Jak zezłomować Kaczmarka

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#126 Postautor: Cooper » 10 lipca 2005, o 11:27

lucki73 pisze:w przypadku Władimira Cimoszenki

Oho, lucki prawicowiec :twisted:

No ale rzady w Wawie przeciez dobre. W autobusach cieplo, dziady pospieprzaly, nie ma zadnych parad, tzn. sa tylko sluszne itd.

Nie chce sie tu wdawac w polemike, a juz na pewno nie z Toba lucki :twisted:
Pozwolilem sobie tylko na taki maly OT.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Siwek Patataj

#127 Postautor: Siwek Patataj » 10 lipca 2005, o 13:12

...
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2005, o 03:33 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#128 Postautor: GRISZA » 10 lipca 2005, o 13:51

A ja tam jestem za Kaczorem i tylko w nim wiara. Takich Cimoszków tylko pod sąd i do lochu. Liberałów nie cierpię. Sorka z OT.

Kaczmarka zezłomowac jak najszybciej :!:

go!
Trener

#129 Postautor: go! » 10 lipca 2005, o 15:23

Cooper pisze:Oho, lucki prawicowiec :twisted:
No ale rzady w Wawie przeciez dobre.

Sorry Cooper, ale na polityce to ty się nie znasz... A przy twoim kierunku studiów te minimum wiedzy by się przydało :P
Kaczor to taka sama prawica jak Franciszek miszczem świata :P

meesha
Trener
Kontakt:

#130 Postautor: meesha » 10 lipca 2005, o 15:28

go! pisze:Kaczor to taka sama prawica jak Franciszek miszczem świata :P

I na tym zakończymy tę bezsensowną dysputę, prawda Panowie :?: :D Jak już bardzo musicie to załóżcie sobie temat w "Innych" o Kaczorze i Cimoszku i innych bohaterach dnia codziennego... przynajmniej będę wiedział, żeby tam w ogóle nie zaglądać :x :P

Pozdrówka :!:
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2005, o 11:42 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
NaughtyBoy

#132 Postautor: NaughtyBoy » 10 lipca 2005, o 23:45

Tak apropo Kaczmarka to może ktoś wie co on robił w urzedzie skarbowym w Lublinie w poniedziałek tydzień temu?? Bo mialem taką sposobność zobaczenia go jak wylatuje z urzedu i rozgląda sie heh i nawet spytał się mnie czy jakiegos gościa wychodzącego z urzedu (z czarnymi włosami ) nie widziałem przypadkiem . A i jestem na 100 % pewny, że to on ponieważ widziałem go dzień wcześniej na polsacie podczas trasmisji meczu uni leszno z włókniarzem jak dyskutował z sędzią odnosnie zaistniałej sytuacji - kopania Holty przez mechaników Kasprzaków.

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#133 Postautor: Soluk » 11 lipca 2005, o 07:21

Jak to co robil?- szukal tego goscia (z czarnymi wlosami) :lol: :lol:

Awatar użytkownika
NaughtyBoy

#134 Postautor: NaughtyBoy » 11 lipca 2005, o 09:41

A no . Też racja . Co ja się głupio pytam :P :D :D :D :oops: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#135 Postautor: mikas » 4 października 2005, o 22:53

Ostatnio prowadzę dyskusje na rzeszowskim forum z panem Andrzejem Haehne, ale jako,że wiekszość ludzi z Lublina pewnie nie ma tam dostępu a dziś pan Haehne napisał tam bardzo ciekawą rzecz to pozwole sobie tą wypowiedź skopiować na nasze forum.

andrzejhaehne pisze:Witam
1-Kojegium Sędziów jest niezależne de facto od GKSŻ i od Prezydium GKSŻ Kolegium Sedziowskie podlega zgodnie ze statutem PZMot Prezesowi czyli Andrzejowi Witkowskiemu Sędziowie sami wybieraja Przewodniczącego i takiego wybrali czyli J.Kaczmarka.
Niestety poziom sędziowania jest w żużlu niski i tu przyznaje Ci rację . Nadzieję mam w nowych młodych adeptach sędziowskich .
kluby nie moga oceniać sędziów bo to dopiero było by korupcjoenne.
Fakt że J.Kaczmarek ma za duzo władzy.
Czytam że Tygodnik Żużowy i jego dziennikarze są obiektywni.
Czy tak ?
Mam przykład . Afera opisana przez Szymkowiaka i Lipko sławnego rachunku J.Kaczmarka.
Szerokie rozpisywanie się o tym ale teraz cisza ze Kaczmarek zistał oczyszczony z zarzutów a rachunek został sfałszowany przez działaczy lubelskich Dlaczego nie doczekalismy się przeprosin od tych młodych dziennikarzy dlaczego nie napiszą ze prokuratura odkryła w lubelskim klubie kilka takich rachunków gdzie etyka dziennikarska która nakazuje przedstawiac czytelnikom prawdę ?
, przeciez Tygodnik jest coraz bardziej niewiarygodny przekręca fakty pisze czesto nieprawde a nie o to chodzi . Oczekujemy jako kibice żetelnej informacji a niestety nie otrzymujemy jej.
Kończąc temat sedziów jest to samorzadne gremium i tak powinno być ale jest źle zarządzane i to jest fakt . pozdrawiam Andrzej Haehne

Czy sprawa w sądzie już sie zakończyła i czy zapadł już jakiś wyrok na lubelskich działaczy a propos fałszowania rachunków jak sugeruje pan Andrzej Haehne??

P.S.Zaznaczam,że tylko pierwsza częśc wypowiedzi pana Haehne odnosi się do tego co ja wczesniej napisałem na rzeszowskim forum, reszta łącznie z obiektywizmem Tygodnika Zuzlowego to już dyskusja prowadzona z innymi forumowiczami i ja w niej udziału wcześniej nie brałem, bo Tygodnika nie czytuje :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gretzky

#136 Postautor: Gretzky » 5 października 2005, o 08:10

z tego co wiem to prokuratura podobno umorzyła sledztwo przeciwko kaczmarkowi i dala mu status pokrzywdzonego, natomiast w sprawie fałszowania dokumentow sledztwo toczy sie dalej

harry
Trener

#138 Postautor: harry » 5 października 2005, o 16:56

Prokuratura nic nie umorzyła, sprawa "toczy" się dalej. Hoehne wie, że gdzieś dzwonią ale nie wie w którym kościele

Awatar użytkownika
Gretzky

#139 Postautor: Gretzky » 6 października 2005, o 16:17

sledztwo toczy sie w "sprawie" a nie przeciwko kaczmarkowi a to dwie rozne rzeczy

harry
Trener