Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
dilucio
Senior

Re: Rempała dopiero 20 grudnia????

#2051 Postautor: dilucio » 1 grudnia 2005, o 16:32

Marcinex pisze:Na stronie internetowej http://www.czarnysport.pl/index.php?id= ... c23c82e12b można przeczytać:

"Z nieoficjalnych źródeł dotarły do nas informacje jako, że Jacek Rempała jest bliski podpisania kontraktu z Towarzystwem Żużlowym Lublin. Zawodnik, który w ostatnim sezonie ścigał się w Unii Leszno został wystawiony na listę transferową za darmo. Żużlowiec rodem z Tarnowa umowę podpisać ma około 20 grudnia br. O wszystkim będziemy informować na bieżąco. "

To w końcu w sobotę, czy dopiero 20 grudnia??

powinno byc okolo 2 grudnia czyli w sobote :D :lol:

Holly

#2052 Postautor: Holly » 1 grudnia 2005, o 16:44

Czy mógłby mi ktoś podać wyniki z sezonu 2005 ekstraligi , jak wypadł J.Rempała w Zielonej Górze ?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#2053 Postautor: Cooper » 1 grudnia 2005, o 16:45

auganoff pisze:Teraz mi przyszło do głowy, że tajemniczy on nie musi być Polakiem. Z tego, co piszą Harry i Gawrzyk, Peter i Max raczej nie wchodza w grę, a że i Gelo był pod wrażeniem więc do głowy przychodzi mi tylko Loram. Byłoby miło!
Koniec dociekań, idę zrobić coś pożytecznego. :wink:

Błyskotliwe spostrzezenie. Zwariowac mozna slyszac w kolko Swist albo Krzyzaniak.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Snys
Zawodowiec

#2054 Postautor: Snys » 1 grudnia 2005, o 16:46

toosexy pisze:Czy mógłby mi ktoś podać wyniki z sezonu 2005 ekstraligi , jak wypadł J.Rempała w Zielonej Górze ?

7+1 (1*,3,3,0,0)

Holly

#2055 Postautor: Holly » 1 grudnia 2005, o 16:51

J.Rempała 7+1 (1*,3,3,0,0)

to nie dobrze , pojechał na poziomie Jeleniewskiego , a ZkŻ w tym roku to mocniejsza drużyna.

Michael

#2056 Postautor: Michael » 1 grudnia 2005, o 16:53

Rempala zadne wzmocnienie.

Prz pelnej mobilizacji, dobrym sprzecie, i stabilnej formie to Piszcz jest w satnie robic tyle punktow co Jacek Rempala.

Pytanie tylko za jakie pieniadze :wink:

A swoja droga to zadne zaskoczenie i z kims takim (nawet przy zalozeniu ze obco bedzie Loram, Hamill czy Andersen; no chyba ze wszyscy razem :twisted: ) nasze szanse w konfrontacji z zielonka sa marne.

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#2057 Postautor: auganoff » 1 grudnia 2005, o 16:58

Cooper pisze:
auganoff pisze:Teraz mi przyszło do głowy, że tajemniczy on nie musi być Polakiem. Z tego, co piszą Harry i Gawrzyk, Peter i Max raczej nie wchodza w grę, a że i Gelo był pod wrażeniem więc do głowy przychodzi mi tylko Loram. Byłoby miło!

Błyskotliwe spostrzezenie. Zwariowac mozna slyszac w kolko Swist albo Krzyzaniak.

Skoro wiesz więcej, to napisz, a jeśli nie to się nie dziw, że są domysły, także te mniej błyskotliwe. W powyższym poście o Świście ani Krzyżaniaku nie ma ani słowa więc podejrzewam, że z cytowaniem coś nie wyszło.

edit: Chyba, że to nie była z Twojej strony ironia :wink:
Ostatnio zmieniony 1 grudnia 2005, o 17:10 przez auganoff, łącznie zmieniany 1 raz.

Holly

#2058 Postautor: Holly » 1 grudnia 2005, o 17:00

Ja obawiam sie jednego , żeby przyszło dwóch Rempałów bo i Grześ nie ma miejsca w Tarnowie i domyślam sie że w ekstralidze nie pojeździ.

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#2059 Postautor: auganoff » 1 grudnia 2005, o 17:05

toosexy pisze:Ja obawiam sie jednego , żeby przyszło dwóch Rempałów bo i Grześ nie ma miejsca w Tarnowie i domyślam sie że w ekstralidze nie pojeździ.

Z tego, co słyszałem, to ma się leczyć do maja dlatego nie sądzę, żebyśmy byli nim zainteresowani.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#2060 Postautor: Cooper » 1 grudnia 2005, o 17:22

auganoff pisze:
Cooper pisze:

Skoro wiesz więcej, to napisz, a jeśli nie to się nie dziw, że są domysły, także te mniej błyskotliwe. W powyższym poście o Świście ani Krzyżaniaku nie ma ani słowa więc podejrzewam, że z cytowaniem coś nie wyszło.

edit: Chyba, że to nie była z Twojej strony ironia :wink:

Po prostu zauwazylem, ze w koncu ktos skierowal dyskusje na inne tory a nie ciagle babranie sie w trzech nazwiskach na krzyz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2061 Postautor: Łoptymista » 1 grudnia 2005, o 17:37

Po prostu zauwazylem, ze w koncu ktos skierowal dyskusje na inne tory a nie ciagle babranie sie w trzech nazwiskach na krzyz

Czyżbyś- jako megawtajemniczony- chciał nam coś zasugerować 8) :?: :idea: :?:

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#2062 Postautor: auganoff » 1 grudnia 2005, o 17:40

Ok Cooper, mam nadzieję, że to właściwy trop i znowu będziemy mieli najlepszego obco w lidze! Loram a może jakimś cudem któryś z Karlssonów? Jeśli nie dożyję soboty to z waszej - wtajemniczonych - winy klub straci kibica i jego kasę za bilety :wink:

Pzdr

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2063 Postautor: Łoptymista » 1 grudnia 2005, o 17:42

auganoff pisze:? Jeśli nie dożyję soboty to z waszej - wtajemniczonych - winy klub straci kibica i jego kasę za bilety :wink:

Pzdr

Spisz testament i wszystko to co masz oraz organy przeznacz na TÅ» SIPMA LUBLIN. :wink: Dzieki temu sponsorem pierwszego biegu w sezonie zostanie twoja watroba - o ile do czegos jeszcze sie nadaje.;)

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#2064 Postautor: Drabol » 1 grudnia 2005, o 18:34

Michael pisze:
A swoja droga to zadne zaskoczenie i z kims takim (nawet przy zalozeniu ze obco bedzie Loram, Hamill czy Andersen; no chyba ze wszyscy razem :twisted: ) nasze szanse w konfrontacji z zielonka sa marne.

Wiem że to w formie żartu, ale i ta bo moze ktoś to wezmie na poważnie :D Hans nawet na wiecej niż 100% będzie startoał w ekstralidze, Loram również na baaardzo duzo , bo interesują się z nim na dalekim etapie 2 kluby, a Hamill to chyba nie musze pisac.

Ale jak nadal na kogos takiego liczycie to gratuluje poczucia humoru :D

Michael

#2065 Postautor: Michael » 1 grudnia 2005, o 18:42

Pozartowac zawsze mozna.

Zwlaszcza w kontekscie takiego klubu jak nasz :twisted: gdzie mowi sie o awansie a zapewne zakontraktuje sie przecietniakow sredniakow.

Kilok

#2066 Postautor: Kilok » 1 grudnia 2005, o 19:21

Drabol pisze:
Michael pisze:

Wiem że to w formie żartu, ale i ta bo moze ktoś to wezmie na poważnie :D Hans nawet na wiecej niż 100% będzie startoał w ekstralidze, Loram również na baaardzo duzo , bo interesują się z nim na dalekim etapie 2 kluby, a Hamill to chyba nie musze pisac.

Ale jak nadal na kogos takiego liczycie to gratuluje poczucia humoru :D

Ty to miales dopiero dobry humor piszac ze Nicky juz jest z Wami dogadany :wink: 8) , w tym watku pooprostu padaja roznego rodzaju propozycje i zyczenia a ze padlo hasło walka o Ekstralige i zyczenia kibicow staly sie wieksze :lol:
Ostatnio zmieniony 1 grudnia 2005, o 19:29 przez Kilok, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#2067 Postautor: wojtas » 1 grudnia 2005, o 19:21

Michael pisze:Zwlaszcza w kontekscie takiego klubu jak nasz gdzie mowi sie o awansie a zapewne zakontraktuje sie przecietniakow sredniakow.

Chcialbys zawodnikow na swiatowym poziomie?? To w koncu nie ekstraliga, tylko jej zaplecze. A ci najlepsi dążą do tego zeby miec ciagłą stycznosc ze swiatowa czolowka. I raczej trudno przy obecnym regulaminie zakontraktowac gwiazde w I lidze. Dla mnie zawodnicy typu J. Rempała, Knapp itp. to juz jest wzmocnienie.
Wyjatkiem jest oczywiscie Walasek z Zielonej Gory, ale jego decyzje trudno wytlumaczyc inaczej niz tylko checia zarobku. Jak w Falubazie maja to niech daja. Ich sprawa.
Jeszcze rok temu mozna bylo kontraktowac obco swiatowego formatu (Max, Karlsson), ale tylko dlatego ze nie mieli miejsca w klubie e- ligi a za wszelka cene chcieli jezdzic w Polsce.
Ta sytuacja ktora teraz jest, wglada wg mnie znacznie zdrowsza. Wyrowna sie poziom zawodnikow. Pozbedziemy sie ligowych dziadow typu Kloszarda.
Jasne ze wieksza bedzie roznica miedzy eligÄ… a I liga ale w koncu to eliga ma byc najmocniejsza. To jest wg mnie normalne ze jakies granice pomiedzy ligami powinny byc.

Pzdr
Obrazek

Michael

#2068 Postautor: Michael » 1 grudnia 2005, o 19:29

Nie chodzi tu o swiatowy poziom.

Ostrow jest tez 1 lidze a jezdzi(Å‚) w nim Jedrzejak i Peter.

W Gdansku jak jezdzil w 1 lidze jezdzili Kostek i Chrzanos.

W Rzeszowie Sledz i Max.

Zasady odnosnie obco sie troche pozmienialy to fakt tylko ze zielonka jak chce awansowac to bierze Okonia i Walaska.

A my tez chcemy awansowac i prawdopodobnie ( ale ni mowie ze tak bedzie bo nie wiem dokladnie) wezmiemy odpady z ekstraligi.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#2069 Postautor: wojtas » 1 grudnia 2005, o 19:41

Michael pisze:Ostrow jest tez 1 lidze a jezdzi(Å‚) w nim Jedrzejak i Peter.

W Gdansku jak jezdzil w 1 lidze jezdzili Kostek i Chrzanos.

W Rzeszowie Sledz i Max.

To bylo za czasow wlasnie innego regulaminu. Gdyby owczesnie byl dzisiejszy regulami peweni wszyscy ci zawodnicy (oprocz Sledzia) jezdzili by w elidze. W tym sezonie wszyscy pojadÄ… wlasnie w ekstralidze. Roznie moze byc z Jedrzejakiem ale wg umiejetnosci to powinien tam wlasnie sie znalezc. Przeszkoda bedzie te 150 000 przy jego nazwisku na liscie transferowej.
A jesli chodzi o Sledzia to z calym szacunkiem ale nie mam go za lepszego zawodnika od J. Rempały.

Co do zielonki to sie zgadzam. Patrzac na ich budzet to powinni byc zapewne w srodku tabeli ekstraligi. My chcemy awansowac ale troszke mniejszym kosztem :wink:
Obrazek

Michael

#2070 Postautor: Michael » 1 grudnia 2005, o 19:44

Tylko czy te koszty okaza sie wystarczajace...

Czas pokaze...

A wlasciwie sobota pokaze :twisted:

Michael

#2072 Postautor: Michael » 1 grudnia 2005, o 20:31

Tak Gawrzyku tylko ze apetyt rosnie w miare jedzenia.

Skoro padlo haslo walki o ekstralige to chcialoby sie miec i tego i tamtego w druzynie :wink:

Pebas
Szkółkowicz

#2073 Postautor: Pebas » 1 grudnia 2005, o 20:32

wszyscy pisza o j.rempale wiec cos musi byc na rzeczy. ciekawe czy to on podpisze w sobote. do tego ma byc jeszcze dwoch bo przeciez knap juz jeste. jeden to pewnie jonas, a drugi jelen. szału nie bedzie :? :roll:

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#2074 Postautor: Drabol » 1 grudnia 2005, o 20:41

Kilok pisze:
Ty to miales dopiero dobry humor piszac ze Nicky juz jest z Wami dogadany :wink: 8) , w tym watku pooprostu padaja roznego rodzaju propozycje i zyczenia a ze padlo hasło walka o Ekstralige i zyczenia kibicow staly sie wieksze :lol:

Nicki byl dogadany - Rzeszów odbił stawkę i wygrali pojedynek 8)

No tak - walka o ekstralige to odważna deklaracja. Jesli wasz budzet faktycznie jest mniejszy, to trzeba podjąc ryzyko. Nie macie wyjścia. Trzeba szukać młodych zdolnych żuzlowócw wsparty 2 pewniakami.

PS.Wasz ulubieniec Krzysio Dominiczak jest na liście transferowej za 0 zł :lol:

Pebas
Szkółkowicz

#2075 Postautor: Pebas » 1 grudnia 2005, o 20:46

za zero to ja moge z nim podpisac kontrakt. mam spora dzialke do przekopania. gdyby przyjezdzal tylko na mecze u nas mialby zajecie na caly sezon. zeby bylo jak w zuzlu, zapewniam lopate, a nawet dwie. jedna po tuningu, swiezo ostrzona.
o0by nikomu glupi pomysl zakontraktowania dominiczaka albo smieji do glowy nie wpadl.