Żużel w TV

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#376 Postautor: Maciek » 27 sierpnia 2005, o 15:23

cheeroke_re pisze:witam, a czy ktos się orientuje czy w Teguili działa tv bo jak byłem w czwartek to chyba nie działał a chciałbym zobaczyć GP
pozdrawiam
"che"

Mozna obejrzeć w barze na stadionie :]
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
marcinza

#377 Postautor: marcinza » 18 września 2005, o 12:10

dysponuję sporą kolekcją filmów z udziałem Motoru Lublin głównie z sezonów 94/95, wszystko to jest nagrane na kasetach vhs(niestety) w sumie około 20-25 imprez. jeżeli ktoś dysponuje sprzętem, umożliwiającym zgranie tego do komputera, chętnie ją udostepnię.

po zgraniu mozna by to umiescić na jakimś serwerku ftp. młodzi kibice z naszego forum mogliby zobaczyć jak występowała nasza drużyna w ekstralidze, a my starzy moglibyśmy powspominać.

dla nasz zaczął się już sezon ogórkowy, więc miłoby było popatrzeć i przypomnieć sobie jak kiedyś jeżdzili dados, staszek, stenka, muszyński, jucha, kępa, szewczyk i inny

ewentualnych chętnych do zgrania zapraszam na mój email: mailto:marcin30lublin@gazeta.pl

sledzio

#378 Postautor: sledzio » 18 września 2005, o 23:23

marcinza pisze:dysponuję sporą kolekcją filmów z udziałem Motoru Lublin głównie z sezonów 94/95, wszystko to jest nagrane na kasetach vhs(niestety) w sumie około 20-25 imprez. jeżeli ktoś dysponuje sprzętem, umożliwiającym zgranie tego do komputera, chętnie ją udostepnię.

po zgraniu mozna by to umiescić na jakimś serwerku ftp. młodzi kibice z naszego forum mogliby zobaczyć jak występowała nasza drużyna w ekstralidze, a my starzy moglibyśmy powspominać.

dla nasz zaczął się już sezon ogórkowy, więc miłoby było popatrzeć i przypomnieć sobie jak kiedyś jeżdzili dados, staszek, stenka, muszyński, jucha, kępa, szewczyk i inny

ewentualnych chętnych do zgrania zapraszam na mój email: mailto:marcin30lublin@gazeta.pl

A masz moze możliwość zgrania z Vhs na cd ??? za jakąś cenke mógłbym kupić od Ciebie gdyby dało radę albo i nawet na Vhs bym kupil tylko żeby nie była taśma zwalona !!! Pozdro