Pozostaje tylko pogratulowac zarzadowi za zakontraktowanie Knappa i czekac (w jakze przyjemnych nastrojach) na kolejny umowy z zuzlowcami
Grzegorz Knapp
Mam nadzieje, ze to poczatek dobrych informacji. Wiadomosc o powrocie Knappa do Lublina jest naprawde mila i bardzo sie ciesze, ze znow bedziemy mogli przezywac wspaniale chwile, ktore dostarczy nam jazda Grzeska
.
Pozostaje tylko pogratulowac zarzadowi za zakontraktowanie Knappa i czekac (w jakze przyjemnych nastrojach) na kolejny umowy z zuzlowcami
sting126 pisze:Smirnek pisze:Super teraz podpisać ze Staszkiem i Jeleniewskim.
i z Jurczynskim...
Robi sie tyle zamieszania do okola tego Jurczynskiego. A ja chcialem tylko przypomniec ze Pietraszko mial najwyzsza srednia w 2 lidze i co pokazal?? Od jurczynskiego wyzsza mieli Cieloki a nie wiem czy z nich sa takie znowu ASy
-
Mateusz111
- Junior
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
$korzen$ pisze:Fantyś pisze: Jeszcze Tylko Jurczyński
Boze widzisz i nie grzmiszco sie tak tego Jurczynskiego czepiliscie, facet 3 okrazenia meczyl sie z Chinskim, do tego juz 2 razy przerabialismy ten temat ...
Kodzi sam mówiłeś że chciałbyś go widzieć w Lublinie i nie denerwuj mnie:)
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
$korzen$ pisze:Fantyś pisze: Jeszcze Tylko Jurczyński
Boze widzisz i nie grzmiszco sie tak tego Jurczynskiego czepiliscie, facet 3 okrazenia meczyl sie z Chinskim, do tego juz 2 razy przerabialismy ten temat ...
no wlasnie tez nie rozumiem tego ogolnego podniecenia Jurczynskim
juz chyba wolalbym Piszcza od niego
METHANOL ADVENTURE TEAM
Fantyś pisze:$korzen$ pisze:Fantyś pisze: Jeszcze Tylko Jurczyński
Kodzi sam mówiłeś że chciałbyś go widzieć w Lublinie i nie denerwuj mnie:)
nie nie, mowilem juz milion razy ze jezeli zarzad postawi ambitne cele to KNAPP i STASZEK .... jezeli brak ambicji ze strony dzialaczy .. to Jurczynski