Cieszy postawa Jelenia który na naszym torze powinien sie spisac jeszcze lepiej (kompelt)
Dobry mecz rowniez Tomka
Franek srednio ale zawsze moglo byc gorzej
Dodajac do tego Adama i Joonasa jestem spokojny o winik meczu z krosnem ktore dzisiaj poprostu zostalo zjedzone przez Rekiny. Teraz role sie odwrocily i w lepszej formie (przynajmniej w tej kolejce) sa zawodnicy TZ-tu
Dziwi fatalna postawa juniorow - przy takim dorobku punktowym moga przegrac z juniorami z krosna.
Ps. Jelen z Piszczem na wyjezdzie zdobyli dzisiaj wiecej punktów niz cala ekipa wilkow na swoim torze;]
17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin
Za dzisiejszy mecz brawa dla Daniela Jeleniewskiego, ktory pokazal, ze potrafi jechac nie tylko w Lublinie ale takze na wyjezdzie !
Tomek Piszcz, mimo dorobku punktowego, moim zdaniem dzisiaj nic nie pokazal... Franciszek dno totalne, tak samo reszta druzyny :/
A wiec jeszcze raz brawa dla Daniela, ktory dzieki swojej postawie wygral dzisiaj skrzyneczke whisky
A teraz co do atmosfery na trybunach - wieeeeelki minus dla kibicow z Rzeszowa, kompletnie nie umieja sie bawic, mimo tego, ze mecz mieli do przodu to nic sie nie dzialo, tylko my probowalismy rozruszac towarzystwo, ale tez na niewiele sie to zdalo...
Ogolnie wyjazd uwazam za udany, dzieki Go!
Tomek Piszcz, mimo dorobku punktowego, moim zdaniem dzisiaj nic nie pokazal... Franciszek dno totalne, tak samo reszta druzyny :/
A wiec jeszcze raz brawa dla Daniela, ktory dzieki swojej postawie wygral dzisiaj skrzyneczke whisky
A teraz co do atmosfery na trybunach - wieeeeelki minus dla kibicow z Rzeszowa, kompletnie nie umieja sie bawic, mimo tego, ze mecz mieli do przodu to nic sie nie dzialo, tylko my probowalismy rozruszac towarzystwo, ale tez na niewiele sie to zdalo...
Ogolnie wyjazd uwazam za udany, dzieki Go!
METHANOL ADVENTURE TEAM
go! pisze:Kubbas pisze:Dziwi fatalna postawa juniorow - przy takim dorobku punktowym moga przegrac z juniorami z krosna.
Adrian Śmieja to jest czyste amatorstwo - ja nie mogę się na niego już patrzeć...
Krzysio Dominiczak nie miał za co przyjechać a dyrektor Jarosław taż nie miał mu z czego dać
Śmieja to kolejny pomysł dyrektorski,oby tak dalej,nie szkolić swoich tylko "ściągać" odrzuty z innych klubów.Wygonić Klimków i Bałabuchów.
Regdal pisze:go! pisze:Kubbas pisze:Dziwi fatalna postawa juniorow - przy takim dorobku punktowym moga przegrac z juniorami z krosna.
Adrian Śmieja to jest czyste amatorstwo - ja nie mogę się na niego już patrzeć...
Krzysio Dominiczak nie miał za co przyjechać a dyrektor Jarosław taż nie miał mu z czego dać
Śmieja to kolejny pomysł dyrektorski,oby tak dalej,nie szkolić swoich tylko "ściągać" odrzuty z innych klubów.Wygonić Klimków i Bałabuchów.
moze czas na nowy avatar? proponuje Czestochowe teraz...
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:A teraz co do atmosfery na trybunach - wieeeeelki minus dla kibicow z Rzeszowa, kompletnie nie umieja sie bawic, mimo tego, ze mecz mieli do przodu to nic sie nie dzialo, tylko my probowalismy rozruszac towarzystwo, ale tez na niewiele sie to zdalo..
To właśnie ten wynik działał tak demobilizująco na kibiców
grzesieck pisze:Regdal pisze:go! pisze:Kubbas pisze:Dziwi fatalna postawa juniorow - przy takim dorobku punktowym moga przegrac z juniorami z krosna.
Nie pomyliły ci się tematy ? Gawrzyk,Shack do boju z tym postem.
Regdal pisze:grzesieck pisze:
Nie pomyliły ci się tematy ? Gawrzyk,Shack do boju z tym postem.
Gawrzyk, Shack od razu...Mikas, Sting, Meesha, Kubbas, Kiry i jas tez mi moga posta usunac, po co od razu adminow do pomocy wzywac
nie obrazaj sie Regdal, nie mialem na mysli nic zlego, poprostu ostatnio przerzucasz djrafixa z jego klubu do drugiego, to pomyslalem ze teraz czas na Czestochwowe...tylko pamietaj - w Rzeszowie tez nie jest zle
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck - reaktywacja
Nie sądziłem (i nie tylko ja), że będziesz w stanie jeszcze cokolwiek dziś napisać (i to nawet bez błędów
)
Co do meczu to wykonaliśmy 150% planu (oczywiście dzięki szczęściu
) ale wynik poszedł w świat i wstydu nie przynosi
Super wyjazd... świetna zabawa na trybunach, szkoda, że przez większość czasu tylko w sektorze gości
Słonecznik rulezzz 
Co do meczu to wykonaliśmy 150% planu (oczywiście dzięki szczęściu
Super wyjazd... świetna zabawa na trybunach, szkoda, że przez większość czasu tylko w sektorze gości
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Na początku wielkie dzięki dla go!, szacunek dla Grzesiecka
. O meczu: wynik nie odzwierciedla przebiegu meczu
. Poważnie. Rzeszów kompletnie mnie nie przekonał co do swoich zapędów E-ligowych. Kibiców też im gdzieś wcieło. A z falą faktycznie była niezła akcja
Podsumowując-sparing się udał.
PS Potwierdzam-słonecznik jest trendy

PS Potwierdzam-słonecznik jest trendy
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji