Wyjazd do Rzeszowa (17.07.)
Oczywiscie Wojtek mowiac o zaliczce nie mial na mysli 5 zl, tylko ok. 15. A najlepiej cale kwoty i po problemie. I radzimy sie zapisywac bo w przyszlym tygodniu ukaze sie tez ogloszenie w Kurierze i liczba miejsc moze sie skurczyc.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Dwa pytania:
1)Zamierzacie jakoś oznaczyć punkt wpłat, nie wiem, jakieś oflagowanie, transparent
Będę pytał barmana/nki jakby co, ale to by było ułatwienie. Z natury nie rozglądam się po barze wzrokiem badawczo-zaczepnym i nie chce mi się wypytywać każdego barowicza.
2)Jest tam parking
Alkoholizował i tak się nie będę, bo gardło mi się zaziębiło 
1)Zamierzacie jakoś oznaczyć punkt wpłat, nie wiem, jakieś oflagowanie, transparent
2)Jest tam parking
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Parking jest ale nie zawsze da się zaparkować zaraz przed lokalem a jeśli chodzi o znalezienie nas (a właściwie ich bo mnie dziś nie będzie
) to najlepiej zapytać w barze o "żu(ż)lowców"
chociaż myślę, że i bez tego zauważysz 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Kaka pisze:Manitou pisze:Hehe no to juz wiemy jak przywitamy Griszę w autobusiePerła w łapę i wspólna zaśpiewka
z Józefem...
ciekawe czy Holly pojedzie i jak na to zareaguje
Holly myśle dobrze zareaguje, szczegolnie że jak dobrze pamietam, mieli juz kiedys sposobność się poznac w Teqilli....a poza tym to z Griszy żaden Józek....przeciez on jest gdzies z okolic Leżajska
....wiec spokojnie bedzie mógł kibicować Motorowi
![]()
Hehe dobre. Niestety ale musze od razu zaznaczyć ,że kibicować Motorowi mogę tylko głosowo. Serce moje zawsze bedzie ze Stali
Nowa Sarzyna Kaka... Nowa Sarzyna
Maciek w innym temacie pisze:trening wtorek o 17
I to jest kolejny termin zapisów na wyjazd do Rzeszowa. Będziemy w okolicach barku na stadionie (no ale to w sumie oczywiste
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Ludzie taka szansa w tym sezonie juz sie moze nie powtorzyc! Mikas nie jedzie, moze byc fajnie
A tak serio, wiadomo, ze wyjazd ma na celu takze wzgledy turystyczno-wakacyjno-integracyjne. Koszt jest naprawde niewielki, wiec...po prostu warto. Atmosfrea bedzie na pewno super.
A tak serio, wiadomo, ze wyjazd ma na celu takze wzgledy turystyczno-wakacyjno-integracyjne. Koszt jest naprawde niewielki, wiec...po prostu warto. Atmosfrea bedzie na pewno super.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]