17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#76 Postautor: Cz@rek » 11 lipca 2005, o 22:00

W Niedzielę 17.07.nasza drużyna odbedzie kolejny "sparing",forum trochę przysneło ale
cóż są wakacje.A tu przecież zapowiada się kolejny występ Ojca! Tym razem w związku
z "urlopem" A.Pietraszki..Swoją drogą to ciekwy układ,Adam teraz odpuszcza ligę polską
a przed meczem z Krosnem ligÄ™ angielskÄ… czy wyjdzie mu to na dobre :?: Mam nadziejÄ™
że tak.Chociaż nie wiem na ile mogą tu pomuc jego silniki z Angli które ponoć ma przywieźć
przed meczem z Krosnem. :roll:

Siwek Patataj

#77 Postautor: Siwek Patataj » 11 lipca 2005, o 22:15

Wierzę w taktyczny zmysł Dyrektora i Prezesa i odjechanie meczu w wariancie oszczędnościowym, do 15-tu lub 20-tu. Jak będzie inaczej, to srodze zawiodę się na ich ekonomicznych umiejętnościach.

pzdr.
lucki73 :wink:

Davv
Kadrowicz

#78 Postautor: Davv » 11 lipca 2005, o 23:58

lucki73 pisze: Ciekawe swoją drogą, kto Ci zaszedł za skórę. Dyrektor - na pewno nie, bo dzięki niemu w ogóle oglądasz żużel w Lublinie. Pewnie Gawrzyk, albo "Ojciec". Przyznaj się.

Nie chodziło mi o moje osobiste odczucia bo ja lubie wszystkich związanych z naszym klubem. Przecież nie może byc w tak prężnie działającym klubie nikogo kogo nie dałoby się lubić. Jednak zdarzają sie idioci, którzy krzyczą brzydkie słowa na dyrektora. Zupełnie tego nie rozumiem.
Drodzy kibice kochajmy siÄ™ :lol:

Aikman
Kontakt:

#79 Postautor: Aikman » 12 lipca 2005, o 11:44

No to ładne baty sie szukuja bez Pietraszki i z 3 juniorami .. Wstyd dla was ze macie taką mizerje a nie zespól 69-21 bedzie taki wynik ... :lol: .Już trening bedzie bardziej emocjonujacy niż mecz z wami ehh ....
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE ...(MARMA RZESZÓW)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#80 Postautor: Cooper » 12 lipca 2005, o 12:01

Aikman pisze:Już trening bedzie bardziej emocjonujacy niż mecz z wami ehh ....

Racja :idea: :!: U was na treningu zawsze ktos moze sobie zrobic kuku i dlatego jest taki emocjonujacy :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Aikman
Kontakt:

#81 Postautor: Aikman » 12 lipca 2005, o 12:15

kuku nie kuku ale taka jest prawda

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#82 Postautor: Łoptymista » 12 lipca 2005, o 12:17

Aikman pisze:No to ładne baty sie szukuja bez Pietraszki i z 3 juniorami .. Wstyd dla was ze macie taką mizerje a nie zespól

A Stachyra, Miesiąc i Leś to seniorzy?? Tak? Bo własnie z taką paką pojechaliście z Krosnem misiu rzeszowski. Więc swój wstyd możeż wytaplać w swojej "mizerj" zapakować w marną folię i wysłać do Pernambuko.

Aikman
Kontakt:

#83 Postautor: Aikman » 12 lipca 2005, o 12:28

marna folia hahah tak sobie tłumacz ZOBACZ Sobie na tabelei zobacz kto JEST MARNY hehehe heheheheh ................... a pozatym LeŚ Dawidek i Paweł zdobęda tyle pkt co wasza druzyna :lol: :lol:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#84 Postautor: grzesieck » 12 lipca 2005, o 15:03

Aikman pisze:marna folia hahah tak sobie tłumacz ZOBACZ Sobie na tabelei zobacz kto JEST MARNY hehehe heheheheh ................... a pozatym LeŚ Dawidek i Paweł zdobęda tyle pkt co wasza druzyna :lol: :lol:

kibicu Marmy Rzeszow :lol: pewnie nawet nie wiesz jak LeÅš ma na imie...

pytanie do modow i adminow - banujemy go? ;]

Zostawiamy, przynajmniej śmiesznie jest :D -mikas

nie, nie, nie - to naprawdę rzadki okaz więc powinien być chroniony :lol: - meesha
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#85 Postautor: kdsz » 12 lipca 2005, o 15:04

Łoptymista pisze:A Stachyra, Miesiąc i Leś to seniorzy?? Tak? Bo własnie z taką paką pojechaliście z Krosnem misiu rzeszowski.
Tak, ale drobna różnica rzuca się w oczy. Występując w takim składzie Stal zaserwowała swoim kibicom emocjonujące widowisko, za to my jedziemy pokazać jak wygląda żużel w drugoligowym wydaniu

Uważam, że decyzja o zwolnieniu z tego meczu Focusa to bardzo ładny gest i słuszny krok Ojca Dyrektora. Szkoda tylko, że tym samym nie mamy szczególnie pola manewru i w Rzeszowie pojedzie zapewne bożyszcze tłumów - Mariusz "Kloszard" Franków

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#86 Postautor: Łoptymista » 12 lipca 2005, o 15:21

grzesieck pisze:
Aikman pisze:marna folia hahah tak sobie tłumacz ZOBACZ Sobie na tabelei zobacz kto JEST MARNY hehehe heheheheh ................... a pozatym LeŚ Dawidek i Paweł zdobęda tyle pkt co wasza druzyna :lol: :lol:

kibicu Marmy Rzeszow :lol: pewnie nawet nie wiesz jak LeÅš ma na imie...

pytanie do modow i adminow - banujemy go? ;]

Nie, proszę. Zapłacę żeby został. Wreszcie coś się dzieje.

Tak, ale drobna różnica rzuca się w oczy. Występując w takim składzie Stal zaserwowała swoim kibicom emocjonujące widowisko, za to my jedziemy pokazać jak wygląda żużel w drugoligowym wydaniu

Kolega z Rzeszowa o dziwnym nicku pisał jednak nie o jakości a o ilości młodych i na tej podstawie wyciągał daleko idące wnioski.
A co do widowiska w Rzeszów - Krosno. To chyba nie skłamię jeśli stwierdzę, że przed biegami nominowanymi wielu kibiców wolało zobaczyć nudny mecz do jednej bramki niż oglądać taki dreszczowiec z outsiderem.