Skład na sezon 2006
A ja się obawiam, że nie zobaczymy w 1 lidze miernot na poziomie Frankowa. Miernotami będą wtedy Krzyżaniak, Puszakowski, czy Burza którzy nie znajdą miejsca w elidze.To chyba oczywiste, że wolę to pierwsze. Przynajmniej obejrzę w akcji zawodników, którzy coś w żużlu znaczą lub znaczyli, a nie szwedzkie czy duńskie miernoty na poziomie Frankowa - a obawiam sie, że to nam właśnie grozi.
Moje info jest od menagera Pawła, nie wiem jak u Drabola...
Potwierdzenie - http://www.gtz.grudziadz.net/
Potwierdzenie - http://www.gtz.grudziadz.net/
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2005, o 19:23 przez Sober, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mateusz111
- Junior
http://www.gtz.grudziadz.net/
Już wiem skąd...
Harry może jakieś słówko wyjasnienia?? Co tym razem poszło nie tak?
Już wiem skąd...
Harry może jakieś słówko wyjasnienia?? Co tym razem poszło nie tak?
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2005, o 19:25 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mateusz111
- Junior
-
Michael
No i tylek zbity. Szkoda bo mogla byc ladna para Staszek - Knapp, a teraz trzeba bedzie wzmocnienia szukac gdzie indziej. W tej sytuacji moim osobistym faworytem staje sie Jacek Rempala.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
No to k...a pieknie. Trudno sie mowi. Ciezko pisac ze Staszek poszedl za kasa (tak jak o Knappie pisalo na forum grudziadzkim), bo z pieniedzmi ciezko chyba w GTZcie. Czyzby sentyment do Grudziadza?? Albo moze nie chcial zmieniac otoczenia?? Tego sie pewnie nie dowiemy.
W takiej sytuacji trzeba myslec o jakims powaznym wzmocnieniu bo Paweł, co jak co, ale bylby pewnie jednym z naszych liderow.
Harry, co w tej sytuacji zrobicie???
Ciekawe na jaka supergwiazde byloby nas stac. Huszcze...?? Z tego co slyszalem to Staszek byl dogadany w 90% a jednak dupa zbita...
P.S. Czas chyba zebym zmienil avatar...
W takiej sytuacji trzeba myslec o jakims powaznym wzmocnieniu bo Paweł, co jak co, ale bylby pewnie jednym z naszych liderow.
Harry, co w tej sytuacji zrobicie???
Gelo pisze:Też żałuję, ale moze za wcześnie na załamywanie rąk. A może Harry szykuje jakąś superniespodzankę w zamian?????
Ciekawe na jaka supergwiazde byloby nas stac. Huszcze...?? Z tego co slyszalem to Staszek byl dogadany w 90% a jednak dupa zbita...
P.S. Czas chyba zebym zmienil avatar...
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2005, o 20:01 przez wojtas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Michael
Michael pisze:Todd to wielka niewiadoma.
Brak walki na dystansie, typowy startowiec.
Wedlug mnie bardzo zly zawodnik do Tż-u.
Chyba szkoda czasu żeby nawet to analizować. Z tej informacji nic nie wynika. Podejrzewam, że Todd chce sie po prostu zabawić tak jak Castagna, ktory jezdzi w Stanach a przeciez zakończył karierę.
-
Maciek_Lublin