Kołodziej out, Kasiński nowym dyrektorem!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#26 Postautor: Cz@rek » 22 sierpnia 2005, o 23:25

Przypomnę tylko ze ten pan juz był dyrektorem w LKZ :!: :? Co wskórał :?: Ano tyle
co i w Starcie.Czyli nic .Facet nie miał ostatnio roboty i przyszedł do TZ.
Jeszcze niektórzy zatęsknią za Jarkiem Siwkiem,ten przynajmnie wykładał też sporo
swojej prywatnej kasy w ten "interes".A co nowego może wnieść nowy dyrektor... :?: :roll:

Zaratustra
Kadrowicz

#27 Postautor: Zaratustra » 22 sierpnia 2005, o 23:39

Pan Krzysztof K. dyrektorem :?: :!: Hmmm, kilka epitetów od razu nasuwa mi się do głowy, kiedy słyszę jego nazwisko... :roll:
Ale skoro ten Pan mający wybitną smykałkę "do zdobywania pieniędzy" nie czuje się wypalony to...niech spróbuje :wink:
Chciałbym za jakiś czas móc napisać, że "tylko krowa nie zmienia poglądów". Obawiam się jednak, że mogę nie mieć okazji...
Pożyjemy, zobaczymy. Ja w każdym bądź razie na samym starcie życzę wszystkiego dobrego :!: :!:
A odchodzącemu dyrektorowi dziękuję za pracę wykonaną na rzecz żużla w Lublinie. Tyle od kibiców mu się moim zdaniem należy, pozdr.

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#28 Postautor: motorlublin » 22 sierpnia 2005, o 23:43

Co może wnieść?: uczciwość,zaangażowanie,pracę i nowe pomysły ...

Oj bredzisz strasznie.. Moze wniesc,ale gwarantuje Ci, ze niestety nie wniesie - szczegolnie jesli chodzi o dwie pierwsze cechy...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#29 Postautor: kilar » 22 sierpnia 2005, o 23:45

Skoro jest tu tyle osob popierajacych ex-dyrektora J.Siwka, to dlaczego on odchodzi :?: :?: Ma przeciez poparcie..
Gdzie sie podziali wszyscy przeciwnicy J.Siwka :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#30 Postautor: Łoptymista » 22 sierpnia 2005, o 23:54

kilar pisze:Skoro jest tu tyle osob popierajacych ex-dyrektora J.Siwka, to dlaczego on odchodzi :?: :?: Ma przeciez poparcie..
Gdzie sie podziali wszyscy przeciwnicy J.Siwka :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Nic nie kumasz z tego co sie tu pisze.
Naprawde nic a nic.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#31 Postautor: kilar » 22 sierpnia 2005, o 23:57

Nie wcale :lol: :lol:...moze jutro zakumam jak mi to ktos narysuje :lol: :lol:

Awatar użytkownika
kaczka

#33 Postautor: kaczka » 23 sierpnia 2005, o 00:17

Cieszy fakt, że u steru klubu pojawi się człowiek, który czuje i kocha sport. Martwi jednak fakt, że w ostatnim czasie był widywany w towarzystwie osób, które kilka lat temu omal nie doprowadziły do upadku lubelskiego żużla :evil: . Miejmy nadzieje, że Pan Dyrektor Kołodziej pozbędzie się złego towarzystwa :!: Wizytówką tarnowskiego żużla jest obecnie Janusz Kołodziej, oby niebawem wizytówką lubelskiego żużla był Krzysztof Kołodziej :D

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#34 Postautor: Jinxsior » 23 sierpnia 2005, o 00:50

W tym momecie to mnie Gawrzyk przerazil trasznie.
Kto?? Ja sie pytam kto do k...y nedzy wpuszcza czlowieka ktory ma " male pojecie o prowadzeniu klubu zuzlowego" Slyszalem opinie ze to dyrektor Siwek pana Kolodzieja zarekomendowal ja sie pytam po co????
Czy po to aby za 7 miesiecy odezwal sie pan pod nickiem Harry i powiedzial ze " tak mnie k...a nie lubiliscie a teraz juz tylko II liga" bo cos czuje ze taka przyszlosc nam sie wrozy.

Ehh panie Jarku a myslalem ze jednak to pan zostanie, nie zawsze moze byc z gorki, nieudany sezon a a pan ucieka. Tonacego okretu sie tak nie zostawia.

Pebas
Szkółkowicz

#35 Postautor: Pebas » 23 sierpnia 2005, o 00:57

No to kurnia pięknie. Udupił Motor - od 1994 r. kiedy pracował Motorek rozpoczął agonię, udupił Start i teraz zniszczy TŻ. Znając jego metody nie będzie pracował za darmo, tylko wyznaczy sobie niezłą pensję. Jeszcze będziemy płakać za Siwkiem.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#37 Postautor: Manitou » 23 sierpnia 2005, o 09:20

Mnie ciekawi jedna rzecz. Jak ten facet ma zamiar pozyskiwać nowych sponsorów :?: Skoro ma taką opinię wśród większości kibiców (zniszczył tych, udupił tamtych) to wyobraźcie sobie jaką ma opinię w "półświatku" :wink: lubelskich biznesmanów :?: Może być ciężko moim zdaniem...no, ale pożyjemy zobaczymy - jak mówi Gawrzyk - na razie trzeba poczekać na efekty jego działalności.

P.S.: Lucki gdzie jesteś w tym przełomowym dla klubu momencie... :?: :shock: Siwek już odszedł tak jak chciałeś, a Ty nawet nie skomentujesz :?: :roll:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#38 Postautor: papi » 23 sierpnia 2005, o 09:43

To, że umowa jest na 2 miechy to może wyjść na dobre obu stronom. Kołodziej przy pomocy Siwka może w miare szybko się zorientuje jak działa klub żużlowy, a jeśli mu się to nie uda to klub też niewiele traci. Natomiast ciężko będzie ze sponorami. Nie wiem ile w tym prawdy, ale na forum przeczytałem że jeśli TŻ się utrzyma to Perła chce poważnie zainwestować w żużel. A z tego co pamiętam to jak Start grał w extraklasie i szanse na utrzymanie były niewielkie, Perła przestała im pomagać, a Kołodziej ich bardzo równo obsmarował w gazetach. Jak ta współpraca miałaby teraz wyglądać :roll:

No i kwestia umów z zawodnikami :x Jakoś przez 2 lata gry Startu w extraklasie nie potrafił dokonać takich transferów by drużyna nie usiała walczyć tylko o utrzymanie :evil: Ale niech będzie - dajmy mu sanse i zobaczymy co pokaże, choć zwolennikow na pewno nie ma, a może to będzie jego atutem :?:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#39 Postautor: $korzen$ » 23 sierpnia 2005, o 09:46

Ludzie dajcie spokoj, z zuzlem na wysokim poziomie mozemy sie pozegnac. Znajac mozliwosci Kolodzieja w pozyskiwaniu sponsorow to ciekawe czy wogole dojedziemy do konca przyszlego sezonu. Juz widze przyszle transfery ... Jacek Wozniak, Wojciech Zurawski i Igor Marko na obcokrajowca .......... do 2 ligi wracamy.

Awatar użytkownika
mikas
Trener