czaszka pisze:Jeździł, jeździł i w 3 meczach osiągnął średnią 1,4 na bieg. Mało trochę, ale teraz mniemam żeby było lepiej
i chyba jeszcze w Stali G.
maloh pisze:czaszka pisze:Jeździł, jeździł i w 3 meczach osiągnął średnią 1,4 na bieg. Mało trochę, ale teraz mniemam żeby było lepiej
czaszka pisze:maloh pisze:czaszka pisze:Jeździł, jeździł i w 3 meczach osiągnął średnią 1,4 na bieg. Mało trochę, ale teraz mniemam żeby było lepiej
No tak jeździł w Pergo Gorzów w 1999 bodaj w dwóch czy trzech meczach i jak dobrze pamiętam jeździł wówczas z licencją szwedzką
Geest pisze:A ja zdecydowanie wolę Joonasa. Transfery Staszka czy Knappa wydaja się mało realne, ale kto wie, może coś z tego bezie. tak czy owak, po pierwsze nawierzchnia, potem Jonnas, Jeleń, Piszcz i dalej jak się uda.
Regdal pisze:Geest pisze:A ja zdecydowanie wolę Joonasa. Transfery Staszka czy Knappa wydaja się mało realne, ale kto wie, może coś z tego bezie. tak czy owak, po pierwsze nawierzchnia, potem Jonnas, Jeleń, Piszcz i dalej jak się uda.
Po pierwsze rozliczenie sezonu 2005 i budżet na sezon 2006,a potem reszta.![]()
![]()
Koper pisze:
A czy ktos sie orientuje jak wyglada sytuacja z Focusem?
Pebas pisze:no to kto w koncu decyduje o skladzie?bo ja slyszalem ze kolodziej nie ma nic do gadania i negocjuja inni.
W opublikowanym w ostatnim numerze "Tygodnika Żużlowego" wywiadzie z Christianem Hefenbrockiem zawodnik przedstawił chęć startów w przyszłorocznym sezonie w polskiej lidze. Jednak sam zawodnik nie chce startować w roli obcokrajowca, lecz jako.... junior. Jeśli udałaby się młodemu Niemcowi ta sztuka, mógłby się cieszyć dużym zainteresowaniem nie tylko ze strony działaczy klubów ekstraligowych, ale przede wszystkim na pierwszoligowym podwórku. Pomóc w tym planie ma małżeństwo z jego polską dziewczyną, co przyczyniło by się do uzyskania polskiego obywatelstwa. Z takiej możliwości skorzystał do tej pory Rosjanin Roman Powazhny, który startuje od sezonu 2004 z polską licencją. Hefenbrock jest dwukrotnym finalistą IMŚJ i w przyszłym roku będzie startować po raz ostatni w gronie juniorów. Występować będzie oprócz w niemieckim zespole MC Berging Teterow, także w szwedzkiej Elitserien w zespole Luxo Stars Mallila.
źródło: Tygodnik Żużlowy
kilar pisze:Taaa i warunki finansowe zblizone do KarlssonaLepiej niech sie nasi (lubelscy) juniorzy rozjezdzaja, bo (powtorze to poraz kolejny) za rok bedziemy mieli taki sam problem jaki mamy teraz i jaki mielismy przed tym sezonem.
Żadnych Czechów. To wybór najgorszy z możliwych. Nie dlatego że sa słabi, ale są wybitnie nieodpowiedzialni.
K.A.M.I.L. pisze:Żadnych Czechów. To wybór najgorszy z możliwych. Nie dlatego że sa słabi, ale są wybitnie nieodpowiedzialni.
Nie wiem na czym opierasz tÄ… tezÄ™.