Memoriał Zwierzchowskiego i Dadosa 21.10.2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Michael

#226 Postautor: Michael » 6 października 2005, o 13:51

Jejku myslalem ze Ty to zrozumiesz...
Nie chodzi mi o przedstawianie tzn kofrontowanie ze ja jestem za Peterem Ty za Frankiem i ktory z nich lepszy...

Chodzi o to ze kazdy moze miec swojego "ulubienca" i moze go na swoj sposob idealizowac.

Nie wiem co takiego dziwnego jest w mojej wypowiedzi ale taki rozumny czlowiek jak Ty powinien przeciez zrozumiec.

Dudi
Junior

#227 Postautor: Dudi » 6 października 2005, o 13:58

Kazdy ma prawo mieć swojego ulubieńca ale-"Pokaż mi swojego ulubionego zawodnika , a powiem Ci jak się znasz na żużlu..."

Awatar użytkownika
istred
Trener

#228 Postautor: istred » 6 października 2005, o 13:59

"Pokaż mi swojego ulubionego zawodnika , a powiem Ci jak się znasz na żużlu..."
Tony Rickardsson :wink:
Dobrze się znam na żużlu ? :lol: :lol: :lol:

Michael

#229 Postautor: Michael » 6 października 2005, o 14:02

A co to ma do tego :?:
Kompletnie tego nie rozumiem...
Co moj ulubiony zawodnik moze miec do mojej wiedzy o zuzlu :?:
Mogo go lubic za to ze jest fajny, zapodoba mi sie jego jazda,sylwetka,zachowanie na torze.
Moze zaczniecie myslec ze moim ulubionym jest Seba.
To nie tak.Jak ma ktosa zamiar wracac do przeszlosci to mowilem i podkreslalem ze chodzilo o prawde...ale to byla przeszlosc wiec nie po co do tego wracac bo to bylo i nie wroci.
A co mojego ulubionego zawodnika to ejst nim Tomek Gollob.
I co mi powiesz ze jak sie znam :?:
Czy moze zapytasz co o nim naprawde wiem ze tak twierdze :?:
Pytan zawsze jest duzo ale nie na kazde jest odpowiedz.

meesha
Trener
Kontakt:

#230 Postautor: meesha » 6 października 2005, o 14:05

Dudi pisze:Kazdy ma prawo mieć swojego ulubieńca ale-"Pokaż mi swojego ulubionego zawodnika , a powiem Ci jak się znasz na żużlu..."
Ale bycie popularnym i lubianym żużlowcem nie musi wiązać sie z byciem najlepszym... Gdyby tak było wszyscy powinni ubóstwiać Rickardssona bo inaczej nie będą znać się na żużlu... Przecież to nonsens :roll:

EDIT: Widzę, że istred już mnie uprzedził z tym tokiem "rozumowania" :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Dudi
Junior

#231 Postautor: Dudi » 6 października 2005, o 14:11

No znasz się! Uratowałes się tym Gollobem! Nie chce się nikomu narazić ale może tu odgrywaja rolę jakieś ...skłonności , które potępia PiS.. :?: .mowa jest o sylwetkach, fryzurze, miłym uśmiechu...Oj! Zużlowiec to sportowiec, a nie model na wybiegu!

Michael

#232 Postautor: Michael » 6 października 2005, o 14:15

Dzieki za opinie ktora mam gleboko w powazaniu i ktora nic nie wniosla do zaczetego ale na tym skonczywszy chyba watku...
o ktorym zreszta mowa nie w tym dziale co trzeba...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#233 Postautor: Gelo » 6 października 2005, o 14:26

Michael pisze:Jejku myslalem ze Ty to zrozumiesz...

No i zrozumialem - po prostu nie mogę sie nadziwić, jak Franek może być czyimś ulubieńcem. Nie chodzi o jego mizerny poziom sportowy ale fakt, że ogólnie wszyscy mamy go serdecznie dosyć, a mimo to zdarzają się przypadki, gdzie przesadnie podkresla się i gloryfikuje jego wątpliwe sukcesy. Zupełnie jakby Franek odpalał komuś działkę za robienie wokól siebie dobrej aury.

Michael

#234 Postautor: Michael » 6 października 2005, o 14:33

Gelu ja tez po czesci nierozumiem i moglbym wiele mowic i pisac o nim jak najgorzej.

Ale jesli ktos ma taka wole to my jej niezmienimy.I ten ktos bedzie ustawal przy swoim a jeszcze moze i wytykal nam co nasi ulubiency robia, jacy sa itd...

Dyskusja troche zbedna.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#235 Postautor: Łoptymista » 6 października 2005, o 14:54

Dobra, powtórze pytanie bo może pojawi się ktoś chętny do oświecenia mojej osoby:
ZA KOGO JEDZIE MARIUSZ FRANKÓW, KTÓREGO JESZCZE NIEDAWNO NIE BYŁO W SKŁADZIE NA TURNIEJ, A KTÓRY PRZEZ CAŁY SEZON KPIŁ SOBIE Z NAS KIBICÓW I NIE RACZYŁ POJAWIAĆ SIĘ NAWET NA TRENINGACH.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#236 Postautor: Cooper » 6 października 2005, o 14:57

Kpil z kibicow, bo sie na treningach nie pojawial? Hmmm, trening nie jest dla kibicow, a z tego co pamietam, to Franek zadnego meczu nie opuscil. Przyklad kpienia z kibicow to dal Sledz rok temu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

meesha
Trener
Kontakt:

#237 Postautor: meesha » 6 października 2005, o 15:01

Cooper pisze:Kpil z kibicow, bo sie na treningach nie pojawial? Hmmm, trening nie jest dla kibicow, a z tego co pamietam, to Franek zadnego meczu nie opuscil.
Cooper, Ty to już jesteś kompletnie niereformowalny :lol:
Czy jak ktoś olewa treningi a później pier**li (przepraszam ale inaczej tego sie nie da nazwać) w każdym wywiadzie, że tor w Lublinie mu nie pasuje, nie może spasować do niego sprzętu i czuje się tu jak na wyjeżdzie to nie jest to kpina również z nas - kibiców :?: :?: :?:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#238 Postautor: Łoptymista » 6 października 2005, o 15:06

Cooper pisze:Kpil z kibicow, bo sie na treningach nie pojawial? Hmmm, trening nie jest dla kibicow, a z tego co pamietam, to Franek zadnego meczu nie opuscil. Przyklad kpienia z kibicow to dal Sledz rok temu.

Coop łaskawco czytaj uważniej.
Napisałem kpił z kibiców
I
nie raczył pojawiac sie na trenigach. Nigdzie nie ma tam BO.
MF kpił z nas (przynajmniej ze mnie i pewno wielu innych) swoją antyjazdą i śmiesznymi zdobyczami punktowymi, nędznymi tłumaczeniami o kłopotach sprzętowych i trudnościach z dopasowaniem się do lubelskiego toru.
Moze i meczu nie opuscil, ale czy to oznacza, ze takze nie odpuscil. Dla mnie MF to totalna porażka lubelskiego żużla. Chce jechać mu sie do Lublina na turniej gdzie czeka kasa a wczesniej olewał podróze na treningi. Co z tego, że daleko. Dominiczaki też blisko nie mieszkają, a byli cześciej niż nasze lokalne gwiazdeczki. Pamiętasz takiego Grzegorza Knappa z Grudziądza. W tamtym roku też chciało mu się jeździć na treningi. A MF nie mógł.

Michael

#239 Postautor: Michael » 6 października 2005, o 16:08

Sadziliscie ze Jurek pojedzie :?:

Skoro caly sezon nie mial na czym jezdzic to na takim turnieju by mial :?:

Ja sadze ze wlasnie za niego Franek pojedzie o ile wogole pojedzie.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#240 Postautor: DonKamizi » 6 października 2005, o 16:09

Gawrzyk pisze:
DonKamizi pisze:Karnety były sprzedawane na początku roku kiedy to cięzko z funduszami w klubie.Ile było rozdanych za darmo tego nikt nie wie.

Gawrzyk pisze:Kłamstwo i pomówienie. Jest dokładna lista osób posiadających karnety. Wyobrażasz sobie taką sytuację, że w obieg poszło 500 karnetów i nie wiadomo do kogo ? Jak wpuszczać ich przez bramę ? Jak pilnować żeby nie były używane dwa razy ? Ponownie uwierzyłeś w barkowe opowieści ... :twisted: Stałeś kiedyś na bramie więc możesz sobie wyobrazić co by się tam działo...

Proszę bardzo czytać dokładnie co napisałem....ZA DARMO.Może zamiast "nikt" powinienem napisać "ja", mój błąd.O tym, że wszystkie karnety są na liście i ta jest sprawdzana na bramie wiem doskonale.Ale czy tam jest napisane kto kupił a kto dostał chyba nie.Czy się mylę ??

Zresztą czy w tym klubie PREZES nie ma nic do powiedzenia ??? Kupa ludzi z Sipmy ma karnety, Leszek Kępa mógłby przecież przeciwstawić się decyzji Kołodzieja...

Gawrzyk pisze:Prezes jeszcze nic nie wie na ten temat, dlatego sądzę że decyzja nie będzie jeszcze ostateczna.

Jak się dowie chciałbym dowiedzieć się i ja.W tym klubie przepływ informacji między szefostwem jest jakoś dziwnie skomplikowany.Prezes nie wie o decyzji jaką podejmuje Dyrektor.

Tylko, że Kępa chyba dopiero teraz zobaczył jaka jest bieda w klubie i turniej ma tą biedę zmniejszyć.

Gawrzyk pisze:To nie jest środek do tego celu. Łatwiej byłoby zejść z kosztów turnieju które są dość spore, a nie zdzierać z kibiców. Jeśli w taki sposób potraktuje się najwiernieszych kibiców to nie mam więcej pytań...

Tu poniekąd się zgodzę.Bilety są trochę za drogie a stawka za punkt też zbyt wysoka.Tylko kogo zobaczylibyśmy za mniejszą kasę za punkt ???

Ja też nie mam jak narazie zaufania do Kołodzieja.Ale przecież Kołodziej nie wybrał się sam na dyrektora.Ktoś go zaproponował a kandydatura została przyjęta.A teraz niektórzy mają wieszać na kim psy.

Gawrzyk pisze:Ale co ma piernik do wiatraka ? Jeśli Polacy dali w wyborach mandat do rządzenia pewnym politykom, którzy poźniej nie sprawdzą się to mają mieć pretensje do siebie czy tych polityków :?: :?: :?: Bez jaj Marcin.

Ja poprostu dziwię się, że większość komentarzy na temat turnieju i tego co stara się zrobić Kołodziej jest negatywna.Ten turniej to dla niego ma byc chyba "próba generalna" czy nadaje się na to stanowisko...facet wymyslił sobie to sam czy dostał taki prikaz z góry ????

P.S
Cholera....jakich zakładów.....jaka flacha :?: :?:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Shack
Administrator

#241 Postautor: Shack » 6 października 2005, o 16:31

DonKamizi pisze:Proszę bardzo czytać dokładnie co napisałem....ZA DARMO.Może zamiast "nikt" powinienem napisać "ja", mój błąd.O tym, że wszystkie karnety są na liście i ta jest sprawdzana na bramie wiem doskonale.Ale czy tam jest napisane kto kupił a kto dostał chyba nie.Czy się mylę ??

Oczywiście, że sie mylisz

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#242 Postautor: Gelo » 6 października 2005, o 16:42

Ja powtórzę swoje pytanie - kto za tym stoi, że Franek wskoczył do turnieju? Kto był tak bezmyślny, żeby takiemu komuś dawać zarobić przed zimą?

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#243 Postautor: Talib » 6 października 2005, o 16:54

Gelo pisze:Ja powtórzę swoje pytanie - kto za tym stoi, że Franek wskoczył do turnieju? Kto był tak bezmyślny, żeby takiemu komuś dawać zarobić przed zimą?

Co prawda nie wiem kto za tym stoi (pewnie wiatr hulający po pustej kasie), ale skoro ma to być turniej, w którym wystąpią potencjalni kandydaci do składu, to jest oczywiste, że idola lubelskiej publiczności nie mogło zabraknąć...

baranek
Junior

#245 Postautor: baranek » 6 października 2005, o 19:59

dla mnie w tym memoriale nie powarzne jest nie zaproszenie Adama Pietraszki i Mariusza Frankowa, jeździli jak jeździli ale wypada ich zaprosić. Bo co tam zrobi Jurek M. nawet jak będzie na R.1-2 to i tak 0. Niestety nasz doping już go chyba nie poniesie! Wszczegulności Adam zasługóje na kontrakt u nas, tylko sprzęt mu dać i bedzie git

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#246 Postautor: Łoptymista » 6 października 2005, o 20:43

baranek pisze:dla mnie w tym memoriale nie powarzne jest nie zaproszenie Adama Pietraszki i Mariusza Frankowa, jeździli jak jeździli ale wypada ich zaprosić. Bo co tam zrobi Jurek M. nawet jak będzie na R.1-2 to i tak 0. Niestety nasz doping już go chyba nie poniesie! Wszczegulności Adam zasługóje na kontrakt u nas, tylko sprzęt mu dać i bedzie git

Piszesz tak jak Franków jeździ. Słownik ortograficzny widziałeś kiedyś??

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#247 Postautor: Gelo » 6 października 2005, o 21:13

Bardzo ciekawa lektura. Szczególnie że można dowiedziec się o tym kto jest czyim idolem od ludzi z którymi jest się na "czesc" 5 razy na pół roku. Gelu, gratuluje inwencji twórczej. Marnujesz się w budownictwie.

:shock: w czym? Odpowiem w stylu twojego niedawnego pryncypała - słyszysz że gdzieś dzwonią ale nie wiesz w którym kościele. I powstają bzdety. Ale żeby było bardziej na temat - mogę być z tobą na cześć nawet raz na 20 lat, a i to nie przeszkadza mi w tym, żeby odczytywać w każdym Twoim wpisie na temat Franka propagandę albo w jego obronie albo w wyolbrzymianiu wątpliwych sukcesów - vide relacje z Gorzowa czy Rzeszowa. Pozostaje mi tylko skomentować to tak, że każdy ma takiego idola na jakiego pozwala mu znajomość żużla.

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#248 Postautor: motorlublin » 6 października 2005, o 21:23

Gelo pisze:Ja powtórzę swoje pytanie - kto za tym stoi, że Franek wskoczył do turnieju? Kto był tak bezmyślny, żeby takiemu komuś dawać zarobić przed zimą?

ZA Frankiem bardzo mocno stoi Końskowola! Sponsor po raz kolejny wymógł jego obecność na turnieju... :cry:

Koper
Trener
Kontakt:

#249 Postautor: Koper » 6 października 2005, o 21:24

Gelo pisze: Pozostaje mi tylko skomentować to tak, że każdy ma takiego idola na jakiego pozwala mu znajomość żużla.
Nie zgodze sie z tym zdaniem, idol to cos wiecej niz dobry jezdziec, to osobowosc, charyzma to ktos kto pociaga swoja osoba, w moim przypadku moj zuzlowy idol nie zmienil sie niezaleznie od wzrastajacej wiedzy na temat sportu zuzlowego, a tym idolem jest Hans Nielsen ktory z oczywistych powodow byl nim rowniez w pierwszym roku mojej fascynacji sportem zuzlowym.

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#250 Postautor: motorlublin » 6 października 2005, o 21:31

Gawrzyk pisze:uuu :shock: Rozumiem, że ten klakier to ja i jeszcze do tego agitowałem. Powiedz mi u kogo i kiedy, bo jakoś nie jestem w stanie sobie przypomnieć...

MASZ pamięć wybiórczą lub całkowitą sklerozę... Przykro,ze w tak młodym wieku :evil: