TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Diesel

TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!

#1 Postautor: Diesel » 17 lipca 2005, o 19:42

Jak typujecie mecz z Krosnem? Wiadomo że z Rzeszowem kolejna przegrana:( Co sie dzieje???????????/

bartexs1
Senior

#2 Postautor: bartexs1 » 17 lipca 2005, o 19:53

51:39 to jest niestety aż tyle minimum...

Snys
Zawodowiec

Re: TÅ» - Krosno - mecz o wszystko!

#3 Postautor: Snys » 17 lipca 2005, o 19:55

Diesel pisze:Wiadomo że z Rzeszowem kolejna przegrana:( Co sie dzieje???????????/

A liczył ktos na wygraną ? :wink:

A co do Krosna - jesli Jelen , Tomek , Mariusz zapunktujÄ… na poziomie chocby dzisiejszego meczu a dodatkowo Joonas zrobi swoje i dorzuci cos Adam to mamy 6 miejsce...jakie to oczywiste :lol:
Mysle ze najtrudniej bedzie o punkty Franka i mimo wszystko Adama...no ale zobaczymy.
Przed dzisiejszym meczem bylem pesymista co do ostatniego pojedynku, ale po tym co dzis zaprezentowała trójka zawodników jestem (Ł)optymista... :wink:

No...a od wtorku nasi mają zacząć tegoroczne treningi :twisted:

51:39 to jest niestety aż tyle minimum...

Oj chyba 50-40 (wtedy bez bonusa i my 8 pkt a Krosno 7)

KLX

#4 Postautor: KLX » 17 lipca 2005, o 20:06

ludzie spokojnie z krosnem powinniśmy wygrac (w takije ilosci zeby bonus jeszcze przechwycić) kto tam bedzie punktować ferjan wilk i slączka i to wszystko zreszta ten ostatni to tez duzo punktow nie zdobędzie. ja o wynik jestem spokojny bo wierze w naszych chłopców aż tacy xli to my chyba nie jesteśmy

Ania
Kontakt:

#5 Postautor: Ania » 17 lipca 2005, o 20:29

niby Krosno nie ma silnej druzyny ale nie nalezy ich lekcewazyc tak zreszta jak zadnego przeciwnika...
Daniel i Tomek powinni zrobic swoje zwlaszcza ze mecz jedziemy u siebie.. Joonas na pewno zapunktuje.. mam nadzieje ze Franek dorzuci cos od siebie.. wielka niewiadoma to dla mnie Focus - jesli uda mu sie przelamac no to juz mamy kolejne punkciki :)
wiec reasumujac:
Daniel i Tomek = ok 25pkt,
Joonas 13pkt,
Focus i Franek ok 13pkt..
no i jeszcze juniorzy.. eh niby sie nie spisuja w tym sezonie ale moze cos od siebie dorzuca... jesli tak pojada nasi to mecz jest nasz i bonus tez :)
Pozdrawiam

Czarek
Trener

#6 Postautor: Czarek » 17 lipca 2005, o 21:24

Chcę już spokojnie pojechać na wakacje, więc stawiam 51:39, choć czuję, że będzie mniej.

WYKOPMY ETATYZM ZE STADIONÓW!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

go!
Trener

#7 Postautor: go! » 17 lipca 2005, o 21:46

Ania pisze:jesli tak pojada nasi to mecz jest nasz i bonus tez :)

No jeszcze trzeba brać pod uwagę lobby pewnego pana które na siłę chce spuścić Lublin i tym samym przepchnąć Krosno. W tym meczu będziemy dość ostro na cenzurowanym i każda minimalnie kontrowersyjna decyzja będzie rozstrzygana na naszą niekorzyść...

portek

#8 Postautor: portek » 17 lipca 2005, o 21:53

KLX pisze: kto tam bedzie punktować ferjan wilk i slączka i to wszystko zreszta ten ostatni to tez duzo punktow nie zdobędzie.

A unas to kto będzie punktował :?: Jonas, Piszcz, Jeleń i tyle. Może Franek i Focus coś dorzucą...bo na juniorów nie licze.

rob7
Senior