kdsz pisze:Regdal pisze:Papa Klimek nie ma żadnych żądań,radze przeczytać poprzednie posty w tym temacie.
Przeczytałem tak jak radziłeś poprzednie posty i mam wrażenie, że jednak papa żąda od klubu aneksu do ew. kontraktu, dzięki któremu Rafał będzie mógłby odejść z Lublina za darmochę. Dobrze kojarzę, czy z rozumieniem słowa pisanego mam taki sam problem jak z analizą map meteorologicznych?

Skoro papa zainwestował w syna sporą kasę to chyba ma słuszną rację,nie jest to żądanie finansowe,nikt tu nie żąda pieniędzy czy sprzętu,papa chyba wie co robi w obliczu "pustej kasy" w klubie.Nikt o tym nie mówił ani nie pisał,ale wiele razy ze swojej kieszeni kupował metanol,pożyczał olej,dawał własne paski klinowe do pompy w polewaczce,aby szkółka mogła normalnie trenować.Niestety nawet sam Dyrektor o tym zapomniał.Poza tym,chciałbyś żeby w takiej sytuacji klub decydował o przyszłości zawodnika ? Przecież to absurd.Papa inwestuje,a klub zawłaszcza prawo do przynależności klubowej i o wszystkim decyduje.Oczywiście ktoś powie-regulamin,przepisy itp.,ale czy tylko to się liczy ? Dyrektor swoje,papa swoje,konflikt trwa,tylko kto jak na tym wyjdzie ? Pożyjemy,zobaczymy.