy![]()
Pozdro
Oj capki ,przekonamy sie już niedługo jak Krosno zawita złoi wam skure jak praktycznie każdy to robi i bedziecie mieli baraż jak w morde strzelił
, zobaczycie prawdziwą UKRAINE jak (nie daj boże
) noga sie powinie
to II liga ale co tam mecze z ÅdziÄ… Rawiczem czy Piłą też bÄ™da interesujace przy komplecie hoÅ‚oty .....
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE ...(MARMA RZESZÓW)