Kołodziej out, Kasiński nowym dyrektorem!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#26 Postautor: Cz@rek » 22 sierpnia 2005, o 23:25

Przypomnę tylko ze ten pan juz był dyrektorem w LKZ :!: :? Co wskórał :?: Ano tyle
co i w Starcie.Czyli nic .Facet nie miał ostatnio roboty i przyszedł do TZ.
Jeszcze niektórzy zatęsknią za Jarkiem Siwkiem,ten przynajmnie wykładał też sporo
swojej prywatnej kasy w ten "interes".A co nowego może wnieść nowy dyrektor... :?: :roll:

Zaratustra
Kadrowicz

#27 Postautor: Zaratustra » 22 sierpnia 2005, o 23:39

Pan Krzysztof K. dyrektorem :?: :!: Hmmm, kilka epitetów od razu nasuwa mi się do głowy, kiedy słyszę jego nazwisko... :roll:
Ale skoro ten Pan mający wybitną smykałkę "do zdobywania pieniędzy" nie czuje się wypalony to...niech spróbuje :wink:
Chciałbym za jakiś czas móc napisać, że "tylko krowa nie zmienia poglądów". Obawiam się jednak, że mogę nie mieć okazji...
Pożyjemy, zobaczymy. Ja w każdym bądź razie na samym starcie życzę wszystkiego dobrego :!: :!:
A odchodzącemu dyrektorowi dziękuję za pracę wykonaną na rzecz żużla w Lublinie. Tyle od kibiców mu się moim zdaniem należy, pozdr.

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#28 Postautor: motorlublin » 22 sierpnia 2005, o 23:43

Co może wnieść?: uczciwość,zaangażowanie,pracę i nowe pomysły ...

Oj bredzisz strasznie.. Moze wniesc,ale gwarantuje Ci, ze niestety nie wniesie - szczegolnie jesli chodzi o dwie pierwsze cechy...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#29 Postautor: kilar » 22 sierpnia 2005, o 23:45

Skoro jest tu tyle osob popierajacych ex-dyrektora J.Siwka, to dlaczego on odchodzi :?: :?: Ma przeciez poparcie..
Gdzie sie podziali wszyscy przeciwnicy J.Siwka :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener