Ale o czym wy mowicie.
Jak nie ma kasy na Joonasa (wnioskuje z tego ze mu nie zaplacili jeszcze skoro sle on oferte do Gdanska i jakoby sie przeciagaja rozmowy z nami).
Pomarzyc to zawsze mozna ale ja niewierze ze bedzie u nas jezdzil ktos taki jak Loram czy "Herbie".
Jak nieradzimy sobie z krajowcami zeby ich zebrac to o do obco chyba jeszcze daleka droga.
Skład na sezon 2006
auganoff pisze:Rzeszów - Marma
Gdańsk - Lotos
Tarnów - Trzebinia
Lublin - Sipma
I tu mamy jasne porownanie. Walka o extralige rozgrywa sie wsrod bogatych zespolow. Smialo mozna dopisac do tego - Zielona Gora - Kronopol. Pieniadze to polowa sukcesu, druga polowe trzeba zdobyc na torze. W Lublinie moze i nie jest najgorzej, ale do awansu jest dalej niz blizej, przynajmniej w tej chwili.
fcb pisze:Ja osobiście bym zaproponował Osumka
Jaga pisze:A tak na temat to u nas na forum zostało podane info iż pewna osoba rozmawiała w sobote z Jackiem Rempałą i ten powiedział mu że jest bliski podpisania kontraktu z Lublinem - na ile pewne info to nie wiem ale oscyluje w granicy 100%
Lubelski Sport Express pisze:PYTANIA do Jacka Rempała zawodnika Unii Leszno
Na jakim etapie sÄ… twoje rozmowy z klubem z Lublina?
– SkÅ‚amaÅ‚bym gdybym powiedziaÅ‚, że Lublin siÄ™ ze mnÄ… nie kontaktowaÅ‚. Powiem wiÄ™cej, jesteÅ›my już po kilku rozmowach, ale trudno powiedzieć jaki bÄ™dzie finaÅ‚. RzeczywiÅ›cie rozglÄ…dam siÄ™ za nowym klubem, bo w Lesznie raczej już nie wystartujÄ™. Być może bÄ™dzie to Lublin, może inny klub. Rzeszów? Na dzisiaj za wczeÅ›nie na odpowiedź.
Dyrektorem w Lublinie został dobrze ci znany Bogusław Kasiński.
– Ale to nie ma żadnego znaczenia. Nie bÄ™dÄ™ siÄ™ tym sugerowaÅ‚ przy wyborze klubu na nowy sezon. Ale potwierdzam, z Lublinem jesteÅ›my po kilku rozmowach, sporo jest jeszcze do przemyÅ›lenia i ustalenia. Temat moich startów w Lublinie jest, ale nie chcÄ™ nic przesÄ…dzać. Rozmawia siÄ™ z wieloma klubami.
Jest możliwe, że te ustalenia zapadną już w tym tygodniu?
– Raczej nie, nie wydaje mi siÄ™. Ale podkreÅ›lam, Lublin to tylko jedna z możliwych opcji.
Kto kłamie?? Jaga czy Jacek Rempała??

wojtas spoko ale zadajmy sobie ważne pytanie: kiedy ten artykół został napisany? Bo koleś który info u nas na forum napisał ponoć rozmawiał z Jackiem w sobote wieczorem więc w miare nowa informacja. Poza tym ja nie wiem na ile to prawda gdyż pasuje też wziąść pod uwage fakt iż w sobote były andrzejki i koleś mógł byc tak nabzdryngolony że nie wiedział że gada z wieszakiem
Nie żebym siał zament czy inny słonecznik
ale tylko przekazałem co się dowiedziałem a na ile to prawdziwe ? To tego nie wiem.
Bądź co bądź ja nie kłamie ja jestem tylko pośrednikiem
Rempała Ty kłamco hehe
Zresztą z tymi transferami jest teraz taki kocioł że sam się pogubiłem i może sam Jacek też
Nie żebym siał zament czy inny słonecznik
Bądź co bądź ja nie kłamie ja jestem tylko pośrednikiem
Rempała Ty kłamco hehe
Zresztą z tymi transferami jest teraz taki kocioł że sam się pogubiłem i może sam Jacek też

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
Po poście Jagi sytuacja wygląda Gelu tak, że spośród 3 wymienionych awansowiczów (do których kilar słusznie dopisał Zielonkę) 2,5 potwierdza moją tezę. Trzebinia jednak Tarnowowi pomogła i to pod koniec sezonu, kiedy kasa przed barażami z Gdańskiem była bardzo potrzebna. Przykład Marmy jest bardziej wymowny - Rzeszów zaczął się liczyć w walce o awans dopiero w momencie gdy silna firma bardzo mocno się zaangażowała w finansowanie zespołu, co w sezonie 2004 jeszcze nie miało miejsca. Lotos w ogóle chytrze pominąłeś.
Dla mnie sytuacja wygląda tak, że równie zabójcze może okazać się dziadowanie A.D.2005, jak i atak na extraligę bez odpowiedniego zaplecza finansowego. Jeśli będą środki - proszę bardzo, bierzmy Karlssona, Jędrzejaka, Lorama, Pawlaszczyka, o których się upominasz, w trosce o pełnię Twego szczęścia można wziąć i Krzyżaniaka
.Ale jeśli nie ma pokrycia finansowego to bierzmy to, na co nas stać i jakoś przeboleję, że zostanę przez Ciebie zbesztany za to, iż podoba mi się jazda Joonasa. No cóż my nie-znawcy potrafimy się cieszyć takimi bzdurami jak efektowna jazda i szaleńcze ataki przy bandzie, na które to elementy prawdziwi koneserzy słusznie patrzą z pogardliwym pobłażaniem.
Górna czwórka, ewentualnie baraże powinny zapewnić przyzwoitą liczbę kibiców i rozsądne wpływy do klubowej kasy.
Dla mnie sytuacja wygląda tak, że równie zabójcze może okazać się dziadowanie A.D.2005, jak i atak na extraligę bez odpowiedniego zaplecza finansowego. Jeśli będą środki - proszę bardzo, bierzmy Karlssona, Jędrzejaka, Lorama, Pawlaszczyka, o których się upominasz, w trosce o pełnię Twego szczęścia można wziąć i Krzyżaniaka
Górna czwórka, ewentualnie baraże powinny zapewnić przyzwoitą liczbę kibiców i rozsądne wpływy do klubowej kasy.