Wiesz co gościu. Myślałem ,że jestes poważnym facetem. Ale gdy czytam te twoje brednie ziejące jakąś niezrozumiałą nienawiścia do mnie to juz w to zwątpiłem. Powiem ci jedno. Dla mnie nie jest ważne czy ktos jest z Rzeszowa i Lublina. Może nawet byc z Tarnowa. Ważne jest to co ten ktos soba prezentuje. Nieważne komu kibicuje tylko jakim jest człowiekiem. Nigdy nie chciałem się w wami bratać bo nie jest mi to potrzebne do szczęscia. Po prostu fajnie jest poznać kibiców z innego miasta ,którzy niekoniecznie musza być fanami takich faworytów jakich posiadasz. Ważne tylko jest to, że możesz z kims takim pogadać o tym co się naprawde liczy - czyli o żuzlu.
Poza tym to leje na te wasze kibicowskie niesnaski. Nie należę do żadnego klubu kibica czy coś tam . Nie uważam się z tego powodu gorszym kibicem niz wszyscy ci którzy drą mordy i wyzywają się od najgorszych.
Ale skoro jedynym argumentem ,który mogłeś wytoczyć przeciwko mnie jest fakt ,że kibicuje Stali Rzeszów to powiem ci jedno. Jestes tak samo marny jak ci co leją sie po pyskach i palą sobie szaliki i flagi. I wiesz co. Sam spierdalaj.
Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy
GRISZA pisze: Nigdy nie chciałem się w wami bratać bo nie jest mi to potrzebne do szczęscia. Po prostu fajnie jest poznać kibiców z innego miasta ,którzy niekoniecznie musza być fanami takich faworytów jakich posiadasz. Ważne tylko jest to, że możesz z kims takim pogadać o tym co się naprawde liczy - czyli o żuzlu.
Poznawaj sobie pozostałe pały z hetmańskiej , zryty berecie mojrzeszowski.Chuj ci w dupę frajerze i kotwica w plecy.

-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Kyniak pisze:GRISZA pisze: Nigdy nie chciałem się w wami bratać bo nie jest mi to potrzebne do szczęscia. Po prostu fajnie jest poznać kibiców z innego miasta ,którzy niekoniecznie musza być fanami takich faworytów jakich posiadasz. Ważne tylko jest to, że możesz z kims takim pogadać o tym co się naprawde liczy - czyli o żuzlu.
Poznawaj sobie pozostałe pały z hetmańskiej , zryty berecie mojrzeszowski.Chuj ci w dupę frajerze i kotwica w plecy.
A ponoć za przekleństwa dawane są ostrzeżenia. Ja wszystko rozumiem, ale to już jest chyba lekka przesada. Pora chyba zamknąc ten temat, bo do niczego dobrego to on nie prowadzi
I ciekaw jestem czy kyniak dostanie ostrzeżenie czy nie?
- _piotrusss
- Kadrowicz
Metalliczny pisze:Kyniak pisze:GRISZA pisze: Nigdy nie chciałem się w wami bratać bo nie jest mi to potrzebne do szczęscia. Po prostu fajnie jest poznać kibiców z innego miasta ,którzy niekoniecznie musza być fanami takich faworytów jakich posiadasz. Ważne tylko jest to, że możesz z kims takim pogadać o tym co się naprawde liczy - czyli o żuzlu.
A ponoć za przekleństwa dawane są ostrzeżenia. Ja wszystko rozumiem, ale to już jest chyba lekka przesada. Pora chyba zamknąc ten temat, bo do niczego dobrego to on nie prowadzi
I ciekaw jestem czy kyniak dostanie ostrzeżenie czy nie?
Jeśli dostanie Kyniak to powinni też dostać wszyscy, którzy użyli wulgarnych słów w tym temacie. Osobiście jestem za zakończeniem dyskusji i daniem sobie spokoju z ostrzeżeniami. Wszyscy wiedzą jaka była sytuacja...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski