Okrzyki dopingujÄ…ce
No i bardzo dobrze...Moze wreszcie co niektorych nauczy to rozsadku i myslenia nad tym, co wypisuja, bo czytajac niektore posty czesto ma sie wrazenie, ze forum sluzy do afiszowania sie z kazda durna mysla ktora przebiegnie w czyims malym rozumku. Zdecydowanie brakuje jakiejs dycypliny. Az czasem odechciewa sie tu zagladac...
-
Piotrbaz
Kaczuch pisze:No i bardzo dobrze...Moze wreszcie co niektorych nauczy to rozsadku i myslenia nad tym, co wypisuja, bo czytajac niektore posty czesto ma sie wrazenie, ze forum sluzy do afiszowania sie z kazda durna mysla ktora przebiegnie w czyims malym rozumku. Zdecydowanie brakuje jakiejs dycypliny. Az czasem odechciewa sie tu zagladac...
mi sie zawsze chce tu zalądać i nie bądź taki święty bo ty piszesz kawały z bluzgami i nwet nie zagwiazdkujesz ale nie bede kablował!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piotrek pisze:Kaczuch pisze:No i bardzo dobrze...Moze wreszcie co niektorych nauczy to rozsadku i myslenia nad tym, co wypisuja, bo czytajac niektore posty czesto ma sie wrazenie, ze forum sluzy do afiszowania sie z kazda durna mysla ktora przebiegnie w czyims malym rozumku. Zdecydowanie brakuje jakiejs dycypliny. Az czasem odechciewa sie tu zagladac...
mi sie zawsze chce tu zalądać i nie bądź taki święty bo ty piszesz kawały z bluzgami i nwet nie zagwiazdkujesz ale nie bede kablował!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:d więc nie pouczaj innych jak sam piszesz bulzgi!@!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D
Mi tu akurat nie chodzi o bluzgi, ale o styl, forme jezykowa, ortografie, skladnie i pare innych spraw, ktore od razu zdradzaja, kto chodzi jeszcze do podstawowki i wypisuje tu wszystko, co mu slina na jezyk, a wlasciwie reka na klawiature przyniesie, niezaleznie od tego, czy ma to sens, czy tez nie...Przede wszystkim razi w niektorych wypowiedziach BRAK TRESCI...A o bluzgach, jak widzisz, w mojej wypowiedzi nie bylo ani slowa...
-
Piotrbaz
CzÅeŃ~! pisze:NIe ma co siÄ™ na ten temat nawzajem denerwować. ZdarzyÅ‚o mi sie ale to miaÅ‚o miec w celu co innrgo, ale dobra jestem spowrotem i juz wiem czego nie moge pisac tak wiÄ™c życzcie mi szczęścia, obiecuje że sie to nie powtórzy.
ja sie ciesze ze rusek oj......." CzÅeŃ~!" wróciÅ‚ bo to byÅ‚ jego pierwszy raz chyba
-
Piotrbaz
Kaczuch pisze:Piotrek pisze:Kaczuch pisze:No i bardzo dobrze...Moze wreszcie co niektorych nauczy to rozsadku i myslenia nad tym, co wypisuja, bo czytajac niektore posty czesto ma sie wrazenie, ze forum sluzy do afiszowania sie z kazda durna mysla ktora przebiegnie w czyims malym rozumku. Zdecydowanie brakuje jakiejs dycypliny. Az czasem odechciewa sie tu zagladac...
mi sie zawsze chce tu zalądać i nie bądź taki święty bo ty piszesz kawały z bluzgami i nwet nie zagwiazdkujesz ale nie bede kablował!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:d więc nie pouczaj innych jak sam piszesz bulzgi!@!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi tu akurat nie chodzi o bluzgi, ale o styl, forme jezykowa, ortografie, skladnie i pare innych spraw, ktore od razu zdradzaja, kto chodzi jeszcze do podstawowki i wypisuje tu wszystko, co mu slina na jezyk, a wlasciwie reka na klawiature przyniesie, niezaleznie od tego, czy ma to sens, czy tez nie...Przede wszystkim razi w niektorych wypowiedziach BRAK TRESCI...A o bluzgach, jak widzisz, w mojej wypowiedzi nie bylo ani slowa...
Oj Kaczuch .. jesteś pewny??? bo ja mam pewne wątpliwości .. przeczytaj swoje dowcipy jeszcze raz ......WSZYSTKIE
Piotrek pisze:Kaczuch pisze:Piotrek pisze:Kaczuch pisze:No i bardzo dobrze...Moze wreszcie co niektorych nauczy to rozsadku i myslenia nad tym, co wypisuja, bo czytajac niektore posty czesto ma sie wrazenie, ze forum sluzy do afiszowania sie z kazda durna mysla ktora przebiegnie w czyims malym rozumku. Zdecydowanie brakuje jakiejs dycypliny. Az czasem odechciewa sie tu zagladac...
Oj Kaczuch .. jesteś pewny??? bo ja mam pewne wątpliwości .. przeczytaj swoje dowcipy jeszcze raz ......WSZYSTKIEi pogadamy!!
Nie widze najmniejszego sensu w polemice z kims, kto nie rozumie slowa pisanego...Pogrubiles sam to zdanie, ale nawet to nie pomoglo Ci go zrozumiec, az przykro na to patrzec...Przeczytaj je jeszcze kilka razy, moze ono rzeczywiscie ma inna tresc niz Ci sie mogloby wydawac? A jesli nadal nie potrafisz sie go doszukac, to moze zajmij sie czyms pozyteczniejszym , bo do forum chyba jednak jeszcze nie dorosles, skoro nie potrafisz zrozumiec wlasnej ojczystej mowy...
Piotrek pisze: http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=355&start=25
masz i sobie zobacz kaczuchu111111![]()
![]()
![]()
Przeczytaj jeszcze 5 razy to zdanie, ktore sam ogrubiles...Juz Ci powiem jak dziecku, zebys zrozumial: Czy ono odnosi sie do dowcipow, czy tez do mojej wypowiedzi z tego tematu? Jesli nadal nie rozumiesz, to juz chyba tylko pani od polskiego Ci pozostala...
A co do tego dowcipu, to jest on zywcem wklejony skads tam. Tego, ze zawarte jest tam "nieladne" slowo sie nie wypieram, wbrew temu co Twojemu rozumkowi mogloby sie wydawac...
Obruszac sie nie ma czym, bo w przeciwienstwie do Ruska nikogo nim nie obrazilem...
Koniec tematu.
P.S. troche Ci te wykrzykniki nie wyszly...Chyba nieuleczalna przypadlosc?
-
Piotrbaz
Kaczuch pisze:Piotrek pisze: http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=355&start=25
masz i sobie zobacz kaczuchu111111![]()
![]()
![]()
Przeczytaj jeszcze 5 razy to zdanie, ktore sam ogrubiles...Juz Ci powiem jak dziecku, zebys zrozumial: Czy ono odnosi sie do dowcipow, czy tez do mojej wypowiedzi z tego tematu? Jesli nadal nie rozumiesz, to juz chyba tylko pani od polskiego Ci pozostala...
A co do tego dowcipu, to jest on zywcem wklejony skads tam. Tego, ze zawarte jest tam "nieladne" slowo sie nie wypieram, wbrew temu co Twojemu rozumkowi mogloby sie wydawac...
Obruszac sie nie ma czym, bo w przeciwienstwie do Ruska nikogo nim nie obrazilem...
Koniec tematu.
P.S. troche Ci te wykrzykniki nie wyszly...Chyba nieuleczalna przypadlosc?
TAK WOGULE TO POSZÅO O RUSKA . JA GO BRONIE BO 1 RAZ MU SIE TO ZDARZYÅO I JUZ WRÓCIÅ WIĘC NIE CIESZ SIE TAK BARDZO JAK KOGOS WYWALAJÄ„ DOBRZE?????
A JESZCZE SPECJALNA DEDYKACJA DLA CIEBIE : ..PORCJA WYKRZYKNIKÓW..... ekh .em....."
Nie wiem gdzie zauwazyles, ze ciesze sie z wywalenia Ruska..?
Po raz kolejny masz problemy z rozumieniem tekstu, i to chyba bedzie wracac w nieskonczonosc...Moze jak skonczysz juz to gimnazjum to osiagniesz poziom godny, by moc prowadzic rzeczowa polemike...?
A co do Ruska, to uwazam, ze nie powinien byc zbanowany za jednorazowy incydent, zwykle upomnienie by z pewnoscia wystarczylo.
Jesli sie wczytasz w to, co pisalem, to moze za 5tym razem uda Ci sie pojac, iz wyrazalem tylko satysfakcje z tego, ze jednak czasem ktos pilnuje na tym forum dyscypliny, ktorej zdecydowanie tu brakuje.
Wiem, ze pewnie zaraz mi tu wkleisz przyklady tego, jak bardzo niby sie cieszylem z banowania, ale z gory moge Ci powiedziec, ze to tylko Twojemu rozumkowi bedzie sie to przywidywalo, bo po prostu nie rozumiesz tego, co czytasz...
Po raz kolejny masz problemy z rozumieniem tekstu, i to chyba bedzie wracac w nieskonczonosc...Moze jak skonczysz juz to gimnazjum to osiagniesz poziom godny, by moc prowadzic rzeczowa polemike...?
A co do Ruska, to uwazam, ze nie powinien byc zbanowany za jednorazowy incydent, zwykle upomnienie by z pewnoscia wystarczylo.
Jesli sie wczytasz w to, co pisalem, to moze za 5tym razem uda Ci sie pojac, iz wyrazalem tylko satysfakcje z tego, ze jednak czasem ktos pilnuje na tym forum dyscypliny, ktorej zdecydowanie tu brakuje.
Wiem, ze pewnie zaraz mi tu wkleisz przyklady tego, jak bardzo niby sie cieszylem z banowania, ale z gory moge Ci powiedziec, ze to tylko Twojemu rozumkowi bedzie sie to przywidywalo, bo po prostu nie rozumiesz tego, co czytasz...
-
Piotrbaz
no jak sie z nim nie kłocić
ciągle mnie prowokuje ale jak bym był małym mamisynkiem który podstawówki nie skończył to bym juz takie bulzgi puścił na forum ze by na uszach staną
:D:D:P
a jeżeli chodzi o tą satysfakcję to ......szkoda gadać.....
i przestań chrzanić o moim rozumku
PODOBAÅA cI SIE MOJE PORCJA WYKRZYKNIKÓW???
a jeżeli chodzi o tą satysfakcję to ......szkoda gadać.....
i przestań chrzanić o moim rozumku
PODOBAÅA cI SIE MOJE PORCJA WYKRZYKNIKÓW???
- Łoptymista
- Trener
Wracając do okrzyków.
Najlepsze są proste. Wiem bo sam słysząłem to wczoraj późnym wieczorem. Jak grupka kibiców wędrowała okolicami Narutowicza śpiewając teżet, teżet, teżet, teżet, teżet, nananana, nananana itd.
Może ktoś z forumowiczów trenował przed Gnieznem? ??
Dobra robota chłopaki.
Od razu raźniej się człowiekowi zrobiło na duszy jak usłyszał z daleka swoich.
Najlepsze są proste. Wiem bo sam słysząłem to wczoraj późnym wieczorem. Jak grupka kibiców wędrowała okolicami Narutowicza śpiewając teżet, teżet, teżet, teżet, teżet, nananana, nananana itd.
Może ktoś z forumowiczów trenował przed Gnieznem? ??
Dobra robota chłopaki.
Od razu raźniej się człowiekowi zrobiło na duszy jak usłyszał z daleka swoich.
-
Piotrbaz
Erwin pisze:Tdsksgka kakg kgkdgfg h.kdhf js.jvh. - nie mówcie że nie rozumiecie![]()
Przestańcie sie kłócić. TŻ Lublin to jedna rodzina i jeden za wszystkich wszyscy za jednego, TŻ SIPMA LUBLIN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zapewne chodzi o chińskie danie D:D:D
A tak pozatym jestem ZA
NO wracając do tematu to przydały by sie okrzyki dla pojedynczych zawodników . Tarnów ma : "Janusz Kołodziej , najlepszy w unii czarodziej..." i my coś musimy wykombinować
Ja tam okrzyków nowych raczej niewymyśle bo nie mam głowy do tego ale zadbam oto żeby z Rybnikiem fala była aby tylko kibice chcieli sie bawic i pogoda dopisała .
"Pozdrawiam Marjan"
A wracając do tematu z głośnikiem:
Ale głośnik załatwiłem
no nie.
"Pozdrawiam Marjan"
A wracając do tematu z głośnikiem:
Piotrek pisze:brechta była jak siedziałem obok .zylety i jakiś gościu (darli sie na niego marian)chciał ustawić głośnik w nasza strone i przyszedł jakiś techniczny i wszystko z***** i cała grupa moze ze 50 osób krzyczało "coś tam" biały wpier***** i tak ze 10 razy a tern pokazał co miał (fuck you)i uciekł bo sie butelki posypały:D:D:D::P
Ale głośnik załatwiłem
-
Piotrbaz
No to moze jeszcze jeden jak sie spodobal popszedni
"Za rok a moze dwa tezecik ekstraklase ma, za dwa a moze trzy puchar mistrza w rekach lsni"
tylko trzeba do tego dobrac jakas melodie i moze byc fajnie
"Za rok a moze dwa tezecik ekstraklase ma, za dwa a moze trzy puchar mistrza w rekach lsni"
tylko trzeba do tego dobrac jakas melodie i moze byc fajnie
Ostatnio zmieniony 8 września 2003, o 22:33 przez lukasz_, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko fajnie, ale dlaczego te okrzyki są tylko wirtualnymi okrzykami i nieuzawnętrzniają się na stadionie

NA ZAWSZE WIERNI !!!
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/