Cz@rek pisze:A propo kto siÄ™ wybiera na spotkanie z NimW sobotÄ™
Ja nie omieszkam się wybrać
grzesieck pisze:czaszka pisze:Cz@rek pisze:A propo kto siÄ™ wybiera na spotkanie z NimW sobotÄ™
ja rowniez wpadne
czaszka pisze:Cz@rek pisze:A propo kto siÄ™ wybiera na spotkanie z NimW sobotÄ™
Gelo pisze:Małe sprostowanie - nie w Centrum Kongresowym - a w auli Agro 1 (ul. Akademicka 15) i nie za 6 a za 5 zł.

Gelo pisze:mikas pisze:O 18.00 w Centrum Kongresowym Akademii Rolniczej. Z tego co słychac wejście na spotkanie po zakupieniu plakatu w cenie 6zł.
Małe sprostowanie - nie w Centrum Kongresowym - a w auli Agro 1 (ul. Akademicka 15) i nie za 6 a za 5 zł.
Jakby lalo w niedziele to tez bedzie to deszcz sentymentalny ktory bedzie przypominal o przelozonym na poniedzialek meczu z Oxfordem kiedy Hans wykrecil fantastyczny rekord toru a ja urwalem sie z lekcji aby zobaczyc to na zywoCzarek pisze:Też zamierzam przyjść na sobotnie spotkanie, bo może być to jedyna okazja do zobaczenia Hansa. W niedzielę ma lać i z turnieju raczej nici.
Koper pisze:Jakby lalo w niedziele to tez bedzie to deszcz sentymentalny ktory bedzie przypominal o przelozonym na poniedzialek meczu z Oxfordem kiedy Hans wykrecil fantastyczny rekord toru a ja urwalem sie z lekcji aby zobaczyc to na zywoCzarek pisze:Też zamierzam przyjść na sobotnie spotkanie, bo może być to jedyna okazja do zobaczenia Hansa. W niedzielę ma lać i z turnieju raczej nici.
Fork pisze:Co do obsady turnieju zastanawia mnie jedno.... Dlaczego rezerwowym ma być Szymon Bałabuch ?? A nie naprzykład Maciek Michaluk albo Karol Polak ?? Jeżeli Szymek ma przywiezc
dwa zera to wole żeby urwał je Maciek lub KarolChyba że Szymon planuje całkowity powrót na tor
![]()
Dużo pisano na temat startu Darka Śledźia w memoriale, natomiast jak podaje tzlublin.com ani
Darek ani Wardzała nie wystąpią![]()
Pozdrawiam.
grzesieck pisze:Fork pisze:Co do obsady turnieju zastanawia mnie jedno.... Dlaczego rezerwowym ma być Szymon Bałabuch ?? A nie naprzykład Maciek Michaluk albo Karol Polak ?? Jeżeli Szymek ma przywiezc
dwa zera to wole żeby urwał je Maciek lub KarolChyba że Szymon planuje całkowity powrót na tor
![]()
Dużo pisano na temat startu Darka Śledźia w memoriale, natomiast jak podaje tzlublin.com ani
Darek ani Wardzała nie wystąpią![]()
Pozdrawiam.
w TZ napisali, ze Darek nie wystapi z powodow osobistych
Cz@rek pisze:Gelo pisze:mikas pisze:O 18.00 w Centrum Kongresowym Akademii Rolniczej. Z tego co słychac wejście na spotkanie po zakupieniu plakatu w cenie 6zł.
Małe sprostowanie - nie w Centrum Kongresowym - a w auli Agro 1 (ul. Akademicka 15) i nie za 6 a za 5 zł.
A gdzie dokładnie jest ta aulaJak tam trafić