Skład na sezon 2006
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mam nadzieje, że po dzisiejszym zatwierdzeniu regulaminu na sezon 2006 zajdą następujące zmiany. Możliwość kontraktowania dowolnej liczyb obcokrajowców z tym, że w meczu może wystąpić najwyżej dwóch. W składzie musi być pięciu Polaków w tym dwóch juniorów. Jeżeli działacze stworzą taki regulamin to składzik naszego klubu na sezon 2006 móglby być taki:
1.Kylmaekorpi
2.Huszcza/Burza - ktoś z tej dwójki
3.Knapp
4.Staszek
5.Richardson
6.Kępa
7.Michaluk/Polak
Rez. Jeleniewski/Piszcz
Mam nadzieje, że nie będzie już przepisu iż zawodnik z GP nie może startować w I lidze. Jeżeli ten przepuis by został to w miejsce Richardsona dałbym Karlssona/Maxa/Lorama kogoś z tej trójki.
Pozdrawiam
1.Kylmaekorpi
2.Huszcza/Burza - ktoś z tej dwójki
3.Knapp
4.Staszek
5.Richardson
6.Kępa
7.Michaluk/Polak
Rez. Jeleniewski/Piszcz
Mam nadzieje, że nie będzie już przepisu iż zawodnik z GP nie może startować w I lidze. Jeżeli ten przepuis by został to w miejsce Richardsona dałbym Karlssona/Maxa/Lorama kogoś z tej trójki.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Żałuję ale mam zakaz komentowania i ustosunkowywania się. Mogę jedynie zapewnić, że telefony się grzeją potężnie. Przyjdą rachunki to połowica połamie wałek na mojej głowie.
P.S. Baran to bardzo dobry zawodnik ale ma tyle innych minusów, że mogę napisać.
P.S. Baran to bardzo dobry zawodnik ale ma tyle innych minusów, że mogę napisać.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Wolisz Gelu oglądać zespoły z jednym Karlssonem i np Hamilem gdzie zawodnicy ci ścigali by się bezpośrednio ze soba w 2,3 biegach, czy złożone z 6 zawodników pokroju Kenetta Bjarre, Zagara czy Kylmaekorpiego gdzie ścigało by się w każdym biegu 4 zawodników?
Poza tym nie zapominaj, że ulubieńcami lubelskiej publiczności byli w minionych sezonach Knapp, Richardsson i Kylmeakorpi a nie był nim niestety Karlsson.
Poza tym nie zapominaj, że ulubieńcami lubelskiej publiczności byli w minionych sezonach Knapp, Richardsson i Kylmeakorpi a nie był nim niestety Karlsson.
max3 pisze:Jezeli mammy walczyc o awans do extraligi to proponowalbym:
1.Lee Richardson
2.G.Knapp
3.P.Staszek
4.J.Kylmaekorpi
5.Fejran
6.R.Klimek
7.Jurga
w rezerwie Jeleniewski jako zmiennik zawodnika zagranicznego.
A tam, ja proponujÄ™:
1. Lee Richardsson
2. Peter Karlsson
3. J.Kylmaekorpi
4. M.Ferjan
5. E.Szajchulin
6. nieważne
7. nieważne
w rezerwie Knapp jako zmiennik zawodnika zagranicznego.
Na c**j nam Jelenie, Piszczyki czy Trumiński. Zatrudnijmy sobie 5 obco, a co.
Wtedy: "Nie będzie Piszcz pluł nam w twarz, ni stawek nam podwyższał".
z Szajchulinem to ja bym kontrakt podpisał, nawet żeby przyjechał na jeden mecz, on zawsze walczył i to mi się podobało a startu chyba ani jednego nie wygrał, wrazie kontuzi któregoś z zawodników by mógł do nas przyjechać. I jest jeszcze jedna sprawa czy on jest jeszcze zdrowy bo on jest troche kontuzjogenny 
baranek pisze:z Szajchulinem to ja bym kontrakt podpisał, nawet żeby przyjechał na jeden mecz, on zawsze walczył i to mi się podobało a startu chyba ani jednego nie wygrał, wrazie kontuzi któregoś z zawodników by mógł do nas przyjechać. I jest jeszcze jedna sprawa czy on jest jeszcze zdrowy bo on jest troche kontuzjogenny
O proszę, od razu trafiłem z gustami
Wolisz Gelu oglądać zespoły z jednym Karlssonem i np Hamilem gdzie zawodnicy ci ścigali by się bezpośrednio ze soba w 2,3 biegach, czy złożone z 6 zawodników pokroju Kenetta Bjarre, Zagara czy Kylmaekorpiego gdzie ścigało by się w każdym biegu 4 zawodników?
To chyba oczywiste, że wolę to pierwsze. Przynajmniej obejrzę w akcji zawodników, którzy coś w żużlu znaczą lub znaczyli, a nie szwedzkie czy duńskie miernoty na poziomie Frankowa - a obawiam sie, że to nam właśnie grozi.
Niestety mało mnie interesuje co myśli tłuszcza.
-
sledzio