Jak sie boicie ujawnienia waszych zrodel, sprzedajcie info innym profilem czy cos
Skład na sezon 2006
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
Holly
jacur78 pisze:Widze ze Stead za slaby na Lublin a wystarczajaco mocny na Torun...
Ja osobiwcie nie rozumiem niecheci Gela do wielu proponowanych na forum obco... Jesli nie beda wolali kasy za podpis to nalezy podpisywac ilu sie da. Chocby i 8 ... a przy pewnej dozie szczescia 2 bedzie strzalem w 10
No widzisz. Ty to rozumiesz, ja to rozumiem, wszyscy to rozumieją. Ale jest taki jeden nastawiony wiecznie na anty, który pojąć tego nie może
Logika nakazuje zalozyc iz zawodnicy Ci to zawodnicy solidni...
Cieniasow mozna by zakontraktowac i pod koniec stycznia. Skoro podpisano teraz to raczej sa to porzadni zawodnicy. No chyba ze zestaw Knapp/Piszcz/Jelen/XXX ale osobiscie wolal bym zeby to byl ktos inny. Jelen i Piszcz zawsze zdaza podpisac.
ps. Mimo wszystko szkoda Staszka, wychowanek to jednak wychowanek...
Cieniasow mozna by zakontraktowac i pod koniec stycznia. Skoro podpisano teraz to raczej sa to porzadni zawodnicy. No chyba ze zestaw Knapp/Piszcz/Jelen/XXX ale osobiscie wolal bym zeby to byl ktos inny. Jelen i Piszcz zawsze zdaza podpisac.
ps. Mimo wszystko szkoda Staszka, wychowanek to jednak wychowanek...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
harry pisze:3 swoich, 1 obcy
harry jeszcze zaczynasz i niekonczysz
bkapusta pisze: fochniemy sie i co bedzie?:)
I jak każdy chory psychicznie na chorobę pod tytułem żużel ( włączając mnie) 9 kwietnia stawicie się na stadionie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
a ja sobie tak wydedukowalem ze beda to:
1.Swist-skoro mamy jechac o ekstralige to musimy miec kogos z niej
2.Wardzala-skoro mamy dyra z tarnowa a jego tam nie chca to pewno go przygarnie
3.Stojan-cicho o nim, a nie bylo sezonu zeby z nimi nie gadali nasi. Choc tym samym tropem mozna powiedziec ze bedzie to Baran, dlatego tutaj sie jeszcze wacham
4.z obcym trudny strzal.ktos przebakiwal na forum ze na karlssonow albo lorama nie mamy co liczyc. mysle ze bedzie to jakis angol. stawialem na steda ale podpisal w toruniu (na lublin zaslaby wg gela, zobaczy jak sie spisze), teraz stawiam na norrsa?
1.Swist-skoro mamy jechac o ekstralige to musimy miec kogos z niej
2.Wardzala-skoro mamy dyra z tarnowa a jego tam nie chca to pewno go przygarnie
3.Stojan-cicho o nim, a nie bylo sezonu zeby z nimi nie gadali nasi. Choc tym samym tropem mozna powiedziec ze bedzie to Baran, dlatego tutaj sie jeszcze wacham
4.z obcym trudny strzal.ktos przebakiwal na forum ze na karlssonow albo lorama nie mamy co liczyc. mysle ze bedzie to jakis angol. stawialem na steda ale podpisal w toruniu (na lublin zaslaby wg gela, zobaczy jak sie spisze), teraz stawiam na norrsa?