stalo sie i juz nic tego nie zmieni. Zielona i Ostrow maja niesamowicie mocne sklady, druzyna ktora ostatecznie zajmie 2 miejsce nie powinna miec i tak wiekszych problemow w barazach z extraligowcem. Ale trzeba wierzyc ze liga zostanie powiekszona i moze dla nas znajdzie sie miejsce. Nie ma co zalamywac rak, trzeba przystapic do dzialania

Slabon, Swist, Dryml, Loram, juniorzy z zagranicy i jeszcze mozna powalczyc. Poza tym ten sezon chyba czegos prezesa Kepe nauczyl, przynajmniej mam taka nadzieje. W naszym miescie nie ma wielu wiernych kibicow. Jak jest dobrze przychodzi po 8-9 tys, jak jest tak jak w minionym sezonie to 2-3 tys. Jesli znow bedziemy walczyc o miejsca 4-5 to sytuacja sie powtorzy i zatoniemy w dlugach. Dlatego trzeba kogos sciagnac, kto pozwoli na nazwiazanie walki o czolowe 2 pozycje. Teraz widze, ze sympatie odchodza calkowicie na bok. Nie ma sie co patrzyc na charaktery zawodnikow. Trzeba brac tych, ktorzy sa w stanie nazwiazac walke z Walaskiem, Ogórem, Karlssonami, Ferjanem i cala czolowka. Za takich zawodnikow uwazam wlasnie w/w i oni powinni otwierac nasza liste. Teraz nie ma co czekac jak to bylo w przypadku Staszka, czy Karlssona. Trzeba meczyc zawodnikow az zmiekna.
1. Dryml
2. Rempala
3. Swist
4. Knapp
5. Slabon / Loram
6. junior z zagranicy
7. j/w
8. Jelen, jesli i on odejdzie to postawilbym na Smolinskiego. Obawiam sie ze w Polsce dobrego zawodnika do 23 lat juz nie znajdziemy, jak dla mnie Martin jest w stanie wypasc calkiem niezle.
Trzeba zaryzykowac, po wzmocnieniach przeciwnikow nic juz nie tracimy. Mam nadzieje, ze poruszony zostanie tez temat Dobruckiego. Taki zawodnik jest nam potrzebny, bo zuzlowcow klasy Rafala juz nie ma zbyt wielu, dlatego jest sie nad czym zastanowic