Spotkanie Forumowiczów
Myślę,że najlepiej by było gdyby Ci co nie mogą przybyć w najbliższą sobote (a widac że kilka takich osób jest) zaproponowali jakiś inny termin, który im pasuje. np. 16 albo 17 grudnia a wtedy jeśli taki termin będzie pasował większej ilości osób to się poprostu spotkanie na ten termin przeniesie.
A to może ja zaproponuje coś takiego bo widze że macie problemy z4e zgraniem się ... może zrobicie 2 spotkania teraz dla tych ktorzy moga i za tydzien dla tych co teraz nie moga. Ci co beda mogli wpasc na oba to wpadna i sie beda bawic na całego a reszta bedzie tylko załowac
My w sumie robimy co piątek takie spotkania ktore koncza sie tym ze browar leje sie stumieniami i najczesciej wbijamy sie do kogos na hałz.
No wiec jak to jest możliwe to zróbcie 2 impry a raczej nei powinniście załowac
Osobiście jak bym miał kaske na przejad do Lublina balowania i spowrotem to bym z przyjemnością wpadł ... mikas Ty pamiętaj o tym że mamy się napić bo na meczu z Bydzią nam budke zwineli hehe
Chamstwo no poprostu chamstwo ...
/edit
sting mnie ubiegł hehe
My w sumie robimy co piątek takie spotkania ktore koncza sie tym ze browar leje sie stumieniami i najczesciej wbijamy sie do kogos na hałz.
No wiec jak to jest możliwe to zróbcie 2 impry a raczej nei powinniście załowac
Osobiście jak bym miał kaske na przejad do Lublina balowania i spowrotem to bym z przyjemnością wpadł ... mikas Ty pamiętaj o tym że mamy się napić bo na meczu z Bydzią nam budke zwineli hehe
Chamstwo no poprostu chamstwo ...
/edit
sting mnie ubiegł hehe

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
Jaga pisze:/edit
sting mnie ubiegł hehe
A ciekawe kto mu to wczoraj powiedział
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ja tylko tak gwoli przypomnienia, że 10 grudnia to dziś
Czy ktoś się w ogóle wybiera bo nie wiem ile miejsc bookować

Czy ktoś się w ogóle wybiera bo nie wiem ile miejsc bookować
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
łoj tam...wojteko pisze:meesha pisze: Czy ktoś się w ogóle wybiera bo nie wiem ile miejsc bookować![]()
meesha zadajesz głupie pytaniacała knajpa Nasza
![]()
Tak się tylko zapytałem
Bo nie wiem czy warto w ogóle przychodzić jeśli nikt kogo do tej pory nie miałem przyjemności się nie wybiera
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
- Łoptymista
- Trener
- Łoptymista
- Trener
- Łoptymista
- Trener