Wyjazd do Rzeszowa (17.07.)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#76 Postautor: meesha » 14 lipca 2005, o 12:24

Talib pisze:Tak to już jest, wynik do 25 w plecy to i jechać się ludziom specjalnie nie chce.

No i błąd :D A co będzie jak przypadkiem wygramy :idea: :lol:

Kezman - tak czy inaczej myślę, że z pięć dych nas będzie... szkoda tylko, że wszyscy rozproszeni na trasie :?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#77 Postautor: Talib » 14 lipca 2005, o 12:36

meesha pisze:
Talib pisze:Tak to już jest, wynik do 25 w plecy to i jechać się ludziom specjalnie nie chce.

Jak wygramy to kaktus (np. Selenicereus grandiflorus) wyrośnie i zakwitnie mi na dłoni, a mój pies zacznie gdakać i znosić jajka (z mocą).

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#78 Postautor: kezman » 14 lipca 2005, o 13:51

meesha pisze:

Kezman - tak czy inaczej myślę, że z pięć dych nas będzie... szkoda tylko, że wszyscy rozproszeni na trasie :?

A no to super. :wink:

pozdrawiam.

sledzio

#79 Postautor: sledzio » 14 lipca 2005, o 14:11

Talib pisze:
meesha pisze:

Jak wygramy to kaktus (np. Selenicereus grandiflorus) wyrośnie i zakwitnie mi na dłoni, a mój pies zacznie gdakać i znosić jajka (z mocą).

To uważaj żeby Tobie kaktus nie wyrusł na dłoni jak Waldusiowi Kiepskiemu z jednych odcinków tylko ze jemu na czole !!!

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#80 Postautor: sadychor » 14 lipca 2005, o 23:14

Obrazek

Jak sprawa z autobusem się rypnie, to chętnie się z kimś zabiore.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Snys
Zawodowiec

#81 Postautor: Snys » 14 lipca 2005, o 23:21

Spoko, przeciez masz juz miejsce :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#82 Postautor: sadychor » 14 lipca 2005, o 23:26

Ej co jest kurna :!: Będzie OT :!: Nie dość, że na forum rzeszowskim jakiś error podiwanił mi pomysł na avatara, to teraz taka zniewaga :!: Ja z ciapatymi raperami :!: Złożę oficjalne zażalenie :!: :evil:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

meesha
Trener
Kontakt:

#83 Postautor: meesha » 15 lipca 2005, o 03:20

Jest pewna szansa (mała bo mała ale zawsze), że wykombinujemy jednak jakiś wspólny transport za rozsądną cenę - wszystko się wyjaśni już jutro, znaczy dziś, znaczy w piątek :wink: w czasie treningu. Około godz. 18 albo będziemy mieli dobrą wiadomość dla tych, którzy chcą sie z nami wycieczkować 8) albo będziemy zwracać pieniążki :? (to w sumie też dobre :lol: ). Póki co - nie traćmy nadziei :idea:

Darz bór :!: :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Koper
Trener
Kontakt:

#84 Postautor: Koper » 15 lipca 2005, o 03:40

meesha pisze:Jest pewna szansa (mała bo mała ale zawsze), że wykombinujemy jednak jakiś wspólny transport za rozsądną cenę - wszystko się wyjaśni już jutro, znaczy dziś, znaczy w piątek :wink: w czasie treningu. Około godz. 18 albo będziemy mieli dobrą wiadomość dla tych, którzy chcą sie z nami wycieczkować 8) albo będziemy zwracać pieniążki :? (to w sumie też dobre :lol: ). Póki co - nie traćmy nadziei :idea:

Darz bór :!: :D
Te slowa mimo wszystko zabrzmialy optymistycznie, oby sie udalo :!:

bosmanKSZ

#85 Postautor: bosmanKSZ » 15 lipca 2005, o 11:40

Kibice z Lublina jedźcie do Rzeszowa!! W Krosnei tez wielu z nas myslało ze bedzie do 30 mecz a jak sie pozytywnie rozczarowalismy?? W sumie to troche inna sprawa, bo polowa skladu sie wychowala w Rzeszowie ale zawsze jest szansa chociaz zwyciestwa Wam nie zycze :D
Pokazcie kibicom z Rzeszowa ze w Lublinie tez sa prawdziwi kibice ktory jezdza z druzyna na wyjazdy na dobre i na zle.

To tyle i do zobaczenie 24 lipca, to juz za 9 dni!!Szyujcie sie na pryjazd ponad 100 osobowej grupy z Krosna :D

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#86 Postautor: FantyÅ› » 15 lipca 2005, o 11:51

bosmanKSZ pisze:Kibice z Lublina jedźcie do Rzeszowa!! W Krosnei tez wielu z nas myslało ze bedzie do 30 mecz a jak sie pozytywnie rozczarowalismy?? W sumie to troche inna sprawa, bo polowa skladu sie wychowala w Rzeszowie ale zawsze jest szansa chociaz zwyciestwa Wam nie zycze :D
Pokazcie kibicom z Rzeszowa ze w Lublinie tez sa prawdziwi kibice ktory jezdza z druzyna na wyjazdy na dobre i na zle.

To tyle i do zobaczenie 24 lipca, to juz za 9 dni!!Szyujcie sie na pryjazd ponad 100 osobowej grupy z Krosna :D

ufff już się zaczynamy bac tej 100 osobowej grupy z Krosna :? Ale czekamy Czekamy za 9 dni się okaże kto jest lepszą drużyną :twisted: :twisted:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

bosmanKSZ

#87 Postautor: bosmanKSZ » 15 lipca 2005, o 12:23

ufff już się zaczynamy bac tej 100 osobowej grupy z Krosna Ale czekamy Czekamy za 9 dni się okaże kto jest lepszą drużyną

Nie bojcie sie :D Kibice z Krosna nie gryza :wink:
A tak na powaznie to za 9 dni najwaznieszy mecz w sezonie i miejmy nadzieje ze obie strony beda zadowolone :D Wy z trzeciego zwyciestwa w tym roku, my z bonusa :D

meesha
Trener
Kontakt:

#88 Postautor: meesha » 15 lipca 2005, o 12:55

jak sam żem ;) pisze:Jest pewna szansa (mała bo mała ale zawsze)...
chciałem tylko dodać, że szansa ta w dużym stopniu jest skorelowana (trudne słowo :wink: ) z chęcią uczestnictwa w wyjeździe następujących osób:

sledzio
Metalliczny
$korzeń$
KubuÅ›
Kaka
luCas
istred
radeklublin (x2)
Snys (może jednak???)

To są osoby, które chciały jechać a jak dotychczas nie pojawiły się na "zapisach". Więc wskazuję ich tu paluchem :P żeby było wiadomo jakby co czyja wina 8) :wink:

Last call to Rzeszów :!: :!: :!:
Dziś po 17 na stadionie (okolice lub wnętrze barku :) )