Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Michael

#1701 Postautor: Michael » 27 listopada 2005, o 17:43

Balabuchowi i Wronie tez pomagali moze troche za pozno ale pomagali.

Wiec narazie niech sami cos pokaza.

Chcesz walczyc o extralige zoltodziobami. :?:
Prosze bardzo niech jezdza.
Tylko niech pozniej nie bedzie komentarzy ze juniorzy byli nasza balaczka w sezonie 2006 i gdyby byli lepsi moooze bysmy awansowali.

meesha
Trener
Kontakt:

#1702 Postautor: meesha » 27 listopada 2005, o 17:53

Michael pisze:Chcesz walczyc o extralige zoltodziobami. :?:

Nie. Chcę walczyć o extraligę naszymi chłopakami a nie armią zaciężną :? Mnie się nie spieszy. Wytrzymałem 10 lat, wytrzymam jeszcze 3-4. Dla mnie nie musimy awansować za wszelką cenę i jak najszybciej. Ja w żużlu cenię również to, za co nie da się zapłacić kartą MasterCard :P :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#1703 Postautor: Smirnek » 27 listopada 2005, o 18:02

meesha pisze:
Michael pisze:Oj dajcie spokoj z tymi zoltodziobami.

Jak sami beda cos umiec i posiadac potencjal to z czasem sie wybija w jakis sposob. (przyklad Trumna, Jelen).
A możesz mi podać więcej takich lubelskich przykładów w wieku 20-28 :?: :?: No właśnie... Trochę ich za mało jak na tyle lat. Więc może jednak trzeba na początku trochę pomóc młodym... To się powinno zwrócić z nawiązką :idea:

A ile lat ma Tomasz Piszcz?

Klusek

#1704 Postautor: Klusek » 27 listopada 2005, o 18:04

niestety myśle że większość działaczy w klubach beda myslec jak Michael, a nie jak Meesha, tzn.sukces tu i teraz, a po co szkolic wychowankow skoro mozna wziasc kogos z zagranicy, zaplcic mu a nie inwestowac w kogos od podstaw. w ten sposob moze juz nie byc tak wielu zdolnych polskich juniorow jak obecnie.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#1705 Postautor: jas » 27 listopada 2005, o 18:10

Klusek pisze:niestety myśle że większość działaczy w klubach beda myslec jak Michael, a nie jak Meesha, tzn.sukces tu i teraz, a po co szkolic wychowankow skoro mozna wziasc kogos z zagranicy, zaplcic mu a nie inwestowac w kogos od podstaw. w ten sposob moze juz nie byc tak wielu zdolnych polskich juniorow jak obecnie.

ale moze z tej mniejszej grupy zdolnych juniorow wyrosnie choc 3-4, ktorzy w seniorskim zuzlu beda prezentowac poziom czolowki gp, bo juz od najmlodszych lat beda musieli walczyc o mijesce w skaldzie z silnymi przecienikami...

ps. zeby nie bylo niedomowien, chce aby naszymi juniorami w przyszlym sezonie byli nasi wychowankowie, chyba ze bedzie mozliwosc sciagniecia jakiegos "porzadnego" nazwiska. zadnych Dominiczakow, Smiej czy Lyk.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Michael

#1706 Postautor: Michael » 27 listopada 2005, o 18:16

Nie chodzi tu o zamykanie drogi dla juniorow z Lublinia tylko ooooooooo tooooooo zeeeeeeee:

Cel zostal postawiony: AWANS( choc sam w to nie wierze)
Czyli nie mozemy pozwolic na to ze bedziemy jezdzic zawodnikami nie majacymi pojecia o ligowej walce nie mowiac o walce o extralige.