PS. Regdal pomysl troche, to nie boli...
Skład na sezon 2006
Będąc ostatnio w klubie doszły mnie słuchy, że klub przymierza się do zatrudnienia w przyszłym sezonie Maxa i UWAGA............ Trojanowskiego
.
Czy może ktoś to potwierdzić? Bo nie wiem czy płakać, czy sie śmiać. według mnie niewiadomo czy Max w przyszłym sezonie będzie jeździł a Trojanowski....
Mam nadzieję, że to tylko plotki.
Czy może ktoś to potwierdzić? Bo nie wiem czy płakać, czy sie śmiać. według mnie niewiadomo czy Max w przyszłym sezonie będzie jeździł a Trojanowski....
Mam nadzieję, że to tylko plotki.
Oj bedzie sie dzialo w nastepnym sezonie, bedzie
pan Jarek Siwek budujac sklad mierzyl sily na zamiary. Jezeli wiedzial ze Karlsson jest dla klubu zadrogi, zabral sie za poszukiwanie jakiegos tanszego, mlodszego zawodnika. Jesper Jensen mial dobry sezon 2004 i dlatego p.Siwek zaproponowal mu prace w Lublinie. Niestety nie wyszlo, zaraz szukal nowego zazwodnika. Trafil w 10. Joonas Kylmaekorpi spisal sie w 100%
.Co do Zawodnikow krajowych Grzegorz Knapp mial podpisywac kontrakt 10 Grudnia, a podpisal 8 tylko ze w Grudziadzu
Sebastian Truminski chcial do reki pieniadze za podpis, a klub chcial go wyposazyc w motocykle, niestety Sebastian wolal pieniadze i wybral oferte Opola. Z Dariuszem Sledziem bylo podobnie. A Dawid wybral oferte Rzeszowa poniewaz dla niego oferta byla korzystniejsza.
Moim zdaniem nie potrzebne bylo kontraktowanie A.Smieji. Zawodnik nie przykladal sie do obowiazków i nie trenowal zbyt czesto w Lublinie, a motor za 10 tys. i tak zostal mu zakupiony. Nie odbiegajac od tematu, jestem niezmiernie ciekaw kto bedzie reprezentowal klub z koziolkiem na plastronie
Nowy dyrektor bardzo chce aby powrócil Pawel Staszek, zapeewne tak jak ja nikt nie mial by nic przeciwko, tylko czy Pawel po tak udanym sezonie powróci do Lublina ?? Trener zapowiada ze chce zostawic Daniela Jeleniewskiego i sprowadzic do Klubu zawodnkiów walecznych którzy jada o kazdy metr toru. Jezeli Joonas nie dostanie propozycji z innego klubu (jednak to jest chyba nie mozliwe, poniewaz mial udany sezon, nie tylko w Polsce.) to mozliwe ze zostanie w Lublinie. Druga strona medalu to mlodziezowcy. Juz 12 wrzesnia do egzaminu na licencje "Z" ma przystapic Maciej Michaluk i Karol Polak. A w naspetnym sezonie Michal Balabuch i Rafal Klimek, tylko nadal nie wiadomo w jakich klubach.
Trener Ryszard Bielecki prowadzi zajecia ze szkólka, ktorej bacznie doglada prezes Waryszak.
Wiec narazie wyglada wszystko optymistycznie, tylko czy cos z tego wyjdzie ? Dowiemy sie dopiero w Kwietniu przyszlego roku.
Pozdrawiam.
pan Jarek Siwek budujac sklad mierzyl sily na zamiary. Jezeli wiedzial ze Karlsson jest dla klubu zadrogi, zabral sie za poszukiwanie jakiegos tanszego, mlodszego zawodnika. Jesper Jensen mial dobry sezon 2004 i dlatego p.Siwek zaproponowal mu prace w Lublinie. Niestety nie wyszlo, zaraz szukal nowego zazwodnika. Trafil w 10. Joonas Kylmaekorpi spisal sie w 100%
Moim zdaniem nie potrzebne bylo kontraktowanie A.Smieji. Zawodnik nie przykladal sie do obowiazków i nie trenowal zbyt czesto w Lublinie, a motor za 10 tys. i tak zostal mu zakupiony. Nie odbiegajac od tematu, jestem niezmiernie ciekaw kto bedzie reprezentowal klub z koziolkiem na plastronie
Trener Ryszard Bielecki prowadzi zajecia ze szkólka, ktorej bacznie doglada prezes Waryszak.
Wiec narazie wyglada wszystko optymistycznie, tylko czy cos z tego wyjdzie ? Dowiemy sie dopiero w Kwietniu przyszlego roku.
Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.
Gawrzyk pisze:Fork pisze:Moim zdaniem nie potrzebne bylo kontraktowanie A.Smieji. Zawodnik nie przykladal sie do obowiazków i nie trenowal zbyt czesto w Lublinie, a motor za 10 tys. i tak zostal mu zakupiony.
nie jemu, bo był to kontrakt amatorski. Motocykl jeest własnością firmy Eko-Blask i czeka na kolejnego zawodnika...O ile owa firma będzie zainteresowana dalszym sponsoringiem kllubu..
Zwracam honor
Masz na mysli konkretnego zawodnika ?
Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Wracając do składu w sezonie 2006, chciałbym ujrzeć w przyszłym sezonie skład złożony z zawodników walecznych, którzy kibicom dostarczyli by wielu emocji. Sądze, że regulamin nie zmieni się w następnym sezonie.
Jeżeli wszystko pójdzie po myśli działaczy i uda im się pozyskać sponsorów, w mojej głowie rysuje się taki skład
1.Burza
2.Jeleniewski
3.Stojanowski
4.Piszcz/Trumiński
5.Richardson/Kylmaekorpi
6.Kępa/Michaluk
7.Klimek/Polak/Bałabuch
Uważam, że ten skład byłby w stanie nawet właczyć się do walki o ekstraligę, a właśnie jest on złożony z zawodników niezmiernie walecznych.
Pozdrawiam
Jeżeli wszystko pójdzie po myśli działaczy i uda im się pozyskać sponsorów, w mojej głowie rysuje się taki skład
1.Burza
2.Jeleniewski
3.Stojanowski
4.Piszcz/Trumiński
5.Richardson/Kylmaekorpi
6.Kępa/Michaluk
7.Klimek/Polak/Bałabuch
Uważam, że ten skład byłby w stanie nawet właczyć się do walki o ekstraligę, a właśnie jest on złożony z zawodników niezmiernie walecznych.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN