Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2376 Postautor: Łoptymista » 4 grudnia 2005, o 19:03

Sęk w tym, że Gazeta Lubuska pisze wprost, że Stal podpisała już z Joonasem. Chyba, że się pomylili...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#2377 Postautor: kilar » 4 grudnia 2005, o 19:08

Zorro jechal tylko w 3 spotkaniach. Nie sadze, zeby w nich tyle zarobil, zebu mu Grudziadz nie zwracal do tej pory pieniedzy. Poza tym w pomeczowym (TZ-Stal G.) wywiadzie Chomski podkreslil, ze byli Joonasem zainteresowani...(nie)stety padlo na Bjerre z czego byl potem wyraznie niezadowolony. Co sie odwlecze, to nie uciecze...

Sober
Senior

#2378 Postautor: Sober » 4 grudnia 2005, o 19:22

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#2379 Postautor: Smirnek » 4 grudnia 2005, o 19:38

Ja wolałbym Andreasa Messinga albo Edwarda Kenneta ale Batchelor też może być.

Holly

#2380 Postautor: Holly » 4 grudnia 2005, o 19:39

Z całym szacunkiem dla młodych lubelskich juniorów , jestem jaknajbardziej za tym żeby w składzie było dwóch zagranicznych juniorów !
No i oczywiście jeden z moich faworytów :

Outrup: 42
1. Jarosław Hampel (0, 0, 2, 3, 0, d) - 5
2. Steven Andersen (1, 0, 1*, 2*, u, d) - 4+2
3. Kaj Laukkanen (d, 1, d, -, -) - 1
4. Henning Bager (2, 6, 1, 1, 1, 3, 1) - 15
5. Andreas Messing (3, 2, 2*, 3, 3, 2*, 3) - 18+2
6. Morten Gorm (u, 0, -, -, 1) - 1

Holsted: 50
1. Niels Kristian Iversen (3, 2*, 2*, 2, 2*) - 11+3
2. Niklas Klingberg (2*, 3, 3, 3, 2, 2*) - 15+2
3. Nicki Pedersen (3, 3, 3, 2*, 3, 3) 17+1
4. Henrik Moller (1, 1*, 0, 1, 1) 4+1
5. Flemming Jakobsen (2, 1, 0, 0, 0) 3
6. Łukasz Jankowski (1, 2, 1, 0, 1) 5

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#2381 Postautor: Dobromir » 4 grudnia 2005, o 19:46

Steen Jensen albo Sebastian Alden są wg mnie pewniejsi. Jeździli już w Polsce z dobrym skutkiem.

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#2382 Postautor: Smirnek » 4 grudnia 2005, o 19:48

Mógłbyś jeszcze znaleść jego najgorszy występ tak dla porównania?

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#2383 Postautor: jacur78 » 4 grudnia 2005, o 19:50

Dochodze do wniosku ze przepis o obowiązkowym juniorze w składzie staje sie pwoli przezytkiem. Dlaczego to wlasnie Polska na stac na strazy szkolenia narybku dla calej Europy Rozwiazaniem tej sytuacji moglbybyc przepis ze tylko wychowankowie klubu moga byc na tej pozycji, powiazany z zakazem podkupowania mlodych jezdzcow przez inne kluby (deklaracje zawodnicze) i egzaminy dla zuzlowcow tylko w jezyku polskim... (zeby nie bylo np dunskich wychowankow)

Holly

#2385 Postautor: Holly » 4 grudnia 2005, o 19:55

Mógłbyś jeszcze znaleść jego najgorszy występ tak dla porównania?

http://www.sportowefakty.pl/dsl.htm

wystarczy ?

Harry dzwoń do Messinga poki będzie za późno !!!!!

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#2386 Postautor: AGENCIK » 4 grudnia 2005, o 20:04

Jak na razie to z dużej chmury sa małe transfery Rempała jest oklicze na jego punkty ale co do Australijczyka to wielka :roll: niewiadoma?? albo bedzie czarnym koniem albo wielki niewypał!!! ( skad to podobieństwo do pulpeta-Jensen)Swoja droga to tyle było mowy że jakuwolnia rynek to bedziemy mogli wybierac w obcokrajowcach ze sa tani a tu jak narazienic wszyscy sa za drodzy? DLA NAS tj Tż Stawiam pytanie To jak to jest?że nie stać nas na nikogo z nazwiskiem z lepszych zawodnikow!!!
To z czym do innych kluboww walce o awans?Jak dla na ta chwile to mnie to skład mamy nadal za słaby Lepsze maja ZIELONA GORA GORZOW RYBNIK OSTROW to za mało by wejsc do czworki nawet za nami Krosno Grudziadz Gniezno wiec jaki to ma byc Awans czy tylko z kłapaniu buzia bo na razie wiekszych przesłanek nie widac

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#2387 Postautor: wojtas » 4 grudnia 2005, o 20:08

pav pisze:ten Hampel to jakiś straszny cienias musi być

Beztalencie jakies :wink: A tak na serio to w Danii o ile pamietam zroznicowana jest trudnosc rywali w zaleznosci od numeru zawodnika. Tak wiec zawodnik z nr 1 (taki Hampel) ma rywali trudniejszych niz zawodnicy z wyzszymi numerami. Kiedys tak bylo. Dawno nie interesowalem sie dunska liga, ale mam nadzieje ze tam nie zmieniaja zasad i drabinki biegow co sezon jak u nas. Ale nie doszukujmy sie dziury w calym, bo widac ze ten Messing wie o co chodzi w zuzlu i bylby duzym wzmocnieniem. Popieram Holly'ego - dzwonic poki mozna.

Pzdr
Obrazek

Czarek
Trener

#2388 Postautor: Czarek » 4 grudnia 2005, o 20:17

Proponuję zaktualizować ankietę, bo powyższej uciekło parę nazwisk, a parę można dodać.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#2389 Postautor: wojtas » 4 grudnia 2005, o 20:18

AGENCIK - poki co to ty klapiesz morda. Z takimi tekstami spie....j do piaskownicy i ustawiaj tam kolegow. Inteligencja inaugaracyjnego wpisu nie zna granic.

Jak dla na ta chwile to mnie to skład mamy nadal za słaby Lepsze maja ZIELONA GORA GORZOW RYBNIK OSTROW

Tak specjalisto, szczegolnie silne sklady na dzien dzisiejszy ma Gorzow (Flis, Rajkowski) i Ostrów (bez podpisow, we wtorek bedziemy pewnie inaczej mowic ale to nic).

Brak mi slow jak widze takich "koneserów speedway'a"
Obrazek

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#2390 Postautor: luCas » 4 grudnia 2005, o 20:22

Tak specjalisto, szczegolnie silne sklady na dzien dzisiejszy ma Gorzow (Flis, Rajkowski)

O ile sie nie myle sklad Stali Gorzow na dzien dzisiejszy jest taki, "koneserze speedwaya"
1. Robert Flis
2. Andrzej Guchy
3. Piotr Paluch
4. Jarosław Łukaszewski
5. Michał Rajkowski
6. Kamil Brzozowski
7. Sławomir Dąbrowski
8. Adrian Szewczykowski
Ostatnio zmieniony 4 grudnia 2005, o 20:25 przez luCas, łącznie zmieniany 2 razy.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#2391 Postautor: AGENCIK » 4 grudnia 2005, o 20:25

Dlaczego nie wyciagamy wnioskow z poprzedniego sezonu raczej z błedow Jakich ktos spyta? co mam na mysli 1.słabi juniorzyaz sie prosi o kogos z zagranicznych abysmy nie dostawaliw biegu juniorow pytanie kto?Z tych zawodnikow co widziałem na zywoto mam dwa typy Australijczyk HOLDNER (o ile jest jeszcze juniorem bo nie sprawdzałem z jakiego jest rocznika)widziałem go w Tarnowie na połfinale IMSJ ładnie jezdziłale pechowo i nie awansował choc zasługiwał 5pkt aledefekt na prowadzeniu i upadek na prowadzeniu było by 11pkt jest wart uwagi na pierwsza lige by wystarczył a drugi to DANIEL KING anglia dobry zawodnik niezłe starty i ładna jazda

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#2392 Postautor: RadeKas » 4 grudnia 2005, o 20:31

Skad wiesz AGENCIK, czy dzialacze nie wyciagneli wnioskow z poprzedniego sezonu? Wydaje mi sie, ze dzisiaj jest 4 grudnia a nie 31 stycznia. Tymczasem ty piszesz tak jakbysmy mieli juz luty i sezon transferowy dobiegl konca. Poczekaj ze swoimi ocenami do jego zakonczenia.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#2393 Postautor: wojtas » 4 grudnia 2005, o 20:51

Lucas pisze:O ile sie nie myle sklad Stali Gorzow na dzien dzisiejszy jest taki, "koneserze speedwaya"
1. Robert Flis
2. Andrzej Guchy
3. Piotr Paluch
4. Jarosław Łukaszewski
5. Michał Rajkowski
6. Kamil Brzozowski
7. Sławomir Dąbrowski
8. Adrian Szewczykowski

Z lepszych zawodnikow, fakt zapomnialem ze podpisal juz Paluch, a reszte uwazam za zawodnikow, bez obrazy, malo znaczacych, w tym takze Lukaszewskiego, do ktorego nigdy nie mialem przekonania. Zaraz tu pewnie sie kilka osob oburzy...
A za "konesera speedway'a" nigdy sie nie uwazalem. Duzo mi jeszcze brakuje. Natomiast wk...a mnie jak ktos jezdzi po calym zarzadzie i nie tylko, w polowie okresu transferowego ze nie mamy Karlssonow, Walaska, Ułamka i kogo tam jeszcze. Oni sa winni temu ze lubelszczyzna nie jest kraina "mlekiem i miodem plynacą" i ze nie na wszystkich nas stac??

Pzdr
Obrazek

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#2394 Postautor: AGENCIK » 4 grudnia 2005, o 20:57

wojtas co ty taki nerwowy jeszcze sie odenerwujesz na meczach :wink: teraz jest czas na dyskusje wymiany pogladow i podpowiedzi zawodnikow a ze brak kasy no coz u nas zawsze z tym krucho tylko z dnia na dzien zawodnikow wolnych ubywa

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#2395 Postautor: AGENCIK » 4 grudnia 2005, o 21:02

Czy kos wie czy z tomkiem piszczem beda prowadzone rozmowy a moze sa ? Chyba jakis kompromois co do rozbieznosci finansowych da sie wypracowac Wkoncu to niezły chłopak jest i nasz lubelski Licze ze jednak zostanie u nas

Awatar użytkownika
j23

#2396 Postautor: j23 » 4 grudnia 2005, o 21:04

witam niestety z tego co wyczytalem na forum gorzowa to wyglada na to ze nie puszczÄ… kilokarpi do lublina :cry: mysle ze to bedzie wielka dla nas strata bo w tej chwili wydaje mi sie ze nie ma juz nikogo lepszego od niego.ale puki nie wiadomo nic oficjalnie trzeba sie modlic i miec nadzieje ze jednak Pan Bog podsunie mu kontrakt z naglowkiem TÅ» SIPMA :wink:

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#2397 Postautor: wojtas » 4 grudnia 2005, o 21:07

AGENCIK pisze:wojtas co ty taki nerwowy jeszcze sie odenerwujesz na meczach, teraz jest czas na dyskusje wymiany pogladow i podpowiedzi zawodnikow a ze brak kasy no coz u nas zawsze z tym krucho tylko z dnia na dzien zawodnikow wolnych ubywa

Ja nerwowy?? Okres mam czy cos... 8)
Nie chce tutaj zbytnio bronic zarzÄ…du, ale wystarczy spojrzec na to co bylo rok temu o tej samej porze. W tym roku myslalem ze bedzie jeszcze gorzej, byly rozne glosy, nawet o likwidacji TÅ». A jednak jest inaczej, znacznie na korzysc. Gdyby w klubie nic sie nie dzialo pewnie sam bym na nich psioczyl ale poki co jest dobrze. Zobaczymy co sie bedzie dziac w najblizszych tygodniach.

Pzdr
Obrazek

Holly

#2398 Postautor: Holly » 4 grudnia 2005, o 21:07

witam niestety z tego co wyczytalem na forum gorzowa to wyglada na to ze nie puszczÄ… kilokarpi do lublina mysle ze to bedzie wielka dla nas strata bo w tej chwili wydaje mi sie ze nie ma juz nikogo lepszego od niego.ale puki nie wiadomo nic oficjalnie trzeba sie modlic i miec nadzieje ze jednak Pan Bog podsunie mu kontrakt z naglowkiem TÅ» SIPMA

ja znam kilku lepszych :D

póki co

http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=93402

chyba zrezygnowali z Hamilla , więc może on ?

Michael

#2399 Postautor: Michael » 4 grudnia 2005, o 22:04

A ja sie wlasnie dowiedzialem ze Slaboniowi nie tak blisko do Torunia.
Raczej go nie chca.

Jest wiec szansa dla nas. :wink:

Awatar użytkownika
j23

#2400 Postautor: j23 » 4 grudnia 2005, o 22:57

Moje zdanie jest takie ze jezeli w tym tygodniu nie podpisza nasi wlodarze kontraktow z conajmniej dojka bardzo dobrych zawodnikow w tym stranieri to pieniażki jakie chca zainwestowac w drużyne pojda w diably conajmniej polowicznie bo zawody beda ciekawe napewno bo pierwsze kroki juz na to wskazuja ale awans oddali sie w znacznym stopniu niestety bo nasi przeciwnicy nie spia.Tak wiec panowie jak juz sie tyle kasy wywaliliście to nalzy wykonac ostatnie pchniecie i dopiac sklad jak najszybciej bi okaze sie niedlugo ze nie bedzie z kogo wybierac i na siłę zakontraktuje sie figuranta typu jesper czy ktos jego pokroju.Oby nie pozdrawiam :wink: