TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!
TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!
Jak typujecie mecz z Krosnem? Wiadomo że z Rzeszowem kolejna przegrana:( Co sie dzieje???????????/
Re: TÅ» - Krosno - mecz o wszystko!
Diesel pisze:Wiadomo że z Rzeszowem kolejna przegrana:( Co sie dzieje???????????/
A liczył ktos na wygraną ?
A co do Krosna - jesli Jelen , Tomek , Mariusz zapunktujÄ… na poziomie chocby dzisiejszego meczu a dodatkowo Joonas zrobi swoje i dorzuci cos Adam to mamy 6 miejsce...jakie to oczywiste
Mysle ze najtrudniej bedzie o punkty Franka i mimo wszystko Adama...no ale zobaczymy.
Przed dzisiejszym meczem bylem pesymista co do ostatniego pojedynku, ale po tym co dzis zaprezentowaÅ‚a trójka zawodników jestem (Å)optymista...
No...a od wtorku nasi mają zacząć tegoroczne treningi
51:39 to jest niestety aż tyle minimum...
Oj chyba 50-40 (wtedy bez bonusa i my 8 pkt a Krosno 7)
-
KLX
ludzie spokojnie z krosnem powinniśmy wygrac (w takije ilosci zeby bonus jeszcze przechwycić) kto tam bedzie punktować ferjan wilk i slączka i to wszystko zreszta ten ostatni to tez duzo punktow nie zdobędzie. ja o wynik jestem spokojny bo wierze w naszych chłopców aż tacy xli to my chyba nie jesteśmy
niby Krosno nie ma silnej druzyny ale nie nalezy ich lekcewazyc tak zreszta jak zadnego przeciwnika...
Daniel i Tomek powinni zrobic swoje zwlaszcza ze mecz jedziemy u siebie.. Joonas na pewno zapunktuje.. mam nadzieje ze Franek dorzuci cos od siebie.. wielka niewiadoma to dla mnie Focus - jesli uda mu sie przelamac no to juz mamy kolejne punkciki
wiec reasumujac:
Daniel i Tomek = ok 25pkt,
Joonas 13pkt,
Focus i Franek ok 13pkt..
no i jeszcze juniorzy.. eh niby sie nie spisuja w tym sezonie ale moze cos od siebie dorzuca... jesli tak pojada nasi to mecz jest nasz i bonus tez
Pozdrawiam
Daniel i Tomek powinni zrobic swoje zwlaszcza ze mecz jedziemy u siebie.. Joonas na pewno zapunktuje.. mam nadzieje ze Franek dorzuci cos od siebie.. wielka niewiadoma to dla mnie Focus - jesli uda mu sie przelamac no to juz mamy kolejne punkciki
wiec reasumujac:
Daniel i Tomek = ok 25pkt,
Joonas 13pkt,
Focus i Franek ok 13pkt..
no i jeszcze juniorzy.. eh niby sie nie spisuja w tym sezonie ale moze cos od siebie dorzuca... jesli tak pojada nasi to mecz jest nasz i bonus tez
Pozdrawiam
Ania pisze:jesli tak pojada nasi to mecz jest nasz i bonus tez![]()
No jeszcze trzeba brać pod uwagę lobby pewnego pana które na siłę chce spuścić Lublin i tym samym przepchnąć Krosno. W tym meczu będziemy dość ostro na cenzurowanym i każda minimalnie kontrowersyjna decyzja będzie rozstrzygana na naszą niekorzyść...
-
portek